K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Yhdessä haastattelussa kuvailivat toisiaan sanoilla sexy ja yammy. Vain Bojania haastateltiin, muilta oli kysytty sähköpostitse. Oli ne muidenkin vastaukset kyllä vähän samaa tyyliä. Bojan siinä sanoikin että bändin jäsenillä on hyvä olla kemiaa, että syntyy hyvää musiikkia. Sanoi tosin ettei puhu seksuaalisessa tai romanttisessa mielessä. Mutta ehkä tuo ois ollut ns. pakko sanoa joka tapauksessa ettei siitä synny kamala kohu. Oli ainakin pari vuotta vanha haastattelu, ellei vähän vanhempikin. Ihanat kemiat niillä joka tapauksessa on Janin kanssa ja kaikilla keskenään. Siinä Bojan muuten oli oikeasti turhautuneen oloinen kaikista tyttöystäväkysymyksistä, pyöritteli jopa silmiään vaikka muuten on aina niin kohtelias.
Kirjaan vielä että yummy oli se toinen sana. Jan oli tainnut sanoa sen B:stä jos muistan oikein. Varmaan tuosta ymmärsi kuitenkin.
 
vierailija
Todellakin oli
Tää on kans aika toimiva

Jan siis ihan sulkee silmänsä kuin todella odottaisi kunnon suudelmaa
 
vierailija
Ei ole koskaan ollut mikään no rules. D/B:lle on ikioma ketju vauvalla. Tää on anti-shippausketju.
Tämä on KOMPOSTI saatana!! Ja en shippaa jos katson ja jaan olemassaolevan kuvan tai kommentin. Shippaaminen on jonkin asian fantasioimista ja toivomista, ei faktojen esiin tuomista. Jos mä sanon että Sauli Niinistö on naimisissa Jenni Haukion kanssa niin onko se shippaamista??!!! Prkl, nyt mullakin menee tunteisiin. 😅
 

Yhteistyössä