K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Plus että kun näki sen viimeisimmän kuvan bojanista juren kanssa, oli kyllä niin studioon hautautunut ja hoitamaton olemus, että tuommoisenako tapaisi chanelin näytöksessä patsastelevaa tyttöystävää?
S on tietysti huippuammattilaisten meikkaamana ja huippumuoti päällä upea, mutta mitä olen paparazzikuvia nähnyt niin vapaalla hyvin tavallisen oloinen nuori nainen. En esim kadulla kiinnittäisi huomiota jos en tietäisi julkkikseksi. Tuskin B:n tarvitsee ykköset päällä olla hänen seurassaan koko ajan.
 
vierailija
Ei niillä kyllä taida mikään kiire olla tavata toisiaan vaikka samalle mantereelle nyt osuivatkin. Onkohan BL nyt edes ymmärtänyt koko juttua oikein? Naurattaa jos tää kaikki osoittautuukin vain väärinymmärrykseksi tai käykin ilmi, että B on ehtinyt Amerikan reissun jälkeen jo erota tyttiksestä.
Mä en usko tuohon, ei tule vain yhtään sellaista vaikutelmaa että seurustelisivat. Katsotaanpa hetki niin eiköhän käy ilmi että ystäviä ovat vaan. Vaikka toivon kyllä että Boitsu löytää jonkun ihanan kumppanin.
 
vierailija
Joo ja Kärtsän ja emännän myös. Pitäähän se Boitsun poikaystäväkin ottaa mukaan. Voivat perustaa yhdessä kommuunin. Punapäisiä pottatukkia ois puolet lapsista. En tiedä kuka tekis kenenkin kanssa.
No nyt kuulostaa hyvältä. B voi säännöllisesti laittaa Kärtsän seinälle aina kun tulee sellainen tarve ja kaikki voi pyöräytellä lapsia ristiin keskenään. Kaikkien tarpeet tulee tyydytettyä. Ehkä se yhteisbiisikin vihdoin näissä olosuhteissa syntyisi.
 
vierailija
Sai pelkästään jo yhdestä st-kaudesta 7 miljoonaa dollaria ja on ollut mukana usealla kaudella.

Sillä rahalla kelpaakin jo kustantaa kauneusleikkaukset ja hammasimplantit koko porukalle.
 
vierailija
vierailija
Kyllähän tuo BLn möläytys on jo varmasti Boitsun korviin kantautunut. Nacehan lukee ainakin twitteriä, sehän silloin sanoi Boitsulle siitäkin et ihmiset luulee twitterissä et B ja K ovat riidoissa kun B poisti instansa.
Miten se B on nyt tuommoisia mennyt puhumaan? Raukka rakkaudesta sekaisin.
 
vierailija
Joo todellakin. Mutta tuo on ihan selvää että se on tuo sama pyrkyritrolli joka aloitti taas tuon jutun. Voihan siihen joku muukin välillä liittyä mukaan, mutta näkeehän tuon kilometrin päähän että tuo on taas tuota samaa. Oikein odottaa kaikkia tilaisuuksia milloin taas saa sanoa b:tä pyrkyriksi. Tosi rasittavaa kun monet hyvät keskustelut menee ihan sivuraiteille tuon takia.
Mä oon kylläkin se "sama pyrkyritrolli" ketä varmaankin tarkoitat ja tulin just palstalle ku yövuoron kahvitauko alkoi.

Jotta jos joku muu on kirjoittanut hyvää pyrkyrijuttua, niin pisteet vaan hänelle! Pitääkin lukea
 
vierailija
Tai sitten jotkut ihmiset näkevät asiat eri tavalla ja suhtautuvat Boitsuun eri tavalla kuin sinä. Ei ole järkeä kontrolloida keskustelua ja syyttää trolliksi jos on eri näkemyksiä. Ja en ole noiden kirjoittaja, mutta minusta on mielenkiintoista lukea miten eri tavalla muut näkevät asioita.
Eiköhän kaikki näitä palstoja vähänkään enemmän lukeneet tiedä että täällä on tyyppi joka aloittaa tuon pyrkyrijutun jokaisessa mahdollisessa tilanteessa. Siihen sitten vielä väliin ne tösseröjutut päälle. Se on nähty niin monta kertaa että sen myllytyksen nyt vaan valitettavasti tunnistaa kun se alkaa.
 

Yhteistyössä