K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
jep. Tämä oli joulukuun 6. Tuossa kohtaa ois ollut hyvä paikka sanoa vaikka että varmaan se paikkansa pitää (huhu tyttöystävästä) mutta hän ei julkisuuden henkilö. Piste. No mutta ehkä nyt on tähän uuteen eraan tarkoitus tuoda parisuhdestatuskin tietoisuuteen
Mä taas olen sitä mieltä että ihan pelkkä en kommentoi olisi riittänyt ilman mitään "en tiedä olenko vai enkä ja miten päin" Sitä paitsi tuollainen menee kommentoinnista ja kyselevät seuraavallakin kerralla.. Hassu maku siitä jäi vaikka vauvalla moni tuntui tykkäävän tuosta lausunnosta.
Typerää toimintaa toimittajilta jokatapauksessa ja ehkä tuo vastaus tuli vaan siksi kun ei odottanut noin kertakaikkisen hölmöä kysymystä. Olen vähän vieläkin pöyristynyt toimittajan tilannetajun puutteesta.
 
vierailija
Olipa ihana nähdä Damonin ja Bojanin pallukat vierekkäin ja vielä jakoivat saman stoorin ja Bojanilta vielä sydän!❤ Eiköhän Madridista lähdetä halakaulassa lomalle Sloveniaan.❤
 
vierailija
"Homoläppä" ei ole mikään vakuutus heteroudesta. Hyvin voi olla esim bi läppienkin takana
Miesystävän kaveri on tämmonen "läppämies" muusikko jolla on ollu pitkäaikaisia naisystäviä, mutta on varmasti bi. Kerran näin salaa ovenraosta, kun oltiin kylässä ja kyläpaikan mies makas sängyssä kuumeessa puoliksi taju kankaalla. Nii näin kun tää heteroläppämies vähän "silitteli" reittä..ei jääny kauheasti epäilyksiä.
 
vierailija
Tuosta Kn avokista.
Onkohan niin, että K haluaa tuoda avokin mukanaan siksikin, että porukat näkevät hänen todella olevan heteromies.
Kaikki gay-jutut ovat vain teatteria.
Tuskin. Kyseinen henkilö on laajasti tiedossa ilmankin. Joskus tuntui että mitä enemmän vauvalla väännettiin asiasta niin sitä pikemmin tuli jonkinlainen vilahdus jonkun stoorissa. Ehkä sattumaa.
 
vierailija
Ja se tarkoittaa... mitä? Jos nyt mietitään viihdemaailman tähtiä, niin eipä mahdollisen kumppanin olemassaolo ole estänyt faneja kuolaamasta näitä tähtiä. Jos tilaisuus tulisi niin innokas fani on varmasti valmis suhteeseen idolinsa kanssa oli kumppania tiedossa tai ei.
Mahdollisen kumppanin salailu tietenkin ehkä antaisi artistille "vapaammat" kädet suhteissa faneihin, mutta ei kai se K sellaisesta haaveile.
Jep, varmasti kaikki eivät ole yhtä hienotunteisia kuin Bojan, jonka flirtti varmaan jäätyi siinä vaiheessa, kun sai tietää gf:tä. Tosin pakkaa varmaan sekoitti pitkään K:n käytös.
 

Yhteistyössä