Jyvässeudun äidit vol. 3

Kiitti Jeju tiedoista! 17.4 ollaan muuttamassa, 19.4 tytön 2v.synttärit, mutta täytyy siirtää niitä.. Eli siitä seuraavalla viikolla voitas lähtee lenkkeilee, muutto hässäkkää ja tavaroiden laittamista paikoilleen karkuun :D
 
Voooi minua. Siitä on ehket apaut sata vuotta kun on tullu mittään kirjoteltua :ashamed: Ja Jeju, sorry kun vain hävittiin ekavauvakerhosta, meni remontti- ja muuttopuuhat niin mahdottomiksi ettei ees tienny mikä päivä on ja tyyliin missä mun pää on :LOL:

Lievestuoreelle omaan torppaan muutettiin siis kuun alussa ja on tykätty kyllä! En nyt muista nimimerkkiä -pahoittelen- mutta Niklas-pojan äitikin täältä päin kirjoitteli muutama sivu sitten. Mahtaakohan meillä olla yhteisiä tuttuja kun yhdestä pienestä Niklaksesta toisinaan kuulen kaverilta/miehen sukulaiselta....

Aino-lapsi on pian jo 11kk, tukia vasten kävelee ja oikein kätevästi nousee ylös ja laskeutuu muksahtelematta. Toisinaan seisoo hetken tuettakin, muttei ite vielä huomaa sitä. Minä palasin töihin oikein kunnolla nyt maaliskuun alussa, Aino on perhepäivähoidossa 15 päivää kuussa ja on kyllä kuuleman mukaan ollut oikein reipas hoidettava. Ainut vaan ettei ota maitoa tippaakaan siellä, ei tuttipullosta eikä mukista, ei lämmintä eikä kylmää. Ruokaa syö sitten kyllä kuulema oikein mallikkaasti. Kumma juttu, kun kotona hotalehtii maidon aina eka.

Niin, kuuluskos tää Lievestuore nyt siinä määrin Jyvässeutuun että ihan ilmottelis tietonsa Jejulle...? Työmatka täältä Kuokkalaan kestää muuten vain noin viis minsaa kauemmin ku Kangaslammelta eikä tarvi jumia yksissäkään valoissa B)
 
Moro Loorus :wave: Mä arvelinkin, et teillä alko sit muuttotouhut oikein rytäkällä, joten eipä mitään hätiä, et "hävisit" yhtäkkiä kuvioista. :) Mitäs mä laitan teistä tuonne etusivulle? Onhan Lievestuore tottakai Jyvässeutua!

Me käytiin tänään sit lääkärissä pojan kanssa... Ilmeisesti rs-tauti ja siinä vielä jotain bakteeritulehdustakin päällä ja vielä silmätulehdus... Poika on ihan raasu ja yritetään miehen kanssa tehä parhaamme, et toisella ois mahd. hyvä olla taudin kourissa. Saatiin lääkkeitä, niin jospa tää tästä alkais joskus helpottaa... Ei oo kyllä yhtään kivaa, ku pikkusta "rääkätään"... :(

hephep: pistähän yv:tä, ku ootte maisemissa, niin lähdetään lenkille! Eiköhän me siihen mennessä oo jo toivuttu moneen kertaan! :)
 
Varasin pöydän Memphisistä 10 hengelle la 24.4. klo 20. Määrää voi varmaan muuttaa lähempänä, jos vaikka olisi enemmänkin tulijoita. Ilmoittautumisia otetaan vastaan, laitoin viestiä myös fb:njyvässeudun äitien seinälle. Mutta ilmoitelkaa joko täällä tai fb:ssä ettei tule päällekkäisyyksiä (kun en muista nikeistä ja oikeista nimistä vielä että kuka on kuka :snotty: )

Meillä jatkuu sairastelut. nyt vuorossa korvatulehdus ja kuumeen nosti viime yönä 40 asteeseen! Päivystykseen jo ehdin soittaa yöllä ja sain sieltä lääkitsemisohjeita. Jos ei olis kuume laskenut puolessa tunnissa, niin olis pitänyt mennä uudelleen päivystykseen. Oli nimittäin jo eilen iltapäivällä päivystyksessä ollessa kuume tytöllä 39,7. Nyt tuntuu tulevan sitten räkätauti tuohon päälle :( Ei tervettä päivää taas näkyvissä..
 
Jee, poika alkaa olla tervehtymään päin! :) Kuume ei oo enää noussu, mut yskä vaivaa vielä. Se kuulostaa ihan siltä, et se tulee kestämään varmaan jonkun aikaa vielä... Ihanaa, kun poika jaksoi tänään leikkiä jo melkein normaalisti ja olla oma iloinen itsensä! :heart:

Harmi, ku en pääse tuonne mammojen iltaan.. On tosiaan kaverin polttarit sillon.. Jospa me sit joskus päästäis ees johonkin tapaamiseen! :D
 
Nostellaas vähän ylöspäin =)

Meillä vihdoin ollaan taas terveinä :) riittihän tuota sairastelua, lopulta olin itsekin ja avokki flunssassa myös.
Tyttö otti viikonloppuna ensimmäiset askeleet ilman tukea, 4 askelta uskalsi ottaa kovin varman oloisena. Suunnitteli tätä pitkään kyllä ennen kuin päästi irti ja lähti. Sittemmin on nyt kävellyt vain taaperonkärryn kanssa ja jos äiti tai iskä kävelyttää.

Ja itse kun ehdin viimeksi viime viikolla ajatella, että syksyllä, elokuun olen vaan tytön kanssa kotona, niin eikös töistä soiteta vapaapäivänä ja kysytä, että haluaisitkos jatkaa töitä loppu vuoteen saakka :whistle: :headwall: :D Hetken mietittyä päädyin sanomaan kyllä. Mutta 2 viikkoa pidän kyllä elokuussa lomaa, ostettiin nimittäin viikon etelän reissu koko perheelle =)

Lauraliinan pojalle onnea nyt näin pari päivää etukäteen :flower: Teilläkin on sitten 1-vuotias taapero. Mites teidän synttärit meni, ne taisi olla viime viikonloppuna vai?
 
Nessu Kiitos! Synttäreitä vietettiin pääsiäisenä, kummit ja mun vanhemmat kävi kylässä, kivaa oli:) Poika sai maistaa kakkua, ilmeisesti oli hyvää :D Onnea ensimmäisistä askelista:) Huippua, että pääsette matkalle! ja onhan se hyvä, että on töitä.

Mitäs meille.. Poika pönkää seisomaan tukea vasten ja kävelee taaperokärryn kanssa:) Täytyy kasvattaa silmät selkään, kun toinen on niin sukkela liikkeissään.. Ollaan onneksi oltu terveinä *koputtaa puuta*. Vappuna olisi tarkoitus lähteä mummolaan, viimeiksi oltiinkin jouluna siellä.

Mutta mukavaa loppuviikkoa kaikille, täytyy mennä leikkimään :D
 
Lauraliina, onnea poitsulle!! Taisit tulla vaunutellen vastaan mua eilen keltinm.kirkon kohilla,,punaiset vaunut??tajusin vasta kun olit mennyt ohi, että heeetkinen,,tutunnäköinen nainen B) Varmaan muitakin vaunuttelijoita joita näkee on myös täällä palstalla, mutta kun ei vielä ketään oikein tunne niin paha mennä huuteleen =)

KIITOS KAIKILLE ONNITTELUISTA!
:heart:

Kastajaisia pukkais tuossa kohta, eli 18.4 su,,onneksi kaveri tulee saksanreissunsa jälkeen kylään, ja samalla auttelemaan...Varmaankin todella fiksua kokeilla tehdä elämäni ekat voileipäkakut ja sans rivalit kastajaisiin,,mutta juhliin tulee vain perheet ja pappi, joten saavat syödä mukisematta.. :saint:

Ihanat kevät ilmat on ollut!Inanaa...Meillä mennyt kaikki hyvin,, kai,,paha verrata, kun ei oo kokemusta näistä vaaveista :heart: Nukutaan hyvin(Kuhan illalla eka nukahetaan),,ja syödään sitäkin paremmin,,tutti ei oikein kelpaa, mutta ei oo toistaiseksi ollut kauheesti käyttöäkään.Kohta jo 2kk mennyt,,huomaa kyllä että aika menee nopeasti! Jotenkin vauva rytmittää päivää, ja aika vaan menee joutuin.

Ihania kevätpäiviä kaikille!!!
 
Nonnukka: Kiitos onnitteluista =) Joo tulin vastaan, en ollu kans varma tunnettiinko.. mulla tosi huono kasvo muisti:( joten en tahallani jätä moikkaamatta ja saa nykästä hihasta jos en meinaa tajuta! Mukavia ristiäisiä teille :flower:

Me saatiin asunto mäyrämäeltä ja muutetaan toukokuun lopussa. Tykkään tosi paljon alueesta ja talokin vaikuttaa rauhallisemmalta kuin nykyinen. Muuttaminen vaan ei oikein napaa ja kyselinkin paljon maksas jos muuttofirma veis isoimmat ja painavimmat tavarat, halvin tarjous oli 40? ja sen maksan kyllä ihan mielellään! eipä tarvii ite roudata pesukonetta ja sänkyä.

Perjantaille tulikin sitten lakkopäivä, saanpahan olla pojan kanssa:)
 
Ilmoittelen täälläkin, vaikka moni jo tietääkin asiasta fb:n kautta, että mammojen ja lasten tapaaminen järjestetään la 8.5 Tourutuvalla klo 13-17. Tilan vuokra on 30 e, eli jokainen tulija maksaa pienen "osallistumismaksun" Siellä on lapsille leluja ja mukavat tilat leikkiä. Käytössä on myös keittiö, jossa voidaan keitellä kahvia/teetä. Tarkoitus olisi, että jokainen tuo tullessaan jotain syötävää tai juotavaa, voidaan sopia siitä etukäteen, mitä kukin tuo. Ilmoitelkaa kuka on tulossa :) Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan!!!
 
Meidän neidillä on nyt 8kk neuvola takana ja täytyy tulla heti tänne päivittämään :D Eli pituutta oli 69,2cm ja painoa 7 680g. Meillä on myös opittu hurjasti kaikkea uutta! :heart: Tyttö osaa nyt kontata (tosin ryömii silti suurimman osan ajasta, ku pääsee niin nopeempaa :) ), nousta tukea vasten seisomaan, istumaan on noussut pari kertaa ja istumassa myös pysyy (vaikkakin vähän vielä keikkuen :D ). Pari kuukautta oli tosi hiljaista oppimisen osalta ja sitten yhtäkkiä tyttö oppi noi kaikki asiat muutaman päivän sisällä. Niin! Ja tyttö myös sanoo "isi" :LOL: Lääkärikin totesi, että kyllä tuo jo mahdollista taitaa olla, ku mä vähä epäilin. Mutta kyllä se "isi" tulee aina niin oikeaan aikaan, että pakko sen on tarkoittaa sitä :heart: Tyttö onkin semmonen isin tyttö, ettei ihme, että oppi sanomaan sen ensiksi.

Nukkumaan meno on nyt vaan sitten sellaista, että heiluttelen ensin sylissä melkein uneen ja sitten vasta lasken sänkyyn. Koska jos laitan tytön sänkyyn niin, ettei ole vielä kunnon "tokkurassa", se kampeaa ittensä seisomaan pinnoja vasten.. sitten suuttuu, kun laitan takas makuuasentoon. No, jospa tuo rauhottuis vähä, ku ei oo enää uutuuden viehätystä tossa seisomisessa. Ja vieläku oppis tyttö laskeutumaankin. Melkeen joka päivä kaatuu selälleen, ku ei osaa kunnolla laskeutua ja sitten päästää vaan irti, kun seisoo vaikka sohvaa vasten.
 
Joo, huomenna tasan 3 kuukautta.. :heart: Tänään alotettiin vauvauinti ja hienosti meni..=)
ihanaa, kun löysin tämmöisen palstan kun ei oikein oo noita äippäkavereita itelläni täällä suunnalla ja kiva ois tutustua toisiin samassa elämäntilanteessa oleviin..
 
Caitlin83 Mekin on nyt 2kertaa käyty vauvauinnissa, tosi ihanaa kyllä =) Tosin meidän tytteli on jo 8kk :D Alotettiin vähä myöhään. Mutta tokalla kerralla päästiin jo sukeltelemaan :D
Mistäs päin jyväskylää sä oot?
 
tervehdys kaikille täälläkin =)
pitkään on jäänyt kirjoittelu vähemmälle, kevät on kiireistä aikaa näköjään.. meille ei erikoisia kuulu,tyttö kasvaa ja kehittyy kovaa kyytiä, ihan kauhistuttaa kun ei meinaa menossa mukana pysyä! vielä ei kävellä muuten kun tuen kanssa,mut taapero kärry on tosi in nykyään,muita leluja ei oikeastaan tarvitakkaan. puistoissa ollaan ruettu myös pyörimään aamuisin,kovasti kiipeämistä treenataan ja kiikkuminen saa jalat kovasti vippasemaan ;)
huomenna tapaaminen tourutuvalla,mukaan vaan kaikki 13-17 välillä,kiva nähdä paljonko lapset on muillakin kasvaneet..
 

Yhteistyössä