Joulutähdet 2005 joulukuun pinoon :)

Kiitos taas kaikille, jotka olette pitäneet ketjua pystyssä kuluneen vuoden. Koitan ens vuonna käydä hieman useammin pistämässä korteni kekoon.
Mulle on tää Joulunaika vaan jotenkin tunteiden sekamelskaa kun ihmettelen vaan miten taas on vuosi vierähtänyt siitä satumaisesta joulusta vuonna 2005. Jos haltija tulisi täyttämään toiveitani toivoisin joka vuosi saavani vierailla siinä tunnelmassa silloin kun voihdoin oli saatu kotiin se ihmeellinen kauankaivattu esikoinen.

Gerbsulle iiso:hug:. Olet ollut vahva ja løytänyt onnesi, joten anna vaan sen Exän katua ihan itsekseen tekojaan. Ja maailman paras äiti olet aivan varmasti.

Kaikille muillekkin lämmin ajatus. Tulen tuonne tammikuun ketjuun sitten kertoilemaan kuulumisiamme, mutta nyt on mentävä tyttøjen kanssa hiihtämään kun ovat jo tunnin mankuneet.

T: Kattinka & co
 
ONNEA NAANUN ONNI-POJALLE :flower:

Vuoden viimeistä päivää jo vietellään, hui =)
Ensi vuosi on monella tapaa merkityksellinen, etenkin mulle joka on merkkipäiväorientoitunut :p
On tulossa 8.hääpäivä, ne top secret kolmekymppiset (eli siis 25 aina vaan), 10 vuotta miehen kanssa yhdessä, keskimmäinen aloittaa ekan luokan jne =) Aika huisi vuosi siis tiedossa :)

Työasiat näyttää aika heikolta. Voi olla että tammikuun jälkeen ei ole työpaikkaa. Koitan kuiteski pitää mielen korkealla ja haen paikkoja koko ajan.

Ihanaa on lukea teidän kaikkien elämästä, tulee tosi hyvä mieli kun ollaan näin kauan saatu vaihtaa arkea :)
OIKEIN IHANAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE
 
Hyvää uutta vuotta joulutähdille perheineen! :flower:

Täällä ei kummempia suunnitelmia, ihan perheen kesken ollaan. Käydään varmaan saunassa ja jotain pikkuraketteja on Sami ostanut, vuokrataan ehkä joku leffa. Leivotaan ehkä tuleviin juhliin tarjottavia. Samilla on tänään synttäritkin :kiss: :D

Huomenna on Joonatanin synttärijuhlat vol 1, sunnuntaina tulee kummeja yms., ensi viikonloppuna mun puoleista sukua. Aika monessa erässä juhlitaan, mut ei se mitään :) Ihan kiva.

Uneton, onpas paljon merkkipäiviä, tai tommosia erityisiä sulla ens vuonna :) Tsemppiä työasioihin!

Palataan asiaan ensi vuonna! :wave:
 
Viimeksi muokattu:
Meillä juhlistetaan uutta vuotta ihan kotosalla,kun lapset on jo nukkumassa niin aattelin tässä yhen siiderin juoda ennen nukkumaan menoa.

Meilläkin on aika paljon tulossa vuodelle 2011 ns merkkipäiviä kun on meidän 6v hääpäivä toukokuussa ja esikoinen aloittaa koulun elokuussa ja yhteistä taivalta ukon kanssa tulee heinäkuussa täyteen 8 vuotta jne..:heart:
 

Yhteistyössä