[QUOTE="moi";24919287]
Graavilohta rakastaisin NIIIN paljon, tai siis rakastan, mut olen raskaana ni sitä en sit taida uskaltaa syyä.
Vai voiskohan itse tehtyä syödä, koskeeko se rajoitussuositus vain niitä pakattuja kaloja? No, siitä ei onneks muut tykkää ni ei ole kiusana pöydässä sitten se.
IHANA KETJU![/QUOTE]
Jos teet itse, pakasta file ennen suolausta niin kuolee kaikki madot. Sitten voi syödä.
Vaan ne joulupöydän ruoat. Seuraavanlaista ajattelin nyt kun on tuo leivinuunikin niin hyödyntää sitä jouluruokien teossa.
-kinkku, itse paistaen + sinappisoossi
-porkkanalaatikko
-imelletty perunalaatikko
-lanttulaatikko
-maksalaatikko (kaikki laatikot teen itse, säilyyköhän ne pakasteessa ettei tarttis ihan joulunalla häsätä?)
-suolasiikaa ja -lohta
-silliä
-rosolli + kastike
-savunautaa (vien lähisavustamoon parin kilon köntin paistia, siellä saa jonottaa körmyniskojen ukkojen kera
)
Jälkkäriksi
-pipareita
-joulutorttuja
-jouluhyytelökakku (oma kehittelemä versio, pohja piparkakkua ja sitruunanmakuinen hyytelö ja päälle kuningatar-pilttiä 2 prk, hyvää on)
-Presidentin tummaa paahtoa ja kenties hippunen kahvilikööriä
Saattaa vielä muuttua vaan näin alustavasti