**Joulukuun inssipiinailijat**

Voi surku, onneliina!! :hug: Ei näihin pettymyksiin totu, eikä varmaan pidäkään tottua. Yhtä pahalle tuntuu aina... :'( Pura vaan mieltäsi tänne meille, jos se yhtään helpottaa. Ollaan toistemme tukena.

Muille piinailijoille onnenpotkuja!
 
kiitti tuesta kaikille!

Hormonit on kyllä ihmeellisiä, yleensähän huonolla tavalla... Mut mä oon huomannut, että alkukierrosta, mulla on aina ihan mielettömän hyvä fiilis. Vaikka olisi just kuinka pettynyt. Ei sitä kestä ku pari päivää... Mut just hyvä homma, että selviää aina pahimmasta..

Onko kellään sama homma?

Sit oon myös huomannut, että on kauhea siivousvimma aina pari ekaa kiertopäivää. Vaikka en tosiaan oo mikään maailman siistein.. Hassua.. Ja sit ei meinaa saada unta, kun niin innoissaan jotain puuhastelee.

No, kyllä silti taustalla harmittaa mut nyt pitää vaan suhtautua siihen, et apu on tulossa. Ah, ihana IVF... Nyt pitää vaan keksiä, miten saa kokonaisen kierron ennen hoidon alkua kulumaan yhdessä sujauksessa.. tää vasta piinaavaa onkin...

Kamilla: Jos nyt ei kerran tärppää, niin onhan se helpottavaa, että on vielä vaihtoehtoja kokeilematta!
 
Torstai 27.12

Tiiti...2.inssi..clomit, Puregon, Pregnyl..............kp 27/?/pp8
Kamilla......2.inssi.......clomit, Pregnyl ..............kp26/29-31/pp13
Ruusunen79......3.inssi......clomit.....................kp28/25-31/pp14
Ilona G.....Menopur, Pregnyl, Luget.................kp29/?/pp15
seela-matilda........2.inssi.....clomit...................kp29/28-32/pp15

Pudonneet: :hug:

Dreamer88
Popsy
onneliina

Haamuilleet: ;)

Plussanneet: :heart: [/quote]

Huomenta kaikille kanssa piinailijoille!! =)

onneliina: Joo, onhan toi ICSI hyvä keksintö, ilman sitä meidän pitäis todennäköisesti käyttää luovutettuja siittiöitä :eek: Toivotaan että meillä vika on hedelmöittymisessä joka sit korjaantuu ICSI:ssä. Voi kun tärppäiskin jo ekasta kerrasta helmikuussa, sit syntyis marrasvauva :heart:

 
onneliina, voi pahus! :hug: Hyvä että jaksat jo ajatella taas eteenpäin luottaivaisin mielin.

Mulla alkoi jo eilen illalla menkkakivut ja tänään lämmöt oli laskenut. Eipä tässä sitten muuta kuin odotellaan koska vuoto alkaa. :/
 
Testasin plussan tanaan ja olo on aivan sekavan onnellisen hamyinen...!!
Miehen lahetin aamulla testia hakemaan kaiken varalta, ja itkuhan siina tuli kun "suomenlippu" (sininen risti) piirtyi testiin !!! =) =) =) =)
 
Kiitos =)
Oireita ei paljoa ollut on pakko sanoa. Yleensa ennen menkkoja alkaa juilimiset ja enteet etta tati tulee, nyt ei ollut. Ennen menkkoja myos raivoan kuin hirvio, oon aivan karmealla tuulella ja se on aivan TAE etta peli on menetetty :LOL:
Mutta nyt siis ei, olin lauhkea kuin lammas :whistle:
Rintoja on aristanut hieman, ja niita valkosia nappyja oli nanneissa enemman ;) Ja joskus hieman heikottanutkin, mutten sitakaan laskenut oireeksi...

Mutta tosiaan, tanaan on kai (???) 4+0, en oikein tieda miten ne lasketaan, ja pelottaa suunnattomasti vielakin joka vessareissu, ei tosin yhta paljoa kuin ennen testia. Yritan olla rentona ja pysya positiivisena.

Mika olo sulla on Kamilla???
 
Mahtavia uutisia Ilona G!!! :D :heart: :heart: ONNEA!! On se vaan aina niin hienoa lukea plussauutisia, kun tietää mitä kaikkea täällä olevat on sen eteen joutuneet kokemaan ja tekemään. Ja tietysti oisin suonut jouluplussat myös jo tippuneille... :hug: Dreamerille, Popsylle ja onneliinalle.

Tarttukaahan Kamilla, Ruusunen79, seela-matilda ja Tiiti tähän Ilona G:n tuomaan positiiviseen vireeseen, joohan!! :saint:

Kurreliini
 
Ilona: Meikäläinen vaan tikuttelee ovista ja odottelee ivf:n pääsyä. Hoitomuotona tässä kierrossa Arimidex ja siementymismuotona joulun vuoksi kotitouhut. Paitsi jos ovis ei tule vielä tällä viikolla niin sitten ehkä jopa inssi.. Mutta ivf siis todennäköisesti seuraavaksi vuorossa. =)
 
Torstai 27.12

Tiiti...2.inssi..clomit, Puregon, Pregnyl..............kp 27/?/pp8
Kamilla......2.inssi.......clomit, Pregnyl ..............kp26/29-31/pp13
Ruusunen79......3.inssi......clomit.....................kp28/25-31/pp14
seela-matilda........2.inssi.....clomit...................kp29/28-32/pp15

Pudonneet: :hug:

Dreamer88
Popsy
onneliina

Haamuilleet: ;)

Plussanneet: :heart: [/quote]
Ilona G


Ilona: Ei oo oikein minkäänlaisia oireita, mulla yleensäkin alkaa tuntumaan vasta tätiä edeltävänä päivänä. Ja odotukset tosiaan on nollassa surkean simppatuloksen takia... Mut ainahan sitä saa toivoa ihmettä :saint:
Tätsy pyyhältää paikalle varmaan maanantaina tai tiistaina, mut koska kaapissa on yks testi jäljellä, niin varmaan testaan (lähinnä omaksi huvikseni) lauantaina.
 
Kiitos kun paivitit listaakin jo Kamilla :flower:
Ei saa menettaa toivoaan, kylla ihmeellisen harvinaisessakin tilanteessa saattaa se onni kurvata paikalle :whistle: ja yksi simppa tarvitaan vain tekemaan "se" tyo!! ;) "ei oireita" on aika hyva oire :LOL:

Kiitos kaikkien onnitteluista, aivan epatodellista olla tassa tammoista kirjoittelemassa.... tuntuu kylla pahalta tippuneiden takia :(
Ja pelko tietysti hieman taka-alalla kummittelee etta jos menee kesken..

Raitis, monella siita valikierrosta juuri tarppaa, taitaa elimisto olla hieman rennommassa tilassa tai jotain semmosta! IVF kylla on SE hoitomuoto mika tuo tuloksen varmiten, joten se on hyva muistaa etta tarppi on HYVIN lahella :flower:

 
Perjantai 28.12

Tiiti...2.inssi..clomit, Puregon, Pregnyl..............kp 28/?/pp9
Kamilla......2.inssi.......clomit, Pregnyl ..............kp27/29-31/pp14
Ruusunen79......3.inssi......clomit.....................kp29/25-31/pp15
seela-matilda........2.inssi.....clomit...................kp30/28-32/pp16

Pudonneet: :hug:

Dreamer88
Popsy
onneliina

Haamuilleet: ;)

Plussanneet: :heart: [/quote]
Ilona G

Huomenta!
Vähiin käy piinailijat näin loppukuuta kohden.. Kuinka Ruusunen, tuliko täti vai kenties kuitenkin plussa...? =) En tiputtanut sua, koska niin kauan on toivoa ku vuotoa ei oo. Entäs seela-matilda, ootko testaillu?
Kuinka Kurreliinin piinailut, missäs vaiheessa sun kierto meneekään..?
Ilona, pakko uskoa ja luottaa et kaikki menee hyvin ja pikkuinen pysyy mukana! :heart:
 
Ruusunen79, :hug:

Kiitoksia kysymästä Kamilla, mutta täällä ollaan kyllä pihalla kuin lumiukko, eli kierron vaiheesta ei sitten mitään tietoa... :LOL: Ovista en onnistunut pongaamaan ja nyt sitten oottelen tätiä tulevaksi, mutta meneekö siihen sitten kuukausi vaiko kaksi... hope not. Mutta siis on tosi kummallista, kun ei oo ultria, ei hormoneja eikä mitään, mistä vois päätellä, että missä mennään. Nyt vaan ollaan ja ihmetellään ittensä kanssa... :p Ei ole tuntemuksia suuntaan taikka toiseen. Vois se täti malttaa mielensä nyt vuodenvaihteen yli, niin ois kivempi käydä lyhyellä lomareissulla tässä ensin ja sais sitten se klinikkakin ovensa auki ennen kuin ekat ultrat pukkaa päälle. Mutta katsellaan. Tässä ollaan siis silkkaa matkustajaa kyydissä vaan...

Kurreliini
 
Lauantai 29.12

Tiiti...2.inssi..clomit, Puregon, Pregnyl..............kp 29/?/pp10
Kamilla......2.inssi.......clomit, Pregnyl ..............kp28/29-31/pp15

Pudonneet: :hug:

Dreamer88
Popsy
onneliina
Ruusunen79

Haamuilleet: ;)

Plussanneet: :heart: [/quote]
Ilona G
seela-matilda


Ihanaa, OIKEIN PALJON ONNEA seela-matilda!!!
Tämähän onnekas pino on, jo kaksi plussannutta! =)
Pyyhkäisispä se plussa-aalto minutkin mukanani :saint:
En oo testannut ja yritän olla testaamatta, katsotaan vaan et tuleeko täti vai ei. No tuleehan se sieltä viimeistään tiistaina... Mut on mukavempi elää toivossa kuin testata nega :whistle:
 
ONNEA seela-matilda!! :heart: :heart: :heart: Nautihan täysin rinnoin olostasi ja siitä kutkuttavasta ajatuksesta omasta pienokaisesta.. ;) Millasia oireita sulla muuten oli, eli mistä vähän aavistelit kenties plussaa?

Kurreliini
 

Yhteistyössä