Jouduin julkkiksen dissaamaksi :-(

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hyvässä hengessä ehdotin Ali Jahangirille jos hän miettisi esityksiinsä hauskoja anekdootteja tai kaskuja jotka huvittaisivat yleisöä. Myönsin myös olevan naurettavaa itkeä rasismista ollessaan Helsingissä kaupan omistaja mutta samaan hengenvetoon kerroin ettei se ole kovin viihdyttävää. Ymmärrän Alin kielitaustalla olevan haastavaa ymmärtää ero naurettavan ja naurattavan välillä joten koen hyväntahtoisen neuvoni olleen asianmukainen. Mielipiteitä?

Puolueeton Tarkkailija
 
vierailija
Olen joskus kuunnellut ja katsellut Alin ohjelmia, ja vilkaissut hänen juttuja kaupan ilmaislehdestä. Hauska, fiksu, mukava ja hyvin suomea puhuva mies.
Luin Hesarin kolumnin aiheena Suomen missikisat. Kirjoittajana nuorehko kantasuomalainen miesoletettu. Googletin tietoa vuoden 1960 missikisoista
ja repesin nauruun. Uutta missiä ei valittu, koska Miss Kisahalli oli liian ruma.
Nainen oli sen jälkeen vuoden 1960 IS:n jutun mukaan muuttanut Australiaan eikä koskaan antanut elämästään haastatteluja. Suomi oli ilmeisesti silloin hyvin matalalla henkiseltä tasolla, ja vaikuttaa siltä, että taso on näihin vuosiin mennessä vain entisestään laskenut. Sellaisen käsityksen saan, kun selailen tämän palstan tyhmimpiä jupinoita.
 

Yhteistyössä