Jos varaa matkan netin kautta niin

Kyllä meille ainakin tuli taas ihan lasku kotio asti =)

Saa maksettua vaikka netissäkin tai sitten sillä laskulla jonka kotio saa :)

Tääkin voi olla riippuvainen ihan matkafirmasta, kurkkase sieltä sivuilta josko jostai tietoa löytyy :D

 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 21:44 Hanna kirjoitti:
Viimeks kun matkan varasin, sai joko laskun kotiin tai sit ihan vaan netissä maksettua, MUTTA kotiin tulevasta laskusta tuli 8e lisäkuluja... :whistle:
Oho, ei meille kyllä tullu tollasia kuluja =)

Taitaa tuoki olla riippuvainen siitä mistä firmasta matkan varaa :D
 
Finnmatkalla ollut
Finskillä oli ainakin vaihtoehtoina, että maksaa ennakkomaksun (100 ? per matkustaja, myös lapset) verkkopankista suoraan tai visalla. En muista oliko muita vaihtoehtoja. Mutta sivuilla oli selvät ohjeet ennakkoon luettavissa ja tiedot eri vaihtoehdoista. Loppulasku tulostettiin netistä, niin ei tullut ylimääräisiä kuluja.
 
Viimeksi kun tilasin matkan netistä (tjäreborg) niin maksoin koko matkan heti tilaamishetkellä. Tosin matkaan oli aikaa enää pari viikkoa.

Nyt tilattiin ensi talveksi matka finnmatkoilta ja kun aikaa siihen runsaasti (marraskuussa vasta matka) valitsin vaihtoehdon, että liput ja laput tuleekin suoraan kotiin eli en tulosta niitä itse. Tämä lysti maksaa 7e, mutta eipähän ainakaan vahingossa jää tulostamatta itseltä, kun tosiaan niin pitkän ajan takana vasta reissukin.

Varasin matkan sunnuntaina ja jo tänään tuli postissa varausvahvistus vielä kirjallisena ja laskun mukana. Maksettiin siis heti nettivarauksen yhteydessä se varausmaksu ja loput sitten ennen lomaa. Tosi kätevää.
 

Yhteistyössä