Jos sinun lastasi sanottaisiin päiväkodissa huligaaniksi kuinka suhtautuisit?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Elikkäs kysymys kuuluu otsikon mukaisesti.

Jos sinun lapsestasi käytettäisiin nimitystä huligaani keskustelun yhteydessä ja mutta kuitenkin kumotaan että ei nyt sentään niin kuinka sinä siihen suhtautuisit?
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";27943048]En mitenkään. Kyllä minä tiedän mikä minun lapseni on.[/QUOTE]

Toki ja varmasti kaikki tietää, mutta lapset käyttäytyvät eri tavalla päiväkodissa ja kotona. Ja joukossa tyhmyys tiivistyy.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";27943064]Toki ja varmasti kaikki tietää, mutta lapset käyttäytyvät eri tavalla päiväkodissa ja kotona. Ja joukossa tyhmyys tiivistyy.[/QUOTE]

Entä sitten.
 
"VIERAS"
[QUOTE="vieras";27943038]Elikkäs kysymys kuuluu otsikon mukaisesti.

Jos sinun lapsestasi käytettäisiin nimitystä huligaani keskustelun yhteydessä ja mutta kuitenkin kumotaan että ei nyt sentään niin kuinka sinä siihen suhtautuisit?[/QUOTE]

Ottaisin siltä spray-pullot ja pesäpallomailat pois!
 
  • Tykkää
Reactions: Big Bang Theory
"hoitaja"
En kyllä vanhemmille uskalla sanoa, vaikka tekisi mieli ilmaista, että lapsenne käyttäytyy kuin terroristin alku. Sen tapaisia päiväkodeissa nimittäin on jonkun verran.
 
"pk:n täti"
[QUOTE="hoitaja";27943379]En kyllä vanhemmille uskalla sanoa, vaikka tekisi mieli ilmaista, että lapsenne käyttäytyy kuin terroristin alku. Sen tapaisia päiväkodeissa nimittäin on jonkun verran.[/QUOTE]

Totta. Jotkut penskat on kuin suoraan perkeleestä, aivan kammottavia. Tänäänkin huomasi miten ihanaa on olla töissä, kun tuollaisia lapsilla on vapaapäivä. Jes!! Edes yksi vähän helpompi päivä viikossa.
 
Tiiän, että poika on villimmän puoleinen. Mitenkään aggressivinen ei ole, mutta riehaantuu ja riehaannuttaa hyvin helposti.
Niiden päidäkodissa onkin tällänen poika kolmikko, joista yksi on oma poikani, ja he keksivät kaikennäköistä juttua hoitajien päänmenoksi...

Alkuun hoitajat aina puhuivat vaan, että joo kiva päivä hyvin meni.. Sit alkoi tulla pikkuhiljaa "no vähän nyt ei kuunnellut tms.." Sitten kun sanoin, että minulle voi kyllä sanoa suoraan miten asia on. Tiedän, että välillä pojalla lähtee homma lapasesta ja nytkun on tullu vielä ihan kammottava uhma, niin ei asioita tarvitse minulle kaunistella.
Nyt olenkin saanut suoraa palautetta päiväkodista, ja sitä arvostan. Haluan kuulla, että mitä se mun lapseni oikeesti siellä päiväkodissa tekee, enkä sitä, että hyvä päivä blaablaa.
Ja itsekkin pk:n hoitajana, tiedän, kuinka rasittavia ne sellaset villiintyjä pojat on. Tai osaavat olla, kun sille päälle sattuu.
 
Äiti ja hoitaja
Enpä tuosta pahastuisi :D Meidän lapsista ei kyllä kukaan täyttäisi mielestäni tuota kriteeriä. :D 5 tyttöä ja vaikka temperamenttia kyllä löytyy niin eivät koskaan ole riehaantuneet tms. hoidossa.

Mutta en kyllä mitään hernettä nenään vetäisi jos hoitaja lapsestani noin sanoisi. En nyt kun se ei voi pitää paikkaansa, enkä varsinkaan jos itsekin tietäisin että tenavani siellä suurin piirtein hyppii seinille, tekee kiusaa kavereille, ei tottele tai toimi niinkuin pyydetään jne.
 
"hoitaja"
Tämä on niin hauskaa, kun täällä ollaan tässä kohti ymmärtäväisiä, mutta oikeassa elämässä törmää enemmän ilmiöön, että vanhemnat eivät kestä kuulla totuuksia lapsestaan.

On tosiaan niitä, jotka myöntävät lapsensa ongelmat, mutta suurin osa alkaa syyttää meitä hoitajia jollain tapaa, kun heille alkaa valjeta, että oma lapsi ei ole mallikelpoisesti käyttäytyvä. Joutuu pakosti asettelemaan sanojaan, koska muuten tulee uskomatonta epäluuloa ja syyttelyä sen jälkeen kun totuus on paljastunut vanhemmille.
 
keinot vähissä
[QUOTE="hoitaja";27943379]En kyllä vanhemmille uskalla sanoa, vaikka tekisi mieli ilmaista, että lapsenne käyttäytyy kuin terroristin alku. Sen tapaisia päiväkodeissa nimittäin on jonkun verran.[/QUOTE]

Pahinta on, että lapsi käyttäytyy kuin huligaani koska oma vanhempi sallii moisen käytöksen. Puhuttu on vanhemman kanssa asiasta, ei auta. :(
 
"vieras"
[QUOTE="hoitaja";27945204]Tämä on niin hauskaa, kun täällä ollaan tässä kohti ymmärtäväisiä, mutta oikeassa elämässä törmää enemmän ilmiöön, että vanhemnat eivät kestä kuulla totuuksia lapsestaan.

On tosiaan niitä, jotka myöntävät lapsensa ongelmat, mutta suurin osa alkaa syyttää meitä hoitajia jollain tapaa, kun heille alkaa valjeta, että oma lapsi ei ole mallikelpoisesti käyttäytyvä. Joutuu pakosti asettelemaan sanojaan, koska muuten tulee uskomatonta epäluuloa ja syyttelyä sen jälkeen kun totuus on paljastunut vanhemmille.[/QUOTE]

Voi herttinen sentään, jos ei päiväkodin työntekijät osaa kertoa hankalista päivistä nimeittelemättä lasta. Ja sitten ihmettelee vanhemman loukkaantumista. Totuushan kuitenkin loppupäässä on se, että kasvatustyön pitäisi tapahtua yhteistyönä, ei syytellen, varsinkaan lasta.
 
pk-tätsy
Minä saatan ihan huomaamattani lässytellä villimmälle lapselle, että senkin pikku huligaani jne... Toivottavasti siitä ei kukaan kuuleva loukkaannu, kun en mitään pahaa tarkoita :)
 
"vieras"
Meidän kolmonen on ihan piru pennuksi. Ihan huligaani ja selvää adhd luokkaa. Lapsi, jota TÄYTYY vahtia joka hemmetin sekunti ja sitä ei voi jättää yksin hetkeksikään. Ja en ottaisi nokkiini, jos hänestä käytettäisiin mitä tahansa nimitystä. Kylmä fakta on, että lapsi on äärimmäisen työläs hoidettava:D
 

Yhteistyössä