Jos naapurissa on bileet, onko reilua

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
ap
herättää lapset 7.00 katsomaan lastenohjelmia, äänet isolla, imuroida ja pestä pyykkiä + tietysti täytyis vähän remppaa tehdä? Grr.. hermo menee.

Tällasta tuli mieleen :D Hiljaisuus loppuu 7. Jospa saisivat kivan krapulaherätyksen :D
 
vieras
Mä olen melko varma, että juuri huomenaamulla teidän on ihan aivan täysin välttämätöntä porata naapurin vastaiseen seinään pari reikää heti klo 7:00. Muutaman naulankaan hakkaamista ehkä ei valitettavasti voi välttää mitenkään.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Melisa:
Nii paitti että monissa taloyhtiöissä on remontoiminen kielletty pyhäpäivänä :whistle: mutta muuten erittäin hieno suunnitelma :D
Niin, mut "normaaleille" elämän äänillehän ei mahda mitään... ;) Tee nyt edes jotain kiusaa, teethän :xmas: ?!
 
Keittiönoita
Periaatteessa joo, normaalien järjestyssääntöjen mukaisesti. Meillä vahtui vihdoin seinänaapuri - se suksiboxi ukko keräsi oravia ja lintuja pelkäävät eukkonsa ja pentunsa ja mutti johonkin huitsin nevadaan, missä saa rauhassa pitää perheensä kurissa - ja uusi naapuri oli jakanut postilaatikoihin laput, jossa pahoitteli remontista aiheutuvia ääniä. Eikä oikeesti tuolta edes kuulu mitään meteliä, poraamista joskus, mutta sehän on normaalia. Nahkavekkari seinän takana on, voisin oikeastaan heittää oman herätyskelloni roskikseen :D
 
Sillon kuin naapurissa bileet kesti aamu neljään niin meillä oli siivouspäivä ja emäntä tamppasi matot aamulla ennen uintiin lähtöä eli noin seiskan aikaan, eihän niitä uinnin jälkeen viittiny sitten tamppailla :LOL: Ja jos uimaan ei menty niin korista oli kiva pelata lasten kanssa aamulla seiskan-kasin aikaan :kieh: Voi noita aikoja kun rivarissa asuttiin. Terkkuja vaan ex-naapureille :saint:
 
vieras
rivarissa jos asuu, niin kesällä on myös hyvä leikata ruoho aamuvarhaisella, tuohon täytyy tietenkin ola kunnon bensalla toimiva leikkuri =). siitä se vasta mukava ääni lähtee =)
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Ketju oli aloitettu pe-la välisenä yönä joten ap tarkoitti la aamua.silloin kai saisi remontoida.Olisi kiva tietää alkoiko ap esim imuroimaan..
Kas tämäkin ketju täällä :D Juu, kyllä meillä lapset saivat lastenohjelmat ja paristokäyttöisen autoradan käyttöönsä aamulla 7.00 :D Laitoin pyykkikoneen päälle ja linkous täysille, imuroin hartaasti ja tiskasin. Sitten kuuluikin vain, kun naapuri vei ilmeisesti koiraa ulos :p

Ja taaaaas siellä on bileet, lapsetkaan eivät ole kotona, joten ite pitää aamulla keksiä virikettä :D
 
Keittiönoita
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
rivarissa jos asuu, niin kesällä on myös hyvä leikata ruoho aamuvarhaisella, tuohon täytyy tietenkin ola kunnon bensalla toimiva leikkuri =). siitä se vasta mukava ääni lähtee =)
Mä muuten olin jo silloin, kun seinän takana asui se eukkoaan ja kakaroitaan kurissa ja herran nuhteessa pitävä ukko, niin hölömö, etten kolistellut klo 12-15 välisenä aikana, kun ajattelin olevan lasten päiväuniaika :ashamed: :ashamed: :ashamed:

 
Nina jatkaa
Niin ja ei kai lapsia kannata herättää lastenohejlmia katsomaan, antaa lasten herätä viikonloppuna omaan aikaansa. Ei kai lastenohjelmat nyt niin tärkeitä ole. Leikit ja ulkoilu kunniaan ;-)
 

Yhteistyössä