jos haluaa perustaa kissa/koira hoitolan mitä tarvitaan?

  • Viestiketjun aloittaja ...
  • Ensimmäinen viesti
Kyllä niillä eläimillä pitää olla omat tilat. Ei vieraita eläimiä voi noin vain yhdessä pitää, kun ei välttämättä tule toimeen. Kissat ja koirat täytyy pitää erillään. Jotain kokemusta pitäisi eläimistä olla, jotta ihmiset uskaltaa tuoda lemmikkinsä hoitoon. Sitten vain yritystä pystyyn ja mainostamaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
ei täälläpäin oikein kannata mitään kunnon yritystä pystyyn laittaa.. ihan vaan sellasen et joskus joku vois tuoda loman ajaksi.. kaupan seinälle joku ilmotus..
Aloituksesta sain käsityksen että olit yritystä perustamassa. Tuossa tapauksessa et tarvitse muuta kuin kynän ja paperia lappujen tekemiseen.
 
ap
mutta en tietenkään asioiden käytännöllisyydestä.. meillä päin on yksi hoitola jossa kaikki hoidossa olevat eläimet samassa tilassa.. mikä ei musta ole järkevää.. joten ajattelin et mikä olis paras ku vieraita elukoita tulee ja mistä tälläsiä tarvikkeita saa..
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
jos naapurin kaks kissaa tulee hoitoon..?
Jos aiot naapurin kissoja vain hoidella niin tuskin mitään yritystä kannattaa perustaa. Otat vain hoitoon ne välillä.

Jos ihan oikeasti alkaa eläinhoitolaa pitämään niin oman ja eläinten turvallisuuden vuoksi pitää olla kunnon tilat. Samoin vakuutukset ym. asiat on hoidettava, kun kuitenkin kyse on toisten ihmisten omaisuudesta.
 

Yhteistyössä