jonotusaika?

Itselläni jonotusaika oli 2kk (pidin sitä aika lyhyenä aikana..), ystäväni jonotti 3kk. En tiedä jaetaanko aikoja kiireellisyyden mukaan vai riippuuko ajan saaminen pelkästään jonotilanteesta.
 
Oletan että kyseessä on helsingin Naistenklinikka.Meillä lähetteen laittamisesta meni 3kk että oli eka aika.Laparoskopia jono oli 5kk ja IVF jono oli 6kk.Ehkä tästä jotakin osaa hahmottaa.Jonojen pituus vaihtelee kovasti sen mukaan mihin jonotat, mutta varmaankin nyt on kyse ensikäynnistä joten en usko että menee yli tuon 3kk.

Tsemppiä teille! :flower:
 
kkk
Hei!

Tarkoittaako tämä sitä, että Naistenklinikalle ns. perustutkimuksiin (= ensikäyntiin) on siis tuollainen 2-3 kk jonotusaika vai tuleeko perustutkimukset olla otettu jo sitä ennen gynellä?
 
Tulin vielä itse vastailemaan, kun tämän aloitinkin. Eli eka käynti on takana tuola Helsingin naistenklinikalla ensikäynnillä ja lähetteen laitosta ekaan käyntiin meni vain kolme VIIKKOA! Nopeaa toimintaa. =)
 
Saako vielä kysyä, että jos jonotusaika ensikäynnille on esim. 3 kk ja IVF-jono 6 kk, meneekö noi ajat päällekkäin, vai odotetaanko ensin ensikäyntiä ja sitten alkaa uusi jonotus hoitoihin? Meillä on eka aika huhtikuussa, ja nyt jo tiedetään, että ICSI on meille ainoa hoito joka voisi toimia. Eli teoriassa meidät olisi voitu jo laittaa jonottamaan siihenkin...
 

Yhteistyössä