Jonathanista ja talvihaalareista kysymys

  • Viestiketjun aloittaja ruutiruttunen
  • Ensimmäinen viesti
ruutiruttunen
Meillon ollu muksuilla käytössä nyt vuoden (no tietty kesä välissä) talvihaalarit. Eli taisivat saada juuri vuodenvaihteen jälkeen viime talvena ja nyt syksyn ollu pidossa tollaset Jonathan-merkkiset talvihaalarit.

Haalareissa alkaa olla jos jonkinlaista kulumaa ja nyt sitten tytön haalariin oli ilmestynyt reikä. Milläs paikkaisin, sillä noihan pitää kosteutta? Olisko joku sellanen liimattava, joka pysyisi paikallaan?

Noista ei jää seuraaville kyllä mitään muutako raksahaalarit ja jotenkin tuntuu kurjalta, kun kuiteski aika hinnakkaat ovat. Muuten olen kyllä tykännyt, hyvin tarkenevat ja pitää vettä tosi hyvin, mutta ei kankaat vaan kestä käyttöä.

Sitten siihen kysymykseen: Mikä on paras haalari leikki-ikäiselle? Ja varmaankin arvaatte, että todellakin saa olla kulutusta kestävä, ei noi muksut paljo paikoillaan oo. Kiipeilyä ja möyrintää yms. :D
Ja nyt etsin haalareita siis 3- ja 6-vuotiaille. Tai kuusivuotiaalle oikeastaan kaksiosaista pukua.

Kiitos vastauksista!
 
mie
Kangaskaupoista ja ainakin Prismasta löytyy sellasia liimattavia nylon-paikkoja, eri väreissä, ja niillä voi hyvin paikata rikkimenneet haalarit. Paikkakangas on vedenpitävää.

Noista ulkopuvuista, niin kannattaa tuon ikäisille ostaa jo cordura-vahvikkeisia pukuja. Esim. Reimatec+, Super Remu, sitten löytyy vastaavia mm. Rasavililtä ja Jonathanilta ainakin. Ovat jonkin verran kalliimpia kuin perusversiot, mutta myöskin kestävyys on aivan eri luokkaa. Meillä on nyt ensimmäistä talvea kaikilla lapsilla (8v, 5v ja 3v) cordura-vahvikkeiset puvut, eikä ainakaan vielä ole tullut kulumia minkäänlaisia.
 

Yhteistyössä