Jonathan vai Lassie Suprafill vai Travalle Remu-talvihaalari

Minkälaisia kokemuksia teillä löytyy Jonathanin, Lassie Suprafillin ja Travallen Remun talvihaalareista? Mitä hyviä ja huonoja puolia olette huomanneet? Missä haalarissa olisi paras hinta/laatusuhde?

Pohdin tässä, että minkälaisen haalarin ostaisi vähän yli yksivuotiaalle. :wave:
 
Äippyrä03
Täällä painiskellaan saman ongelman kanssa eli mikä haalari 1v1kk pojalle. Ajattelin, että leikit eivät ole vielä kovin rajuja, niin aivan "huippuhaalaria" en aio lapselle ostaa. Tällä hetkellä kiikarissa on Lassien haalari, joka oli Citymarketissa tarjouksessa. Lisäksi saadaan kympillä vähän käytetty Travallen haalari. Eiköhän niillä pärjätä tämä talvi! :)
 
Meillä on kokemusta Travallesta (vauva), Lassiesta (2v), Reimatecista (3-4v), Jonathanista (1v) ja Rukasta (1-2v). En itse asiassa osaa sanoa mitään kovin negatiivista yhdestäkään merkistä. Rukka oli yllättävän positiivinen kokemus (on kestänyt kolmella lapsella ja yhä uudenveroinen). Reimatec ja Jonathan aikalailla samanveroisia vaikka on hintaeroa. Lassien Suprafill haalarissa meillä on irrotettava vuori, joka ei ole kovin kätevä. Toiminut kakkospukuna (piti ostaa, kun sai halvalla ja oli niin söpö).
 

Yhteistyössä