JOKO VOI ANTAA???

Poika tulee ensi viikolla 3 kk ja on ruvennut syömään öisin 2 tunnin välein.Maitoa menee kerralla 120 ml, eikä suostu juomaan enempää, vaikka pullossa olisi. Joten nyt kun suositus on 4 kk:tta, uskaltaako maissivelliä antaa?Esikoinen on jo 10 ja silloin oli ikäsuositus 3kk:tta.Tuolloin meillä syötiin 3 kuisena jo soseita täyttä päätä, mutta nyt mietityttää, onko vellien koostumus kovinkin erilainen, kuin 10 vuotta takaperin?Antaako, vai olla antamatta, kas siinä pulma....
 
Kyllä voi antaa.
Maissivellillä on vain vatsaa kovettavaa vaikutusta, mutta meidän 3kk meni masu siitä aivan kuralle. Joten aloitin vellit peruna-porkkanavellillä.
Meidän poika sai velliä jo 2,5kk lähtien.
Nyt on menossa jo soseet. =)
 
Meillä kolme aiempaa muksua on kans alkanu saamaan maissivelliä pikkasta vajaa kolmekuisista ja pottua alkovat vedellä samoihin aikoihin. Joten kyllä munkin mielestä voi hyvin antaa, ei nuo meitin lapset ainakaan ole piloille menneet vaikka aikaisin alkoivat kiinteitä saamaan.
 
En antaisi vielä.. kovin nuori on poika. Ehkä vasta 4kk? Koita antaa suuremmalla tutilla enemmän maitoa, kerralla ainakin 210ml. Meillä 3½kk poika syö 4x210ml. Mutta jos tutti on liian pieni, kyllästyy eikä syö kaikkea. Ainakin nro3 tutti, yritä ainakin, voi auttaa!
 

Yhteistyössä