Joko ikkunassasi loistaa..?

...jouluvalot?Tekis mieli laittaa,mutta ei ihan vielä.Viikon kuluttua Napapiirillä on joulun avajaiset ja ehkä juuri ensimmäinen adventti on sopiva ajankohta sytyttää valot pimeyteen.Ihanaa kun joulu tulee :xmas:
 
Meillä on ollut "sääntönä", että joulukrääsää ja -valoja voi alkaa levitellä joulukuun 1. päivästä lukien ja koristeet on riisuttava pois loppiaisen jälkeen, ovikranssit ja pihavalot saa olla kevääseen asti tosin.
 
tänää ajttelin laitella ulos havuihin hieman valoja ja muutenkin joitain koristeita terassille ja rappuseten eteen (lyhtyjä ja enkeleitä). varsinaisista "ikkunavalosarjoista" en henk´koht pidä, mutta ihan joulun alla laitan messinkisiä tähtiä jossa valo ikkunaan.
 
viirulainen
lastenhuoneessa on semmoinen punainen sydän led valo ja parvekkeella kirkkaat jouluvalot. Olohuoneeseen laitan vielä jotain kunhan saan hommattua jonkin kivan uuden jouluvalon :xmas:
 
keväänlapsi
Ei loista vielä, ajattelin laittaa ne joulukuun alkuviikolla. Yleensä laitan olkkarin ikkunaan hillityn valosarjan ja kynttilöitä olkkariin. Ikkunoihin teemme lapsen kanssa kuusia ja lumiukkoja sekä laitamme ikkunatarroja talviaiheista. Ovi saa koristeen joulukuun alussa, joulukalenteri otetaan esiin piilosta samoin ( tänä vuonna suklainen) ja muita koristeita laitetaan kuuseen vasta aatonaattona, jos kuusi ostetaan ja laitetaan sisään. Joka vuosi ei ole ollut kuusta sisällä... :heart:
 
golda
Miekin viritin ulko-oven päälle valot, ja nyt on ihanan näköistä kun tullaan pimeällä kotiin, niin valot loistavat kauas! Huomenna viritän lisää valoja pihalle yhteen puskaan ja viim sunnuntaina laitan kyntteliköt ikkunalle. Ikinä en vissiin ole näin aikaisessa ollut, vauva lienee sekoittanut pään! =)
 
Mulla on nyt jouluvalojen suhteen sellainen tilanne, että pongasin kyntteliköt varastonhyllyllä joulukalenteria etsiessäni. Huomenna varmaan suuntaan takas joululaatikon luo ja kaivan kyntteliköt esiin.... Tilasin jotain uusia jouluvaloja postimyynnistä, ne tulee maanantaina. :xmas:
 

Yhteistyössä