****Jo pidempään yrittäneiden höpinöitä**** vol II

no onpas kinkkinen juttu! : / Todennäkösesti ultraisivat,kattosivat varulta että kaikki ok,ettei oo mitään muuta mikä aiheuttaa vuotoo. jos vielä pidempään jatkuu,päivän tai pari,kannattaa soitella lääkärille ja kysästä asiasta!
 
Soitin sitten keskiviikkona kuitenki tk:hon jossa hoitaja arveli että kannattais kuitenki käydä paikan päällä. Iltapäivällä kävin lääkärillä joka ei sisätutkimuksen perusteella osannu vielä sanoa juuri mitään. Määräsi pikahCG:n ja gyn. ultran. Ei ollut akuutti kun ei ollut mitenkään erityisemmin kipuja. Ultrassa kävin eilen ja siellä ei ollu merkkejä raskaudesta, hiivatulehdus kylläki löyty. Positiivista oli että kaikki oli ultrassa kunnossa, rakenteellisia ongelmia ei näkyny. HCG vastaus tuli eilen iltapäivällä eikä siinäkään ollu merkkejä raskaudesta, oli siis täysin väärä hälytys. Toisaalta jotenki harmi, keskenmeno olis ollu kuitenki merkki että kyllä ne solut sentään yrittää tehä jotain. Oli aika tyhjä olo tämän kaiken jälkeen. No, nyt olen sitte ihan ajoissa alkanu tikuttamaan että kerranki löytäisin sen ovulaation, kertaakaan aikasemmin en ole sitä bongannu :|

Maanantaina soittoaika lapsettomuusasioista, kaikki ne perustestit tähän mennessä ollu ok, paitsi papaa ei tiedä ku vastaus ei ole vielä tullu. Eiköhän nämä asiat tästä taas nytkähdä vähän eteenpäin, pysyis vaan tuo pää taas kasassa.

Kiitti vastauksista kaktuspiikki, kiva että joku on vähän ns. hengessä mukana :) Koska meinasitkaan alottaa ne clomit?
 
No hyvä että kaikki ok! niin,oishan se keskenmeno tietysti merkannu että voit raskaantua,mutta ei ne silti kivoja ole.. mitenkäs pitkään te olette yrittäneet? (sori en muista,enkä jaksais rueta selaamaan sivuja taakse päin) ette kuitenkaan ilmeisesti ole vielä lapsettomuushoidoissa? vai? anteeks kun joudut selittämään uudestaan... :ashamed:
clomit meinasin alottaa ens kierrosta,eli n 2 viikon päästä,ikinä en oo menkkoja näin innolla oottanu :) toiveet on korkeella,ehkä liiankin! Onnes tässä tulee tavaroiden pakkailut ja muutto niin ei kerkiä miettimään ja oottelemaan menkkojen alotusta!
Liikaa ei kannata miettiä ja pähkäillä näitä asioita,pää siinä tosiaan sekoaa! ite oon aina ottanu koiran ja painunu mehtään jos rupee seinät päälle kaatumaan. nämä asiat on kuitenkin sellasia mistä ei oikein pysty puhumaan ja jauhamaan sellasten ihmisten kanssa jotka ei oo samaa kokenu. aika yksinäiseksi oisin ihteni ilman tätä palstaa tuntenut. lähipiirissä ei lapsettomuudesta pahemmin kärsitä,sikiäävät vaan niin pirusti!:kieh:
Aurinkoisia syyspäiviä ja toivottavasti tekin pääsette eteenpäin tässä suossa! :hug:
 
Ei tämä uudestaan selittäminen haittaa, en ole ees varma että olenko tänne laittanu faktatietoja :) 2010 heinäkuusta on yritetty. Tk:ssa käytiin nyt alunperin juuri lapsettomuustutkimusten lähetettä varten ja tänään soittoajalla lääkäri sano tekevänsä sen. Niiden tutkimusten kans on kai turha hätäillä, menee kuulemma useampi viikko. Hankalaa tästä asiasta tekee se, että voi olla että mies saa työpaikan toiselta puolen Suomea ja eessä on muutto sinne sitten. Se periaatteessa on pelkästään hyvä uutinen, mutta pitääkö uudella paikkakunnalla alottaa sitten kaikki alusta?

Varmasti tuossa tilanteessa niitä menkkoja oottelis jo aika kovastiki, onneksi aika kuitenki tuntuu menevän aika kovaa vauhtia eteenpäin. Toivottavasti pääset kohta alottamaan ne :) Onhan se niin että on hyvä ku voi keskittyä joihinki ihan muihin juttuihin, kuten vaikka teillä siihen muuttoon. Semmosten käytännön juttujen avulla saa jotenki järjesteltyä asioita päässä johonki järjestykseen. Juttukaverin puute se onki ehkä raskain juttu välistä ku ei tosiaan juurikaan tunnu olevan osotteita joihin purkaa pahaa oloa. Ei aina viittis sitä miestäkään ahistaa ku omat murheensa ne on silläki. Ja meän lähipiiri tuntuu olevan kans älyttömän sikiävää sakkia, samoin työpaikalla tuntuu kaikki muut lisääntyvän : / Kiitos tsempeistä, toivotaan että nämä sateiset päivät vaihtuu niiksi aurinkoisiksi syyspäiviksi ja asiat kääntyy positiivisempaan suuntaan :hug:
 
heissan... ketjun alkuaikoina pyörin täällä, mutta sitten pidin pidempää taukoja kaksplussasta, joten taidan esittäytyä uudelleen...
25 vuotias, 3 vuotiaan pojan äiti. 2 vuotta ollaan yritetty pikkukakkosta ilman mitään tulosta...
tähän asti ollaan ajateltu, että tulee jos on tullakseen, mutta nyt puhuttiin, että mennään tutkimuksiin. en vaan oikein tiedä, että miten alan lähestyä asiaa? varaanko vaan terveyskeskukseta ajan lääkärille?
 
Viimeksi muokattu:
tinnttu sinne vaan terkkarille soittoo,sieltä ne osaa sitten eteenpäin laittaa. kannattaa kyllä lähtee tutkimuksiin niin selviää mikä mättää vai mättääkö mikään. mekin hannailtiin "turhaan" vuosia,sitten selvis etten ovuloi ja nyt alotan clomit keskiviikkona! Tervetuloa vaan joukkoon,tämä on kyllä mahtava ketju,täältä saa tukea ja neuvoja!
mulla siis alko lauantaina menkat,ilman mitään ilmotteluja tulla hulahtivat!ja vieläpä melko normeilla päivillä,kp 28. ikinä en oo näin onnessani menkkojen alotuksesta ollu,pääsen alottamaan clomit!! keskiviikkona pitäs eka tabu ottaa,sitten vaan sivuvaikutuksia odottamaan :O
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
 
Heissan!

Ajattelin ilmoittautua mukaan ketjuun, kun olen tätä jo pidempään seuraillut...
Olemme esikoista yrittäneet nyt 18 kuukautta. Lapsettomuustutkimuksissa kävimme keväällä, mutta tutkimuksissa ei tullut esille mitään mikä selittäisi sen ettei raskaus ole alkanut. Puhuimme tuolloin inseminaatiosta ja muista vaihtoehdoista, mutta mieheni oli sitä mieltä, että kyllä se lapsi sieltä tulee aikanaan. Itse olen toivon luomuna alkavasta raskaudesta jo menettänyt ja miehenikin alkaa pikkuhiljaa pitää hoitoja vaihtoehtona.
Ajattelin joskus keväällä että en viitsi ruveta ketjuun kirjoittelemaan, että jos sitten heti tuleekin raskaaksi.. :LOL:
No jos tässä on sellaista taikaa, se on täysin tervetullutta! ;)
 
Nostetaans vähän tätä ketjua.. mitä teille kuuluu kaikille?

Täällä on yk 15 loppusuoralla, taitaa olla kp25-26 jotain sellaista. Ovista ei tainnu tulla ollenkaan tässä kierrossa eli odotellaan vaan seuraavan alkua, kieltämättä hiukan tylsistyneenä. Jouluna tutkimuksiin.. Mikä sen mukavampi tapa sijoittaa veronpalautukset.
 
Itteksenikö meikä täällä kirjoittelee....? Mitä muille pidempään yrittäneille kuuluu? Ja olinpa seonnut laskuissa tuossa edellisessä viestissä - nyt on menossa siis jo yk 17 jonka alkua tuossa odottelin reilu viikko sitten. Toivoa sopii, että tässä kuussa tulis edes koko ovis ettei ihan hukkaan mene tällä kertaa. Viime kierto jäi lyhyeksi ja sekin täsmäis siihen, ettei ovista tullut ollenkaan. Yleensä kierto on 28-29 päivää ja nyt jäi 26een.
 
meillä kävi niin uskomattoman onnellisesti, että just kun oltiin päätetty, että lähdetään tutkimuksiin, niin tulikin plussa testiin!! :eek:
en siis ollu vielä ehtiny soittaa ja varata aikaa lääkärille, kun olin ajatellu, että seuraavien menkkojen jälkeen soitan ja niitä ei sitten tullutkaan :heart:
toivottavasti antaa uskoa muille pitkään yrittäneille, me siis yritys aloitettu 7/2009 joten yli kaks vuotta yritettiin ilman mitään tulosta ja nyt saatiin luomuplussa :heart:
(tänään siis tein testin, joten tosi alussa ollaan, mutta eihän tässä muuta voi kun toivoa parasta)
 
Onnea Tinnttu!!!

Olin tässä jonkun aikaa ketjusta pois ja lähinnä lueskelin juttuja tuolla lapsettomuuspuolella, mutta ajattelin nyt päivittää tilannetta tännekkin, jos täällä tuttuja vielä pyörii :)

Eli tuossa elokuussa saimme diagnoosiksi azoospermian, joka tarjoittaa sitä, että miehen spermasta ei siittiöitä löytynyt. Tuolloin olimme kovin lohduttomia, mutta nyt tässä jo ollaan varovaisen toiveikkaita sen suhteen, että joskus lapsen kuitenkin saamme.

Yritystä on takana 17 kuukautta ja yk.sta ei ole hajuakaan, olen tippunut jo kärryiltä. Syksy on mennyt melko rauhallisin mielin. Diagnoosin saaminen oli siinä mielessä helpotus, että turha toiveikkuus ja stressaus raskauden suhteen jäi kokonaan pois.

Nyt olemme jo päässeet hoidoissa sen verran eteenpäin, että puntaroimme sitä yrittäisimmekö ensin inseminaatiota vai mentäisiinkö suoraan koeputkihedelmöitykseen. Inssiin pääsisimme varmaan jo tänä vuonna(!), mutta ivf jono on pidempi, tosin ivf.ssä hoidon onnistumismahdollisuus on paljon parempi. Homma kuitenkin rullaa ja olemme positiivisella mielellä. Lääkärikin oli toiveikas. Minusta ei mitään "vikaa" ole löytynyt ja tosiaan kun minulla jo tuo yksi lapsi niin raskauden pitäisi olla nytkin ihan mahdollinen.

Lapsettomaksi en itseäni oikein tunne, kun perheessämme lapsi jo on ja muutenkin tuntuu, että diagnoosin saamisen jälkeen hoitoasia on edennyt sellaista vauhtia, että ei ole ehtinyt edes tajuta olevansa "toivoton tapaus".

Lueskelen varmaan vieläkin tätä palstaa ja joskus kirjoitankin, jos aihetta tulee. Kiva nähdä, että onnistumisia on tullut! Toivottavasti tälle palstalle onnistumisia tulisi jatkossakin oikein paljon!!!

Amalia
 
Mahtavaa tinnttu! paljon onnea matkaan!:flower:
itselle ei sen kummempaa kuulu,tulin vaan kuikkaseen tuolta clomi-ketjun puolelta mitä tänne kuuluu. eli siis clomit on käytössä,yksi clomi kierto on takana,ei tullu plussaa ovistestiin silti,nyt pidän yhen kierron ainakin taukoa ihan oman päänupin takia,tuntuu että mikään ei taas onnistu,veti niin maihin se nega :ashamed:
jospa sitten ens kierrossa ois paremmat fiilikset jatkaa,lasta edelleen halutaan ja yritetään kovasti,se ei ole muuttunut! oli vaan niin kauheet sivuoireet clomeista että huhhuh! oksetti ja pyörytti,itketti ja raivostutti,väsytti mutta uni ei tullu... siihen oli vielä muutto päällä niin tuntu että kaikki voimat meni! nyt on mukavan rennot fiilikset kun tämä kierto meni luomuna,ei ole mitään odotuksia eikä testailuja tiedossa!:) paljo paremmat fiilikset ollu sängyssäkin kun ei tarvii miettiä mitään muuta,keskittyä vaan olennaiseen! :p :LOL:
hyviä syksyn jatkoja tänne ja plussatuulia!! käyn vaklaa teitä välillä! :)
 

Yhteistyössä