Eilen tein karjalanpaistia ja yllätyspyllätys, sipulit paloivat vaikka niin selitin että sen ruoan osaan jo tehdä. Näemmä sitten kuitenkaan en...vieläkään.
Noh, tänään on päivä uusi ja väänsin (tai se on vielä vähän kesken) mannapuuron. Jostain hiton syystä se AINA jää ihan löysäksi...siis velliksi vaikka ne mittasuhteet ihan varmasti ovat kyllä oikein.
Nyt sitten kokeilin tehdä sen ihan ohjeen mukaan pilkkua likimain viilaten ja näyttää siltä että se taitaa onnistua. Ennen siis kiehuttelin ja keittelin sitä ikuisuuden muttei se lähtenyt sakenemaan. Nyt se sakenee ja erona entiseen on vain se, että kaadoin ne mannaryynit sinne hiljalleen, sekoitin ne kunnolla joukkoon ja laitoin kattilan päälle kannen jonka alla niiden olisi nyt tarkoitus sitten turvota.
Äsken kun kävin kurkkaamassa niin se oli jo puoliksi puuromaista...jospa se 5 min kuluttua olisi kokonaan jo puuroa
Noh, tänään on päivä uusi ja väänsin (tai se on vielä vähän kesken) mannapuuron. Jostain hiton syystä se AINA jää ihan löysäksi...siis velliksi vaikka ne mittasuhteet ihan varmasti ovat kyllä oikein.
Nyt sitten kokeilin tehdä sen ihan ohjeen mukaan pilkkua likimain viilaten ja näyttää siltä että se taitaa onnistua. Ennen siis kiehuttelin ja keittelin sitä ikuisuuden muttei se lähtenyt sakenemaan. Nyt se sakenee ja erona entiseen on vain se, että kaadoin ne mannaryynit sinne hiljalleen, sekoitin ne kunnolla joukkoon ja laitoin kattilan päälle kannen jonka alla niiden olisi nyt tarkoitus sitten turvota.
Äsken kun kävin kurkkaamassa niin se oli jo puoliksi puuromaista...jospa se 5 min kuluttua olisi kokonaan jo puuroa