jauheista

  • Viestiketjun aloittaja mirale
  • Ensimmäinen viesti
mirale
kuntoplus- lehti 1/2004 sanoo näin:
jos haluaa tiputtaa 15 kg pitää vähentää 1000 kcal tai syödä jauhetta. vähennä päivittäistä energiansaantiasi 1000 kcal, tällöin laihdut 1,5 kg viikossa. jauhekuuri on hyvä lähtölaukaus laihdutuskuurille.se auttaa myös jatkamaan laihduttamista, jos paino tuntuu jäävän paikoilleen. valitse jauheita, joissa on paljon proteiinia, esim. nutrifast (tai minun markkinoima protein drink mix, 26,-). korvaa jauheilla kaikki ateriat. se tuntuu ikävältä, mutta tehoaa. syö vähintään 700 kcal päivässä, tai syö enemmän jauhetta.muuten saat liian vähän proteiinia.kuurin jälkeen on muutettava ruokailutottumuksia. liikunnan osuutta ei pidä unohtaa.
että näin! kevyempää kesää kaikille. B)

 
mirale
eli mä markkinoin nature´s ownin tuotteita.proteiini juoma-jauhe on 600 gr ja maksaa 26,- 100 gr sisältää: kcal 375, proteiini 37,9 , hiilihydraatti 53,5 , rasva 1,0. jos sekoittaa maitoon, jossa 1,5 % rasvaa, niin numerot ovat 100 ml: kcal 67, proteiini 5,4 , hiilihydraatti , 7,7 , rasva 1,5.
tuon kanssa voi ottaa psyllium huskia, jota saa intialaisesta siemenestä. se normalisoi suolen toimintaa ja se sisältää paljon ravintokuitua, joka sitoo nestettä.siinä on myös kuituja, jotka hidastavat verensokerin nousuja. tämä psyllium pitää sisällään 100 gr:kcal 55, proteiini 6 , hiilihydraatti 3 , rasva 2. 340 gr maksaa 24,-.ja näitä voi sekoittaa keskenäänkin.
itselläni on tällainen sekoitus töissä, jossa en syö ollenkaan lämmintä ruokaa. ja vatsa toimii hyvin.
kun kuuri lopetetaan, niin tietysti siinä pitää muuttaa omiakin tottumuksia, mutta esim. syömällä vähärasvaista lihaa, kalaa ja lintua. proteiini täyttää, koska proteiinin sisältämät aminohapot vaikuttavat ruoansulatukseen. proteiini kiihdyttää aineenvaihduntaa. proteiini käynnistää rasvanpolton. kuitu täyttää vatsaa ja sitoo kaloreita. kuitu pitää verensokerin vakaana. juo vettä! liiku!
kaikki tämä on kerrottu esim kuntoplus 1/2004 lehdessä.
 

Yhteistyössä