Jatkuva rohina

Onko jollakin kokemusta lapsesta, joka rohisee? Rohina ei tule keuhkoista eikä kurkusta. Jotenkin kuulostaa, että tulee nenä- tai nielun alueelta. Kävimme lääkärissä kanamuna-allergian ja antibiootti-allergian vuoksi ja lääkäri sanoi, että syynä voi olla bakteeritulehdus tai suurentunut kitarisa. Kokeilin myös antihistamiinia 4 päivän ajan ja rohina väheni. Rohinaa oli vain syömisen yhteydessä enää. Pidin nyt taukoa antihistamiinissa ja nyt testaan pari päivää uudestaan ja katson väheneekö rohina taas. Lastenpolille on jonoa, joten päästään ottamaan allergiatestit ja näyte bakteeritulehdusta varten ehkä elokuussa.
 
Tarkkaile lasta sen nukkuessa, hengittääkö suun kautta ja kuorsaako. Jos kuorsaa tai hengittää jatkuvasti suun kautta kitarisa voi olla tosiaan suurentunut. Kannattaa pyytää lähete korva- ja kurkkupolille.
 
Hengittää kyllä yöllä nenänkin kautta. Mutta sitten taas on ainakin aikasemmin kuorsannut välillä. Nyt ei ole hetkeen. Saadaan lähete korvapolille sitten lastenpolin käynnin yhteydessä, jos rohinaan ei löydy muuta syytä.
 
Päivitystä. Saimme rohinan pois, kun ruokavaliosta otettiin pois vehnä ja kaura. Eli nyt poissa ruokavaliosta vehnä, kaura ja muna. Mielenkiintoista nähdä mitä allergiatestin tulokset kertovat, kun joskus sinne asti päästään.
 
meillä oli ihan sama juttu!ihan syntymästä alkaen oli epämääräistä rohinaa ja vinkunaa...en enää kiinnittänyt sen enempää huomiota siihen,mutt muiden oireiden perusteella tehtiin maitoaltistus ja vehnäaltistus...ja yllätys,rohinat ja kaikki muukin loppui!on todella jännää miten allergiaoireet voi olla niin päinvastaiset,kuin normaalisti!allergiaoireinahan meillä oli vaan rohina,vaippaihottuma,yöheräily ja kova uloste!
 
Okei nyt on testattu allergiat. Todella paha vehnä ja kananmuna-allergia. Kauraa
kestää pieniä annoksia. Samalla saimme astmalääkityksen, koska flunssista ei päästä
eroon ilman lääkitystä. odotamme vielä kutsua verikokeisiin joilla selvitetään ristikkäi-
set allergiat ja mahdollisuus anafylaktiseen shokkiin.
 
Me käyty Antioksidanttiklinikalla IgE ja IgG verikokeissa. Niissä testataan 80-90 ruoka-ainetta.
Lisäpaneeleina mausteet ja kasvikset. Kokeisiin pääsee myös ilman lääkärin lähetettäkin vaikka heti.
Sillä tosin saa kelakorvauksen.
Antioksidanttiklinikat - Tervetuloa
Perusruoka-aineallergiatesti oli 265e.
Lisäpaneelit ovat n. 100e/kpl.
Kalliit testit mutta kattavat. Meillä jäi IgE kiinni kananmuna. IgG seulassa kaura, joka hiertänyt pitkään
ruokavaliossa.

Lisäksi kotiin tilattavissa n. 50 ruoka-ainetta testaava Food Detective. Se vain taitaa olla hankalampi
tehdä lapselle..
Food Detective
 

Yhteistyössä