Kyllä jokaisen pitäisi muistaa ne asetukset käydä laittamassa ja poistaa kaikki ylimääräiset sovellukset, koska niillä sovelluksilla on sitten lupa jakaa sun ja kavereiden tiedot eteenpäin.
Mä yleensä poistan sovellukset samantien pois asetustenkautta