Ja kuinkas sitten kävikään.

Tuli vaan mieleen että ei siltä tulevalta isältä kysytä että haluaisitko maksaa elatusmaksuja vaan isyys voidaan todistaa testeillä ja sen jälkeen ei auta leukojen lonksuttaminen että ei halua maksaa. kyllä miehenkin täytyy kantaa vastuu teoistaan. (minäpä paraskin puhuja yksin ennen esikoisen syntymää ja isätön vielä tänäkin päivänä )
 
Vanhemman lapseni elatusmaksut maksaa Kela, ja maksamattomat maksut kertyvät isän lohduttoman pitkän ulosottorimpsun jatkoksi.... Häntä asia ei liikuta, ovatpahan vain numeroita ulosottajan papereissa. Semmoista touhuilua. Säälittävää :|
 
:hug: Huh, huh.... omat ongelmat unohtui ja tuntuu kovin, kovin vähäpätöisiltä. Paljon voimia juuri sinulle ja lapsellesi ja tulevalle pienelle myös. Ehkä se oikea tulee kohdallesi, aina ei vain sitä oikeaa meinaa huomata. Olet oikeat päätökset tehnyt ja varmasti saat siitä nauttia tulevaisuudessa :) :flower:
 
Voi itku, osittain kuullostaa niin tutulta tuo tarinasi. Läheisriippuvuudesta on vaikea päästä irti. Itselleni kävi juuri yhtä onnettomasti, että kun yhdestä alkoholinkäyttäjästä pääsin, niin jonkin ajan kuluttua rakkaus sokaisi ja tuntui, että kaikki oli täydellistä, niin uskomattoman ihanaa. Kunnes huomasin, että kakkosenkin alkoholinkäyttö oli melko runsasta ja lisäksi napsi vielä unilääkkeitä sun muuta. Mutta irti pääsin siitäkin ja nyt nautin elämästäni täysillä, omilla ja lasteni ehdoilla. Olisihan se hienoa löytää se oikea, mutta nyt tuntuu vahvasti siltä, että on paljon turvallisempaa olla vain lasten kanssa - se on sekä itseni, että lasteni parhaaksi. Alkoholistin uskon vastedes tunnistavani ajoissa, toivottavasti sinäkin. Ja onnea odotukselle. Mukavaa, että lapsesi saa sisaruksen seuraksi elämän matkalleen!
 
Kyllä sä pärjäät ja olet varmasti tehnyt hyvän päätöksen kun olet oman elämäsi herra, nyt sinun ei tarvitse alistua kenenkään muun tahtoon. Sinä päätät omastasi ja lasten elämästä.
Tsemppiä, luotat vain itseesi. :hug:
 
rakkaus näyttää tosiaan olevan sokea.. Hyvä, että pääsit eroon molemmista noista juopoista !! Keskity nyt omaan elämääsi, lapsiisi ja muista tämä opetus elämästä, että se seuraava rakkautesi kohde ei ole mikään luuseri vaan kunnollinen mies !! Heitäkin on vielä olemassa, toivottavasti löydät joskus sellaisen, joka on hyvä isä lapsillesikin. Onnea raskauteen ja tulevaisuuteen !! :flower:
 
Kuulostaa jokseenkin kovin pelottavan tutulta ja siksi voinkin sinulle sanoa, että se mitä sinä tunnet tätä juoppomiestä kohtaan ei taida olla rakkautta..kuitenkaan.

Nyt ihan ensiksi sinun on opeteltava rakastamaan itseäsi, vasta sitten voit ajatella muuta!
Valitettava tosiasia on se, että ei kukaan sinua kohtele noin huonosti, jos sinä et anna kohdella..miksi annat? Sinä ansaitset niin paljon parempaa! Ihan oikeata rakkautta osaksesi.
Miten tämä sinun poikasi on reagoinut tähän kaikkeen? Voiko hän hyvin?

Opettele ihan alusta rakastamaan itseäsi, niin saat vielä joltain isolla m:ällä Mieheltä rakkautta ja saat kaiken sen mistä olet aina unelmoinut :heart: .
Toivon kaikkea hyvää sinulle ja lapsillesi! Voimia Paljon! :heart:
 
Beep
Oih, kirjoitat hyvin! Miellyttävä lukea, mutta ikäviä asioitahan noi on.

Tosiaan, kuten juhannustaikakin mainitsi, tuo ei kuulosta rakkaudelle, läheisriippuvuudelle, omistushalulle ja muulle, mutta ei oikealle rakkaudelle.

Nyt suosittelen vaan keskittymistä oman itsen analysoimiseen, löytämiseen, kaikelle mikä johtaa sinut viehättymään narsisteista joiden kanssa et kuitenkaan ole onnellinen. Haluathan onnea, rauhaa sieluun? Turvallisuutta lapsillesi?
 
todella hyvin kirjoitettu ja jäin heti koukkuun sun tarinaan kun aloin lukea. vaikka teksti onkin surullista mutta siitä huokuu silti positiivisuus ja sun hieno asenne elämään ja tuohon tilanteeseen. uskon että sinä jos kuka tuut pärjäämään ja jossain odottaa suakin se kunnon mies kuka pystyy ja haluaa olla isä sun nuoremmalle lapselle. huono tuuri sulla käyny miesten suhteen mutta vielä se prinssikin sieltä saapuu. kaikkea hyvää teille ja tsemppiä raskauden loppumetreille, tulethan edelleen kertomaan teidän kuulumisia? sä olet selviytyjä :flower:
 
Hmm, tämähän on suoraan kuin jostain Reginan sivuilta tai romaanista... yhtään väheksymättä kaikkea kokemaasi, mutta kuulostat pahasti läheisriippuvaiselta, jos tämä ex-miehesi onkin sitten narsisti. Kamalaa on minusta se, että vieläkin pitää riivata itseään tällä miehellä. Miten muuten vanhempi lapsesi suhtautuu tähän kaikkeen? Vastaus kaikkiin sun kysymyksiin on se, että se mies on sairas.
 
Ensinnäkin tsemppiä sinne ja valoisaa tulevaisuutta omassa valoisassa kodissasi. Sielä sinä ohjaat/elät omaa elämääsi ja kasvatat poikiasi. Voimia myös synnytykseen.

Tunteet varmaan tulee pintaan koska olet raskaana ja ne voittaa välillä järjen äänen.
Olet muuten loistava kirjoittaja. :) vaikka rakkaus ex:ään sattuukin ja häntä vielä rakastaisitkin.. niin mieti mitä sillä toisella naisella on lapsineen edessä kun nyt pesää rakentaa sinne sudenluolaan. Vaikka se sattuu niin oot tosi onnellisessa asemassa kun se et ole sinä. Se tyttöparka ei vaan oo sitä viel tajunnu.. oppii aikanaa. Narsisti ei muutu, se ei koskaan tuu näkemään itsessään mitään vikaa eikä myöntämään tehneensä koskaan mitään väärää. Syy on aina muissa. Sä olet vapaa ja mietin kannattaisko sun pysyäkin vapaana. Eihän sun ole pakko hankkia lapselle isyyden tunnustusta.. toki se voi olla kyllä lapselle tärkeä myöhemmin. Mut jos se mies ei haluu olla yhteydessä älä ole sinäkään.. älä ilmoita kun vauva syntyy katso kiinnostaako häntä vai ei. Yritä pysyä lujana. Sä et tollasta renttua tarvii ansaitset jotain parempaa. Sä oot niin paljon käyny läpi aikaisemmin et uskon et selviit. Mut aikaa se varmaan vie. Onneks sulla paikka missä käydä juttelemassa. Raskasta varmaan tulee olemaan pienen vauvan kanssa yksin, mut onneks esikoinen jo isompi.

Voi kun olis taikasauva jolla vois kaiken muuttaa hyväksi.
Meillä muuten saman kokoset lapset syntyessään 0,5cm eroa =).

:hug: sinne.
 
Oih..oikein paljon onnea pienen pojan syntymän johdosta uskomattoman vahvalle äidille ja isoveljelle :) !Kovasti jaksuja ja tsemppiä arkeen..luin koko tän avauksen kirjoituksesi ja niistä selvisi, että oot uskomattoman vahva nainen eli sinä jos joku selviät poikiesi kanssa tässä elämässä :hug: !
 
Oikein paljon onnea pikku-ukosta ja voimia tulevaisuuteen. :flower: Täytyy sanoa, että sulla on kyllä sana hallussa ja taito tuoda se ulos. Kirjoituksiisi jää koukkuun jo heti ensi lukemalta. =) Pakko oli lukea koko stoori ja todeta että olet kyllä vahva ihminen ja varmasti tulet pärjäämään poikiesi kanssa. Loppu hyvin, kaikki hyvin. :hug: =)
 

Yhteistyössä