Ivf/icsi vkolla 51???

Hei kaikille,
Otan osaa kaikkien suruun. Meillä tärppäsi kolmas ICSI huhti-toukokuun vaihteessa 2006, ja minun pitäisi olla nyt onnellisena äitiyslomalla. En halua mitenkään järkyttää, mutta taidan olla kaikkein huono-onnisin ihminen mitä maa päällään kantaa. Esikoispoikani menehtyi kohtuuni muutama viikko ennen laskettua aikaa joulukuun lopussa 2006, ja synnytin hänet alateitse muutama vrk myöhemmin. Napanuorasta oli jostain syystä muodostunut "epänormaali"... Ja kun napanuoraan oli tullut virtauseste (=tukos), poika menehtyi ilman mitään ennakkovaroituksia hapenpuutteeseen. Liikkeet vaan loppuivat, ja kun menimme sairaalalle tarkistuttamaan tilanteen, niin mitään ei voinut enää tehdä pojan pelastamiseksi.
Suru on aivan käsittämättömän suuri, ja epätoivo valtava. Syksyllä 2007 on kai seuraava ICSI. Äitiyslomaa jäljellä vielä n. kuukausi, ja töihin paluuseen ei ole vieläkään motivaatiota. Auttakaa!

Halauksia muille, masentunut äiti
 
Kiitos kaikille pahoitteluista, nyt on jo parempi mieli :)

Voi Nalle, sä oot kokenut kyllä suuren surun :'( Miten noin voi edes käydä?? Ihan kamalaa. Halaisin suo ihan oikeesti, mut nyt näin virtuaalisesti :hug: :hug: Toivon sulle tosi paljon voimia ja zemppiä jaksaa jatkaa eteenpäin. Tuli kyllä tosi pahamieli sun puolestasi :'( Muuta en nyt osaa sanoa...


Pulmu
 
mie vuan savost
:p Tere täältä lumen seasta. Huomenna kysiin tarkastaan päästäänkö tällä kierolla istuttaa ja kuuntelee hormooni kokeitten tulokset . Maha sekaisin ku jännittää kauheesti. Jos hyvin menee päästään ens viikolla siirtoon =)
 
Nainen -71
Saako uutena tulokkaana änkeytyä ketjuunne;-?

Meillä on ensimmäinen ICSI käynnissä, päästiin/jouduttiin suoraan tähän hoitomuotoon huonoista simpoista johtuen. Ikääkin meillä on jos N35, M37, ja molempien kohdalla olisi ensimmäinen lapsi haaveissa.

Pregnyl-piikin laitoin eilen illalla, ja huomenna olisi edessä punktio... Pelottaa, täytyy myöntää, mutta ovat siitä muutkin tainneet hengissä selvitä..

Saas nähdä mitä löytyy, vai löytyykö mitään, ja jääkö jäljelle mitään istutettavaa. No huomenna on jo hieman viisaampi. Kiva vaihtaa ajatuksia "kanssasisarien" kanssa, tuttavapiiriin kun ei muita vastaavissa tilanteissa olevia kuulu;-)

Aurinkoista viikon alkua toivotellen
 
mie vuan savost
Hormooni kokeet ok! =) Nyt sit lauantaina lh-testiä tekemään ja metsästämään huippua et päästäs ens viikolla siiirtoon. Mut meinaa epätoivo kipittää tajuntaan. Meillä on kyl 4 huurunenää pakkasessa, mut näistä jos ei onnistu,ni kiire pukkaa. Enää on saatavilla aikoja elokuulle ja silloin on kaksi viikkoa aikaa saada huurunenät pakkaseen. 1.9 tulee se #&%?$!* laki voimaan ja kaikki luovutetut siiitiöt ja munasolut heitetään ROSKIIN :'( Jos sitä ennen ei hommaaa saada hoidettua ni meidän mahdollisuudet tulevista lapsista on menetetty. Mut TOIVOA EI SAA HEITTÄÄ NIIN KAUAN KU SITÄ ON :wave:
 
mie vuan savost
Minnekäs ne emännät on oikein hävinny?!? Tässä metsästelen lh-huippua, ei ole ku kp16 menossa eikä huippua näy.Toivottavasti huomenna tai viimeistään keskiviikkona, muuten menee niin metsään tämä kierto ku voi vain mennä.MITÄS MUILLE KUULUU??KOP,KOP :D :wave:
 
Huomenia kaikkille!

Minä testasin tänään negan kolmannen ivf:n jälkeen... mutta ei tässä nyt auta muu kuin jatkaa seuraavaan hoitoon. Töissä kiirettä joten ei ehdi oikein murehtimaan vaikka kyllähän se raastaa kun hoitoja takana jo useampia :(

Tsemppiä hoitoihin ja jaksamista kaikille!

Aurinkoisia päiviä toivotellen,
Anuski
 
kaijukka
Hei!

Lohtuhalit anuskille! Eikös se meidän plussapino meinaa alkaa ollenkaan?

Meillä olisi alkanut taas hoito, mutta kierto sattuu niin (tuhrua jo) ettei voida vapun takia aloittaa, joten hoito siirtyy kuukaudella. Onneksi ehditään kuitenkin ennen kesää vielä hoitoon. Seuraavassa hoidossa lääkkeinä menopur + luveris. Nyt alkavasta kierrosta verikokeet, saas nähdä tulokset, kun viimeeksi oli niin risitiriitaiset ( fsh ja lh matalat, muut arvot ok).
 
mie vuan savost
:'( :'( :'( tää on niiiin tätä! Siirtoon olisi päästy maanantaina mutta, soitin sit labraan et kuinka huurunenien sulattelu onnistuu niin ...... #&%?$!* huonosti . kaikki 4 munasolua ei kestäneet sulatusta . meinaa epätoivo iskeä !!! sit viimeistä hoitoo kokeilemaan ,joka alkaisi vko 32 näillä näkymin jotta päästäs sit 34 viikolla punktioon.....

Kaunista kevättä ja parempaa kesää :flower: :hug: B)
 
kaijukka
Hei!
Onkos kaikki jo hävinneet kesätauon viettoon?
Ajattelin päivittää omaa tilannettamme josko te kuitenkin vielä olisitte kuulolla. Kävin tänään nollaultrassa ja pistokset ( Menopur ) alkoi eli punktio ja siirto sit viikolla 22 siis jos munarakkuloita kasvaa. Kolmas lääkekokeilu menossa joten saas nähdä miten käy. Olin kyllä itse ihan tyytyväinen kun viimeeksi päästiin siirtoon asti, mutta ne kolme munasolua ei ilmeisesti riitä lääkäreille vaan enemmän pitäis saada aikaseks. Kierron alussa käytin helokkiöljyä, mutta sitten luin että se saattaa pidentää kiertoa ja lopetin ( ei ole nyt ennen kesää varaa kierron pitenemisiin) ja kierto olikin nyt 5 päivää lyhyempi kuin tavallisesti ja alkukierrosta otetut hormonikokeet oli ok. Enpä tiedä johtuiko kierron lyheneminen helokkiöljystä vai normaaleista hormonitasoista, vuoto alkoi kuitenkin 2 vko ovulaation jälkeen niin kuin ennenkin. Kävin muuten ultrassa äitiyspolilla, kun naistentautien poli kiinni, eikä ollut mikään miellyttävä kokemus, kaikki muistot ja haaveet pyörivät mielessä ja olo oli vähintäänkin apea!
No ei muuta kun hyvää kesää kaikille!
 
mie vuan savost
:snotty: :snotty: täällä nuhanenä.just etsin pilleri reseptin et täytys käydä hakee apteekista.jännä ku vauvaa tässä kovasti yritetään ni e-pillereitä syömään. kierto täytyy saada millilleen kohdilleen et ei kuse tämä homma kintuille .mä olen aloittanut oikein kuntokuurin. tupakka pois ja oikea ruoka ja liikunta ja lisäksi viel muutama ravintolisä. on kumma jos ei ala jotain tapahtua. maanantaina käydään kysillä keskustelee hoitajan ja lääkärin kaa jatkoista ja valitsemassa luovuttaja.
RENTOUTTAVAA KESÄÄ JA PLUSSA PINO SIT PYSTYYN :wave: :wave:
 
kaijukka
hei!
Tänään oli punktio ja saaliina vain yksi munsolu joka sekin raaka, joten siirtoon ei päästä. Jatkoa mietitään vielä vaikka lääkäri kyl sanoi ettei suostu enää punktioimaan, kun vasen on niin hankala. Oikealla puolella ois ollu hyvä rakkula, mutta nukutuksen takia munasarja nousi ylös ja kun joutuivat painamaan munarakkula puhkesi, joten se siitä munasolusta. Toivottavasti lääkäri keksisi vielä jonkun konstin, jotta voitais koettaa vielä kerran ja sitten kyllä riitää! Turha noita lääkkeitä on pistellä, jos saaliina vain yksi munasolu ( sama saalishan saataisiin ihan normaalista kierrostakin)....
Et ei alkanut plussapino vieläkään. Toivottavasti te muut onnistuisitte!
 
Me odotellaan josko lääkäriltä tulis viestiä vieläkö ois keksinyt keinon jota voitais kokeilla.. Kun vielä joskus pääsis piinistelemään. Toivottavasti mie vuan savosta aloittas nyt sen plussapinon!!! Paljon tarrasukkia jne. sinne!!!
 
En ole käynyt täällä piiiiiiiitkäääään aikaan ja minulla on ihan mukavia uutisia :) Eli silloin keväällä sain sen keskemenon ja sen jälkeen mulla ei koskaan alkanut menkat. Olen nyt rv 24+1 :heart: :) Kaikki on mennyt tähän saakka ihan hyvin, alku oli kyllä ihan kamalan stressaavaa aikaaa, kun kokoajan mietti tuleeko kesken vai ei. Nyt ollaan jo ihan hyvillä vesillä ja ultrissa kaikki on ollut niin kuin pitääkin. Toivon sydämeni pohjasta, että te kaikki saatte tuntea tämän ihanan tunteen mikä sydämessä on jo tätä pientä ihmettä kohtaan :heart: käyn täällä aina välillä kurkkaamassa, joko muillakin olisi mukavia uutisia kerrottavana. Oikein hyvää syksyä kaikille ja mojova halaus :hug:

-Pulmu-
 
viestejänne kunnolla ja nyt vasta huomasin et mie vuan savosta piinailee. Oikein paljon plussa onnea ja tule kertomaan miten kävi :heart:
Kaijukalle myös paljon toivoa seuraavaan hoitoon, kyllä ne lääkärit varmasti keksii jonkin keinon vielä. Toivon hartaasti niin :hug:

Tässä vielä paljon plussa säteitä :heart: +++++++++++++++++++++++++ :heart:
 
Paljon onnea pulmulle! Toivottvasti me muutkin pääsemme kokemaan saman ihmeen!
Mutta missä viipyy, mie vuan savosta, viesti? Testistähän on jo vaikka miten aikaa eikä ole kuulunut mitään... Toivottavasti tuli tän pinon toinen plussa!
 
:flower: :'( EI TULLUT JATKOA PLUSSA PINOLLLE MEIDÄN KOHDALTA, MUT ONNEN KYYNELEITÄ VIERITTELEN PULMUN PUOLESTA. TOI TAAS PIENTÄ KIPINÄÄ OMAAN RINTAAN. yKSITYISELLE PUOLELLE KAI LÄHDETTÄVÄ ,KYSI JATKAISI HOITOJA MUTTA KUN EI OLE SIITTIÖITÄ. :kieh: HELVETIN LAKI ETTÄ MUA SIEPOO . MILLEHÄN PARRIKAADEILLE TÄYTYS NOUSTA, ET VIESTI MIEHILLE . VETÄKÄÄ KÄTEEN JA TEHKÄÄ MONI IHMINEN ONNELLISEKSI... ANTEEKSI, MUT EPÄTOIVO TOISESTA LAPSESTA ALKAA HIIPUA TOTAALLISESTI. :hug: JA VOIMIA KAIKILLE,ITSELLÄNI :'( HERKÄSSÄ.
 
Voi surku, mie vuan savost, ja niin kuin minäkin toivoin, että plussapinolle tulis jatkoa ja pääsisin ehkä itsekin siihen mukaan...Miten tää voi olla niin vaikeeta, kun toisten ei tartte kun housut riisua ja jo ollaan raskaana! Vuosi sitten toivoimme, että meillä olisi vuoden päästä vauva, mutta ei ole! Toivottavasti emme enää vuoden päästä pyöri tällä palstalla! Me odotamme edelleen vastausta lääkäriltä mahdollisesta uudesta hoitoyrityksestä. Ei muuta, kun nokka pystyyn ja eteenpäin, ei siinä muukaan auta!!
 

Yhteistyössä