IVF/ICSI huhtikuussa

Nennuliini
Voi miten ihanaa! :heart: Leenuliinu, kyllä minä uskon, että se on plussa vielä huomennakin. Kyllähän plussan aika olikin jo, kun niin monta negaa on tullut ! Onnea vielä kerran. Usko ei kokonaan näihin juttuihin, kun plussiakin tulee.

Voi että tuli hyvä mieli tuosta. Lähdenkin tuonne ulos puuhailemaan jotain kivaa. Käyhän kertomassa vielä huomennakin kuulumiset. :heart:
Onko muut tosiaan jo vaihtaneet pinoa? Minä en ole toukokuun pinoonkaan tullut "ilmottautuneeksi", kun tässäkin pinossa on vielä tapahtumia ollut. =)
 
Onnittelut LeenuLiinulle :heart: Johan se tilastoplussaa pukkasikin päälle :D

Mä en ihan kauheesti vain ole jaksanut kirjoitella vaikka lähes päivittäin käynkin lukemassa kuulumisia.

Olo rupee kuitenkin olemaan jo paljon parempi ja katse suunnattuna eteenpäin. Lääkärille soitin ja ilmeisesti elokuussa mennään sitten PASsiin.

Nyt nautitaan kesästä ja toivotaan, että siitä tulee lämmin
 
Moi.


Aina käyn täällä lukemassa tein kuulumisia mutta ikinä saa aikaan kirjoittaa mitään.

Onnea leenuliinulle kyllä se vielä huomennakin plussaa näyttää.

Itellä oli vastaava tilanne keväällä -05. Haalea viiva oli testissä. Joten tein sitte vielä 3 testiä ja sitten vielä verikoe otettiin... :ashamed: Ja nyt mein pakkastyttö tuhisee tuolla sängyssä on jo aikas iso 1v3kk.

Edelliset pas siirrot tehtiin 10/06 ja 12/06. Kumpikaan ei sitten onnistunut. Kerinny edes testaamaan kun vuoto alkoi. Nyt sitten 26.4 siirrettiin viimeinen alkio ja sitten olikin ja pakkanen mein osalta tyhjä. 10.5 sais sitten testiä tehdä ja kuulemma parempi olisi jos malttaisi mielen ja testaisi vasta 11.5. Mutta tuntuu ettei tämäkään onnistu. No, sen taas näkee sitten loppuviikolla.


Löllykkä
 
Leenuliinu
Kiitokset kaikille onnitteluista!

Kävin aamulla verikokeessa ja sain äsken soiton klinikalta. Kyllä se plussaa näytti sekin. Voi kauheeta! Oikeesti, tästä se vasta odottaminen ja jännittäminen alkaakin :)

Vielä tästä minun hoidosta. Mullehan lääkäri edellisen IVF:n jälkeen tokaisi, että taitaa olla vain paras leikata endot molemmilta puolin kun ei näytä oikein enää toimivan. Ja että pitää varautua siihen, että ainakin toisen munasarjan menettää, mahdollisesti molemmat. Tokaisipa vielä sen jälkeen, että mitäpä niillä toimimattomilla toisaalta tekeekään. Tässä vaiheessa kyllä mietin toiselle lääkärille/klinikalle siirtymistä. Että tässäkö tämä nyt sitten oli?!
Onneksi miettivät siellä vielä toiseen kertaan ja hoidoksi otettiinkin Procren pistokset. Sen seurauksena toiselta puolelta saatiin 6 ja toiselta puolelta 5 munarakkulaa (yhteensä 10 munasolua).

Kiitokset kaikille tuesta ja juttuseurasta. Ja todellakin toivon kaikille niitä paljon kaivattuja plussia :heart:

Aurinkoista ja lämmintä kesän odotusta,
Leenuliinu
 
Aivan ihanaa Leenuliinu!!! Oikein paljon onnea ja toivotaan, että kaikki menee jatkossa oikein hyvin!! Kylläpäs oli ihana lukea plussa-uutisiakin jo!! Meillä täällä jännitetään vielä viikko, mitään kummempia tuntemuksia ei ole ollut. Välillä vihlasee masussa ja rinnat on tosi arat ja väsyttää ihan hirveästi. Tuntuu, että koko ajan voisi vain olla lepäilemässä/nukkumassa. Mutta taitaa suurimmaksi osaksi johtua lugeista kaikki vaivat.

Aurinkoista päivän jatkoa kaikille, mie lähen taas illaksi töihin ahertamaan!

-Toivo pp9-
 
Leenuliinulle onnea paljon!! joku sentään plussasi:)
Muille tsemppiä ja aurinkoa!

Itse odottelen vielä keskiviikkoa, jolloin saa testailla. Aamukampa on... Maha ilmoittelee välillä itsestään ja rinnat on arkana, mutta voivat olla kai myös lugen sivuvaikutuksia? Välillä olo, että kyllä masussa on rusina, mutta sitten hetken päästä taas yhtä epävarma asiasta. Hoh, vielä 5 päivää!!


Hippu
 
Heippa!!

Pikaiset kuulumiset!! Täällä jaksellaan muuten hyvin, mutta tänään on tullut ihan hiukan ruskeaa vuotoa ja nyt illalla ihan vähän kirkasta vaaleanpunaista... Saa nyt nähdä miten etenee, toivottavasti loppuu tähän eikä ala tulemaan enempää. Ei vielä ainakaan ole "menkkamainen" olo, vähän nyt on masentunut olo, mutta yritetään vielä tsempata!!

Illan jatkoja kaikille!!

-Toivo pp12-
 
Onnittelut Leenuliinulle plussasta!

Niis se loppui tänään minunkin piinailu, PLUSSAAN =)Ei voi uskoa todeksi. Enkä uskalla asiasta täysillä iloita ennen ultraa. Siellä sitten saa jotenkin varmuuden asiaan.

Hipulle piinailutsempit!
 
Leenuliinu
Onnittelut himppu! Aivan mahtavaa =)

Piinailijoille, hipulle ja toivolle jaksamista ja pitkää pinnaa. Se pari viikkoa on kyllä piinaavan pitkä, etenkin ne viimeiset päivät.

Tosin niin on kyllä tämä kolme viikkoakin, kun odottelee ensimmäistä ultraa. Mielessä on ehtinyt pyöriä kohdun ulkopuolinen raskaus, keskenmeno ja vaikka mitä.

Jaksamista myös muille uusia hoitoja odottaville.

Viikonloppuja,
Leenuliinu
 
mai
Heips!

Onnea kaikille PLUSSANNEILLE!!! :flower: :flower: :flower: :flower:
Saatiinhan tähän pinoon onnistumisia, kivaa!
Mulle ei mitään uutta tällä erää, menkkojen odottelen loppuviikoks alkavaksi, sit pääsis taas piikitteleen =)

Hyviä vointeja kaikille!
 
tietämätön
Hei!

Pitkästä aikaa pääsin koneelle, meillä kerkesi ukkonen jo käydä koneen rikkomassa. On siis oltu nettipimennossa toista viikkoa...

Mutta, valtavasti onnea Leenuliinulle ja Himpulle! :flower: :heart: =) Tosi mukava, että teillä hoidot on tuottanu tulosta. Me toiset toivotaan, että ennemmin tai myöhemmin ollaan samassa tilanteessa kuin te nyt. Onnea vielä kerran.

ON: Aika on kulunut nyt nopeasti vuodon jälkeen. Tuntuu, että on voinut aloittaa taas "normaalin" elämän, kun ei koko ajan tarvitse jotain lääkettä jossain muodossa itseensä pukata. Todella rankka oli minulle henkisesti tuo koettu icsi-hoito, en osannut siihen varautua. Mutta se on nyt takana, ja elämä jatkuu. Syksyllä palataan sitten asiaan, jäihän sinne pakkaseen siirrettävää. Toivottavasti saadaan sitä kautta sitten tulosta aikaiseksi.

Kaikille aurinkoista ja ihanaa kevään ja kesän aikaa!
Kuullaan!

Tietämätön
 
Tänään tein testin töitten jälkeen ( siis tunti sitten:) ja plussa tuli!! Viiva ei ollut ihan niin vahva kuin toinen, mutta selvästi silti näkyvillä.
Wau, pitkä päivä, jonka aikana tulin vakuuttuneeksi siitä, että masussa on rusina ja niinhän siinä kävi!

Tsemppiä muille kovin paljon ja aurinkoa =)

Hippu
 
Paljon onnea plussanneille, eli Hipulle, Himpulle ja Leenuliinalle;-) Tämä ketju näytti alkuunsa melkoisen masentavalle, mutta nämä plussat antoivat toivoa itsellekin taas uuteen yritykseen;-)

Itselläni seuraava suunniteltu punktio alustavasti viikolle 28, eli kesä meneekin sitten "mukavassa" merkeissä, mutta menkööt, jos vaikka meillekin :hug:

Aurinkoista kesän odotusta kaikille toivotellen

Iida
 
Nennuliini
Moi pitkästä aikaa!
Olen käynyt lukemassa kuulumisianne, mutten ole jaksanut kirjoittaa.
Eihän siitä PASista mitään tullut. Jakautuminen oli lähtenyt hyvin käyntiin, mutta sitten oli alkanut fragmentoitua, joten siirtoon asti ei päästy. Suututti kyllä, kun jotenkin toiveet oli korkeemmalla, kun limiskin oli niin hyvän paksuinen. Kyllä taas suututti ja itketti, mutta sitten helpotti.

Menkat kun alkoi, otettiin fsh-arvo verikokeesta. Soitin just äsken tuloksen ja edes se oli hyvä, joten hyvällä mielellä tässä nyt ollaan.

Ensi tiistaina soitan lääkärille, miten jatketaan. Saa nähdä, mitä se keksii, että muniksia saatas tulemaan enemmän. Mulle jäi semmonen tuntu, että se Menopur viimeksi sai munasoluja kasvamaan enemmän, mutta katsotaan. Eikä vielä olla päätetty, milloin hoitoja jatketaan, syksylläkö vasta vai vieläkö ehtii ennen kesää. Jotenkin on nyt vaan levollinen olo, kun mitään ei ole menossa: ei tarvii miettiä pistoksia, lugejen laittoa tms. Saa vaan olla ja nauttia ihanista kesäpäivistä (mistä kesästä, kun lämmintä ulkona 11 astetta :whistle: )! Mutta jos ehditään ennen lomia, niin voisin ehkä aloittaa hoidon. Katsotaan nyt kuitenkin, miten edetään.

Aurinkoisia kevätpäiviä teille kaikille!
Niin, ja onnittelut teille, joita en ole muistanut onnitella, enkä nytkään muista nimiä! Ihanaa, että plussia tuli kuitenkin tähänkin pinoon. :heart:

Terkuin,
Nennuliini
 

Yhteistyössä