Ivf hoitoja lapsettomille

Haperotta Vau, kuulostaa lupaavalta ! Tuus heti kertoo verikokeen tuloksia =)!

Aniraz Minäkin oon miettinyt tota, että voikohan yksityisellä maksaa osissa vai onko se 3000 € löydyttävä samalla seisomalla. Minäkin varasin ajan akupunktioon :D. Haluatko hieman kertoa minulle mitä siellä tapahtuu?

Mitäs muille kuuluu? Täällä taitaa olla hiljainen hetki menossa.

Missäs Helge :)?
 
Te ootte taas olleet niin aktiivisia kirjoittajia, etten kerinnyt edes lukemaan kaikkea. Hurjasti kuitenkin tsemppiä kaikille, oli tilanne mikä tahansa! =)
Mulla oli tänään punktio, torstaina siirtoon, jos tulee siirtokelpoisia alkioita. Jotenkin sitä helmikuussa lähti ekaan hoitoon niin toiveikkaana, muttakun 16 punktioidun jälkeen yksi saatiin siirrettyä ja lopuista ei tullut pakastuskelpoisia, on jalat maassa nyt ihan eri tavalla... Viimeksi mentiin lyhyellä kaavalla, nyt pitkällä. Saldo suunnilleen samaa, nyt 18 munasolua. Odotellaan torstaihin ja valmistaudutaan pettymään tai sitten ollaan kiitollisia jos jotain hyvää tästä seuraa.
 
Ainox kiva kuulla pitkästä aikaa :wave: plussapuhureita! Samat fiilikset, toiseen kierrokseen lähden toivoen parasta, silti jalat maassa. Meillä oli sama kohtalo helmikuussa, pakkanen jäi tyhjäksi lukuisista munasoluista huolimatta. Oliko sulla muutoksia lääkkeisiin jne.?

Haikala mielelläni kerron akupunktiokokemuksesta. Lääkäri kysyi pari kysymystä kuukautiskierrosta, pyysi nähdä kielen =) ja sen enempiä selittelemättä oli neulojen vuoro. Joistain kohtaa vähän nippasi, mutta vain hetken. Sitten vaan makoilin silmät kiinni, vähän itkettikin (lääkärin mukaan johtuu kun keho rentoutuu, en sit tiedä). Ekalla kerralla mun yläselässä alkoi tuntua kireyttä, jonka lääkäri sit hieroi pois neulojen jälkeen. Se oli tosi outoa että siinä vain makoillessa alkoi kireys tuntua. Sitten jossain välissä sain lisähoidoksi jonkun lämpimän esineen vatsan päälle, olisiko ollut lasinen imukuppi. lääkäri johti neulojen kautta sähköä kehooni, se ei tuntunut miltään, vaikka kuulostaaa hurjalta. Sitten oli selkähieronta ja sitten vielä niska/käsi/päähieronta. Lopuksi teetä ja keksejä. Viime kerralla pisteltiin vähän eri kohtiin ja ruokavaliovinkkejä tuli myös. Ens kierron alusta alkaa sit lääkitys ja lisää hoitokertoja. Nyt keskityn ruokavalioon ja syön lisävitamiineja.

Tykkäsin et keskitytään kokonaisvaltaisesti potilaan hyvinvointiin, ruokavalioon ja henkiseen puoleen. Tehosta en tiedä, rentoutunut olo siellä tulee ja olo on tasapainoisempi. Aion jatkaa tätä ensi hoitoon asti ja sen aikana myös.
 
Viimeksi muokattu:
Niinpä olikin sama kohtalo, en olisi muistanut! Viimeksi mentiin elonvalla, loppuvaiheessa pari pv puregonia. Nyt pelkällä puregonilla piikiteltiin. Kaikki on tähän asti näyttänyt molemmilla kerroilla niin hyvältä... joku elinvoimaisuus siellä taitaa olla ongelmana :(
 
Täällä odotellaan torstain ultraa ja sitä myöten toivotaan, että kaikki on niinkun lääkkeellisessä kierrossa pitääkin ja että pakkasnenut ois hirmusen vahvoja ja jaksaisivat vielä sulatuksen jälkeen meitä ilahduttaa toodella pitkään :)
Siirtoa siis odotellaan ens viikolle toivonmukaan.
 
haperotta onnea! :flower:

Onpa paljon jo plussia pinossa, ekasta hoidosta vielä! Kunpa meitä toiselle kierrokselle suuntaviakin onni potkaisisi!

Ainox mua huolettaa myös juuri alkioiden elinvoimaisuus, kun saatiin vain 1 siirtokelpoinen. Mut nyt on palstalla tullut plussia samassa tilanteessa. Mikä tilanne siellä?
 
Onnea Haperotta plussasta!!

Mä sanoin eilen punktiossa, että olisi kiva tietää viimeistään keskiviikkona (eli tänään), jos siirtoon ei tarvitse ajellakaan jos alkioita ei ole. Mä todella toivon, etteivät jätä ilmoitusta huomisaamuun, jos oliskin huono onni matkassa, koska matkaa klinikalle kuitenkin on...
Huomisen päivän jälkeen olen viisaampi, mutta näillä näkymillä näyttäisi siltä, että siirrettävää on! :heart: Tosin, oli viimeksikin, se yksi... kahta jatkoviljeltiin mutta ne lopettivat jakautumisen ennen pakkaseen siirtoa.
 
  • Tykkää
Reactions: piu_pau
Kiitos tykkäyksistä ja onnitteluista :)

Aniraz, todellakin se yksi on tarpeeksi!

Ainox, pääsettehän siirtoon? :)

Menin äsken tekemään testin päiväpissasta, ja tuli haaleampi viiva kuin eilen. Nyt sitten hermoilen, että onko hormonit lähteneet jo laskuun. Ekat päivät ja viikot on piinavan pitkiä ja piinaavia muutekin. Joka vessareissu pelottaa että verta tulee näkyviin :/ Ja sori kun höpisen vielä täällä vaikka plussasin, en osaa vielä siirtyä odottavien puolelle ja keskenmeno pelottaa.
 
Happerotta Onnittelut!

Muuten kaikille kovasti tsemppiä ja hyvää juhannusta.

Meillä on hiljaiseloa lähinnä. Näyttää siltä että ovista ei tule tässä kierrossa, mennään jo kp 18 ja viivat on hailakat ovistestissä. Mutta ei se mitään. Elokuuta odotellessa.
 
Nonniin... leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Fiilikset on kieltämättä tällä hetkellä juuri sellaiset, että miksi sitä ikinä tuli hoitoihin edes lähdettyä.. tämän jälkeen lapsettomuudesta on tullut sen verran iso asia.
Eilen päästiin siirtoon, juu, mutta samalla kuultiin taas sekin asia, että 18 alkiosta oli hedelmöittynyt ainoastaan 4. Yksi "ei mikään hyvä"-alkio siirrettiin, loput kolme oli jotenkin sen laatuisia, ettei niitä edes pakasteta. Eli tällä rupu alkiolla taas mennään ja kahden viikon päästä testaillaan. Taisivat siirtää säälistä... tekis mieli vetää pää täyteen ja nollata juhannuksena oikein kunnolla, mutta kait tämäkin on pakko loppuun katsoa. Ei nyt kuitenkaan jaksa uskoa tähänkään, kun viimeksikin jokainen alkio lopetti jakaantumisen. Jotenkin sitä tällähetkellä tuntuu siltä, että mun osalta nää hoidot oli nyt tässä, mutta katsotaan jos kuitenkin vielä syksyllä kävis sen viimeisenkin hoidon, kun kerran maksukatto on täynnä. Eipä sitten tarvii jossitella myöhemmin. Elämältä kyllä tuntuu romahtavan pohja... miksi mennä naimisiin, kun sillä ei ole mitään merkitystä, ei meistä perhettä tule ikinä... miksi olla edes saman miehen kanssa, kun luultavasti minä pilaan senkin elämän huonoilla munasoluillani ja yhden sijasta tässä on sitten kaksi lapsetonta. Pikaisesti laskettuna 3 kaveriani odottaa lasta... kukaan heistä ei tiedä hoidoistani. Olisiko kaikista helpointa alkaa sanomaan kaikille suoraan, että itsehän en ikinä tule lapsia saamaan, ei ainakaan alkaisi ikinä kyselemään, koskas teille.... mutta en halua sitäkään, että ihmiset minun aikanani ovat vaivautuneita vauvojensa kanssa. Kaikesta huolimatta, kait se on pakko laittaa tänään grilli kuumaksi... toivotan kaikille teille parempaa juhannusta! =) Kaikella on tarkoitus, vaikka se välillä niin epäreilulta tuntuukin...
 
Haperotta Onnea ja toivotaan, että raskaus jatkuu loppuun asti:heart:!
Ainox Tää on taas tämä perinteinen tsemppaus, mutta yksikin rupualkio voi tarrata kiinni! Onnea matkaan:flower:!
Untuvikko80 Mitäs teille kuuluu..?

).( Täällä kierto alkoi alusta eli nyt kp2. Onneks ovuloimattomuus ei pidennä kiertoja. Katsotaan nyt sitten taas että käynnistyykö mun ovulointi vielä tässäkään kierrossa.. Mieliala yllättävän hyvä, mutta niinhän se on, että jos ei ovuloi ei tule myöskään PMS-oireita koska mitään suuria hormoniheilahtelujakaan ei ole.

Esikoista yrittävät IVF-hoitolaiset
Nimimerkki..........Tuleva hoito.......Ajankohta...........Syy
Rachel79..33.......2.ICSI............... .....?
grosjean..31.......2.IVF................ .syksy 2013?
ambrosio..31........2.IVF............... ....kesäkuu?........PCO
RBAM..31............2.IVF/1.PAS............?
aniraz..31............2.IVF/ICSI..........elokuu
piu_pau..30..........2.ICSI..... ........elokuu
Toive13..35..........2.IVF?............. . ..elokuu............Selitt.
Valoa..29..............2.IVF/1.PAS...........?
toivounelma..35.....1.IVF/1.PAS......elokuu..............Endo/PCO/astenozoosp.
meemir..24..........1.IVF/1.PAS.............?................Munaj ohdinvaurio
Tähtitomu..38......2.ICSI/1.PAS........6/13?
Helge..31............2.IVF.............. ..syyskuu...............PCO?
Tiuku_2013..34.....2.IVF................ .elokuu
Haikala..25............2.ICSI/1.PAS......?.......................endo, 2. tuuba tukossa, siittiöt

PIINAILIJAT
Nimimerkki...................Hoito. ..........Alkiot.....Testipäivä...Syy
Ainox..28....................2.IVF................1..............?
Untuvikko80..32............1.IVF/3.PAS......1.............7.6

PLUSSANNEET
Nimimerkki..................Hoito....... .............Plussauspäivä...Syy
Neela84......................1.ICSI..... .............29.12.12
idealisti.......................välikie rronylläri.......14.1
Vihervaara..28...........1.ICSI......... ............1.2
Minnie82..31............1.IVF........... .............29.3
*keijukainen*..29.......1.ICSI/3.PAS.............11.4
Neppu_..27.............1.IVF............ ..............3.5
Ameile..36................3.IVF......... ...............6.5
-strawberry-...............1.IVF.................... .13.5
milliTU........................1.IVF... ..................16.5
Haperotta..30.............1.IVF.......................19.6............Endo

TAUSTALLA/TAUOLLA/TIENRISTEYKSESSÄ...
Mohair
Nannukka
 
Ainox voimia :hug: se rupunenkin voi olla taistelija ja tarrata kiinni! En usko että mitään kelvottomia siirretään, edes säälistä. Kavereille kertominen omasta tilanteesta voi helpottaa omaa oloa, ainakin niille kaikista läheisimmille, kaikki tuki tulee tarpeeseen. Ja varmasti ystävät haluaa olla tukena.
 
Esikoista yrittävät IVF-hoitolaiset
Nimimerkki..........Tuleva hoito.......Ajankohta...........Syy
Rachel79..33.......2.ICSI............... .....?
grosjean..31.......2.IVF................ .syksy 2013?
ambrosio..31........2.IVF............... ....kesäkuu?........PCO
RBAM..31............2.IVF/1.PAS............?
aniraz..31............2.IVF/ICSI..........elokuu...........Selitt.
piu_pau..30..........2.ICSI..... ........elokuu
Toive13..35..........2.IVF?............. . ..elokuu............Selitt.
Valoa..29..............2.IVF/1.PAS...........?
toivounelma..35.....1.IVF/1.PAS......elokuu..............Endo/PCO/astenozoosp.
meemir..24..........1.IVF/1.PAS.............?................Munaj ohdinvaurio
Tähtitomu..38......2.ICSI/1.PAS........6/13?
Helge..31............2.IVF.............. ..syyskuu...............PCO?
Tiuku_2013..34.....2.IVF................ .elokuu
Haikala..25............2.ICSI/1.PAS......?.......................endo, 2. tuuba tukossa, siittiöt

PIINAILIJAT
Nimimerkki...................Hoito. ..........Alkiot.....Testipäivä...Syy
Ainox..28....................2.IVF................1..............?
Untuvikko80..32............1.IVF/3.PAS......1.............7.6

PLUSSANNEET
Nimimerkki..................Hoito....... .............Plussauspäivä...Syy
Neela84......................1.ICSI..... .............29.12.12
idealisti.......................välikie rronylläri.......14.1
Vihervaara..28...........1.ICSI......... ............1.2
Minnie82..31............1.IVF........... .............29.3
*keijukainen*..29.......1.ICSI/3.PAS.............11.4
Neppu_..27.............1.IVF............ ..............3.5
Ameile..36................3.IVF......... ...............6.5
-strawberry-...............1.IVF.................... .13.5
milliTU........................1.IVF... ..................16.5
Haperotta..30.............1.IVF.......................19.6............Endo

TAUSTALLA/TAUOLLA/TIENRISTEYKSESSÄ...
Mohair
Nannukka
 
Haperotta Vau, Paljon onnea !!:heart:

ainox Voi harmi mikä kato teillä kävi..varmasti surettaa, kun odotukset on kuitenkin aina suuret. Mutta onneksi kyytiin kuitenkin lähti kaveri ja toivotaan, että se tarraa kii:heart:

Kävin tänään akupunktiossa ekaa kertaa..hihhih. Kuulemma ihmisellä voi olla "suurin olemus" tuolla sisällä tukossa, joka estää raskauden. Neulat ei sattunu paljoo ja käyn nyt vielä uudestaankin siellä neulatyynynä. Tässä vaiheessa on kyllä valmis kokeilemaan ihan mitä vaan, että saisi oman pienen...vaikka en hirveästi tähän hoitomuotoon uskokkaan.
 
Niinhän siinä kävi, ei siirrettävää. En sit hoksannu sen tarkemmin kysyä kun hoitaja vaan sano ettei ollut siirtokelpoinen. Niimpä sit odotellaan elokuun alkuun seuraavaa koitosta.

Esikoista yrittävät IVF-hoitolaiset
Nimimerkki..........Tuleva hoito.......Ajankohta...........Syy
Rachel79..33.......2.ICSI............... .....?
grosjean..31.......2.IVF................ .syksy 2013?
ambrosio..31........2.IVF............... ....kesäkuu?........PCO
RBAM..31............2.IVF/1.PAS............?
aniraz..31............2.IVF/ICSI..........elokuu...........Selitt.
piu_pau..30..........2.ICSI..... ........elokuu
Toive13..35..........2.IVF?............. . ..elokuu............Selitt.
Valoa..29..............2.IVF/1.PAS...........?
toivounelma..35.....1.IVF/1.PAS......elokuu..............Endo/PCO/astenozoosp.
meemir..24..........1.IVF/1.PAS.............?................Munaj ohdinvaurio
Helge..31............2.IVF.............. ..syyskuu...............PCO?
Tiuku_2013..34.....2.IVF................ .elokuu
Haikala..25............2.ICSI/1.PAS......?.......................endo, 2. tuuba tukossa, siittiöt
Tähtitomu..38......2.ICSI/2.PAS........08/13.......... PCOS/simpat hitaita+epämuodost.

PIINAILIJAT
Nimimerkki...................Hoito. ..........Alkiot.....Testipäivä...Syy
Ainox..28....................2.IVF...... ..........1..............?
Untuvikko80..32............1.IVF/3.PAS......1.............7.6

PLUSSANNEET
Nimimerkki..................Hoito....... .............Plussauspäivä...Syy
Neela84......................1.ICSI..... .............29.12.12
idealisti.......................välikie rronylläri.......14.1
Vihervaara..28...........1.ICSI......... ............1.2
Minnie82..31............1.IVF........... .............29.3
*keijukainen*..29.......1.ICSI/3.PAS.............11.4
Neppu_..27.............1.IVF............ ..............3.5
Ameile..36................3.IVF......... ...............6.5
-strawberry-...............1.IVF.................... .13.5
milliTU........................1.IVF... ..................16.5
Haperotta..30.............1.IVF......... ..............19.6............Endo

TAUSTALLA/TAUOLLA/TIENRISTEYKSESSÄ...
Mohair
Nannukka
 
Heippa kaikille :)
Pörräsin jonkun aikaa palstalta toiselle etsien "kohtalotovereita" ja toivon mukaan nyt osun oikeaan :flower:
Toivottavasti huolitte matkaan mukaan.

Meillä miehekkeen kanssa yritystä takana kolme vuotta ja kuulumma myös tähän mukavaan ryhmään kuin selittämätön lapsettomuus. Eli kaikki mahdolliset tutkimukset käyty läpi ja kaikki pitäisi toimia enemmän kuin hyvin, mutta ei tärppää omin neuvoin ei sitten millään.
Nyt ollaan käyty joulukuu 2012-helmikuu 2013 kolme kertaa inseminaatiohoidoissa ilman tärppiä ja keväällä saimme ajan IVF-hoitoon elokuulle vkolle 33..

Kevät meni nopeasti ja nyt yht äkkiä heräsin että kohtahan se elokuu kolkuttelee jo ovella! Odottelen juuri kuukautisia alkavaksi tälle tulevalle viikonloppulle ja sitten alkaisi lääkerumba 19.7. -->

Olisi mukava kuulla kokemuksia muiden IVF-hoidoista. itellä alkanut kovasti askarruttamaan kaikkien niiden hormoonilääkkeiden sivuvaikutukset ja kaikkein päällimmäisenä pelottaa se munasolujen keräys päivä :ashamed: sattuuko se paljon vai selviikö siitä hengissä :O

Sekin mietityttää että kuinka suuret mahdollisuudet on tulla raskaaksi ensimmäisellä IVF kerralla?
Miten sitä on muilla pää kestänyt jos ei olekaan onnistunut heti ekalla kerralla..?
Ollaan jaksettu olla iloisia ja positiivisia vaikkei ole tärpännyt mutta mitä sitten kun on jollain tavaa omanlaiset odotukset tuohon IVF hoitoon että jollei se onnistukaan niin kuinka sitten on tyhjä olo..?

Olisi mukava kuulla kokemuksia muilta IVF hoidoissa olevilta ja jos vaikka ketjusta löytyisi muitakin joilla on lähikuukausina IVF tuloillaan että minkälaisilla fiiliksillä siellä mennään :)
 
Viimeksi muokattu:
Esikoista yrittävät IVF-hoitolaiset
Nimimerkki..........Tuleva hoito.......Ajankohta...........Syy
Rachel79..33.......2.ICSI............... .....?
grosjean..31.......2.IVF................ .syksy 2013?
ambrosio..31........2.IVF............... ....kesäkuu?........PCO
RBAM..31............2.IVF/1.PAS............?
aniraz..31............2.IVF/ICSI..........elokuu...........Selitt.
piu_pau..30..........2.ICSI..... ........elokuu
Toive13..35..........2.IVF?............. . ..elokuu............Selitt.
Valoa..29..............2.IVF/1.PAS...........?
toivounelma..35.....1.IVF/1.PAS......elokuu..............Endo/PCO/astenozoosp.
meemir..24..........1.IVF/1.PAS.............?................Munaj ohdinvaurio
Helge..31............2.IVF.............. ..syyskuu...............PCO?
Tiuku_2013..34.....2.IVF................ .elokuu
Haikala..25............2.ICSI/1.PAS......?.......................endo, 2. tuuba tukossa, siittiöt
Tähtitomu..38......2.ICSI/2.PAS........08/13.......... PCOS/simpat hitaita+epämuodost.
Maui84..29...........1.IVF............08/2013..........Selitt.. lapsett.

PIINAILIJAT
Nimimerkki...................Hoito. ..........Alkiot.....Testipäivä...Syy
Ainox..28....................2.IVF...... ..........1..............?
Untuvikko80..32............1.IVF/3.PAS......1.............7.6

PLUSSANNEET
Nimimerkki..................Hoito....... .............Plussauspäivä...Syy
Neela84......................1.ICSI..... .............29.12.12
idealisti.......................välikie rronylläri.......14.1
Vihervaara..28...........1.ICSI......... ............1.2
Minnie82..31............1.IVF........... .............29.3
*keijukainen*..29.......1.ICSI/3.PAS.............11.4
Neppu_..27.............1.IVF............ ..............3.5
Ameile..36................3.IVF......... ...............6.5
-strawberry-...............1.IVF.................... .13.5
milliTU........................1.IVF... ..................16.5
Haperotta..30.............1.IVF......... ..............19.6............Endo

TAUSTALLA/TAUOLLA/TIENRISTEYKSESSÄ...
Mohair
Nannukka
 
Viimeksi muokattu:
tähtitomua sulatettiinko kuinka monta alkiota? Mietin että miksei vain sulatettu lisää alkioita? Tsemppiä!

maui84 tervetuloa! Selittämätön lapsettomuus on ärsyttävää kun ei ole mitään syytä, mut ei vaan onnistu. Tosi hyvät mahikset on ekallakin tärpätä, kun tämän palstan listaa katselee. 30-40% per hoitokierros, siis mukaanlukien PASsit. Punktio voi sattua tai olla kivuton. Ja jos eka hoito epäonnistuu, niin en usko että sitä voi kevysti ottaa kukaan. Mutta kyllä sieltäkin noustaan, aikaisemmin tai myöhemmin. Tsemppiä hormonihöyryihin, kyllä me täällä ollaan hengissä selvitty kuitenkin. ;)
 
Maui84 Tervetuloa joukkueeseen ! Minulla hormooni lääkityksen pahin oire on ollut hikipuuskat! Muuta mainittavaa ei tule mieleen. Tietysti lopussa maha alkaa olla kipeä pistämisestä ja mulla tulee mustelmia siitä. Sulla ilmeisesti pitkä ivf kaava? Punktiota ei kannata pelätä. Itse tunsin ekalla kerralla pienen hipaisun vatsan seudulla ja viime kerralla en tuntenut mitään. Lääkitys oli niin kohdillaan että oli todella rauhallinen olo ja olisin voinut vaikka nukahtaa. Tietysti tarinoita on monenlaisia, mutta sanoisin sinulle että ihan rauhallisin mielin voit punktioon mennä.

Täällä on moni raskautunut juurikin sillä ekalla hoidolla. Minulla on menossa toinen hoito ICSI, josta tuoresiirosta saatiin nega vaikka oli TOP alkio. Nyt vielä pakkasessa 2 alkiota. Mulla oli hirveet odotukset just tuossa ekassa hoidossa. Muistan kun alkionsiirron jälkeen ajettiin klinikalta miehen kanssa kotiin..hymyilin koko matkan ja ajattelin, että siellä se nyt on..meidän vauva. Ajattelin koko ajan olevani raskaana kunnes koitti kuukautispäivä. Korkealta tiputtiin. Silloin saatiin alkioita pakkaseen jopa 7 kpl, joista 2 selvisi sulatuksesta siirtoon asti..näistäkään ei tarrannut kiinni. Oikeastaan tuon hoidon jälkeen on istunut tämä pelko sydämeen, että entä jos me kuulutaan siihen ryhmään joka ei ikinä saa omaa vauvaa. Se pelottaa.

Hirveästi onnea teidän hoitoon ! Toivotaan että se eka tuo onnen !
 
aniraz, sulatettiin vaan yks kun ovat nuoria blastoja eli joutuu viljelemään seuraavaan päivään. ihan pyllystä tollanen.
oonkin nyt sit sillä asenteella liikenteessä että kolmas ICSI kutsuu. Loput kaksi alkiota on samanlaisia kuuden päivän ikäsiä ja viljeltäviä, tuskinpa siis selviävät. Alkiollahan alkaa kuorikin avautua jo tuossa vaiheessa joka tietty vois olla hyväkin asia. Toisaalta taas noihan on jo ihan super vanhuksia tuon ikäsenä :/
 
Kiitos että mahduin joukkoonne mukaan :)

Pitkälle IVF-kaavalle kuulostais joo, eli sumute pitäis aloittaa kierron 19.päivä mikä pitäis nyt sitte sattua heinäkuun 19.päivään, sitten olisi ne kolme ultraa ja muistaakseni ekana ultrapäivänä aloitin ne pistokset.. Jos oikein muistan..?
Tuntuu kaikki niin monimutkaiselta kun yritin lukea niitä ohjeita mutta ehkäpä kaikki tässä matkan varrella selkiintyy kun sinne sumute starttiin päästään ;)

Kuulostaisi nuo sivuvaikutukset aika samoille kuin niissä lääkkeissä mitä piti ottaa inseminaatioiden aikana, eli kuumaahuumaa olotilaa luvassa :D apua ja vielä näin kesällä kun ei olisi tarpeeksi kuuma jo ;)

Jännittää kyllä kovasti kuinka korkealta ja kovaa sitä itse putoaa kun se elokuu koittaa, toivon mukaan ei putoaisi mutta on tässä kolmen vuoden aikana jo saanut semmosen skeptisyyden kehitettyä että ei mitään rajaa..mut ehkä se on ihan hyvä jos saa itselleen kehitettyä jonkunlaisen suojakuoren suojaamaan tulevalta jos kaikki ei menekään putkeen mutta vähän kyllä epäilen että omalla kohdalla on myös sama homma että sitä on aivan onnensa kukkuloilla.
Näkeehän sitä sitten ihan konkreettisesti että jotain meidän yhteistä sinne laitetaan ja siitä sen pitäisi sitten kasvaa <3 tietää että nyt siellä oikeasti tapahtuu jotain.
Nyt voi vain arvuutella vatsanipistelyjen ja muiden tuntojen kautta että nyt taitaa olla se ja se vaihe menossa jne. Ja nekin yleensä taitaa olla vain harhakuvitelmaa.

Voi kun joku olisi joskus kertonut että tämä lapsen saaminen on näin mutkan takana..mutta toisaaltaan tämä kyllä kasvattaa ihmistä kuin ihmistä.

Tosissaan pitäisi menkat alkaa nyt viimeistään maanantaina 1.7. Pieni toive on että jos vaikka nyt tässä tilanteessa olisikin jo tärpännyt kun niin monen kautta olen kuullut että kun on tiedossa että pääsee hoitoon niin sitten tärppääkin. Vai onkohan sekin urbaani legenda..:p


Ehkäpä tässä oli taas vuodatusta tälle iltaa ihan riittämiin.. :)
Ihanaa loppuviikonloppua kaikille <3
 
Maui84 Mulle tehtiin icsi viimeksi lyhyeen kaavaan, mutta kuulemma jos passit ei nyt tärppää niin sitten pitkä kaava tiedossa. Pitkästä kaavasta ei mitään tietoa vielä :D Alkoi kiinnostaa että mitä toi sumuttelu on? Mihin se auttaa? Hoidetaanko sillä endoa tai jotain? Meillä myös takana 3 vuotta lapsettomuutta :ashamed: Silti joka kk odottaa ihmettä..hullua :LOL:
 
Kuulostaa niin ihanalta tuo Maui84:n into. Innoissaanhan sitä tavallaan on aina itsekin, joske me tällä kertaa onnistutaan. Mutta on se vaan tässä vuosien saatossa muuttanut muotoaan.
Haikala , Toi sumuttelu estää munasolun irtoamisen ja jättää menkat pois pelistä. Viime suunnittelulla kun piikityksiä aloteltiin lääkäri tuumas, että mennään samalla lyhyellä kaavalla. Ei kuulemma voinut edes ajatella pitkää kaavaa kun mulla on on toi PCOS niin voimakkaana ettei edes ikä ole rakkuloita vähentäny ja kun ei toi oma kiertokaan toimi niin ei tarvii menkkoja siks jätättää pois.

).(Viime epäonnituneen PAS:n tiedotkin tuli, alkio oli selvinny 100%:sti mutta fragrentoitunut jotenki noin se kai kirjoteltiin, ja alkanu myös hajoamaan joten oli siirtokelvoton.
 

Yhteistyössä