IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville




Menossa mukana:

Nimi..yritysaloitettu...monesko lapsi...syy..hoitomuoto... lääkkeet?

Läiti... 09/11...2.....PCO....1.IVF/2.PAS 11/14...Progynova,Luget

Retikka...2012...1...siittiöt....ICSI 1/15.
...estrogeeni. Luget


Nenna81...3/2013......3 (1. yhteinen)...Munajohtimien tuhoutuminen...1.IVF,1.PAS 01/15...Supercur,Puregon, Pregnyl, Luget

Mandala....esikoinen toiveissa....johtimet poistettu....1.IVF/2PAS 12/14

-jennica-...9/2012...1...endo...1.IVF/ICSI 9-10/2014...Synarela, Puregon, Pregnyl, Lutinus

HilleriHiiru...9/2011...1(yhteinen)...molemmissa...3.ICS/PAS 4.9...Lugesteron, Estradot, Prednisolon ja Pregnyl

Havina...02/2013...Siittiöt... esikoinen toiveissa.... 2.ICSI 2/2015... lääkkeet? (aiemmin primolut+Puregon+Orgalutran+Pregnyl+Lugesteron).

Mari32..esikoinen..siittiöt..3.ICSI 10-11/2014..pitkä kaava..Synarela/ Menopur/luget

Viiva84........03/2013.....1......siittiöt ja PCO....1.IVF....Puregon, Orgalutran, Gonapeptyl, Lugesteron

Stella......7/2012.......1.......endo, hypotyreoosi, siittiöt?......1.IVF/ICSI?......Puregon, Orgalutran, Gonapeptyl/Pregnyl, Lugesteron

Sarah85.....11/2006...2.lapsi (2 km)....selittämätön...ivf lyhyt kaava...Gonal-f, orgalutran, luget

EukkoI....11/2012....esikoinen....siittiöt/tutkimatta.... ICSI....Suprecur/Puregon

Untuvikko80..1/2010...1..Selittämätön,kiinnikkeet..3 .IVF...Synarela,Puregon,Ovitrelle, Lugestron


Henrietta-...08/2012....Esikoinen...siittiöt....1.icsin 2.pas.....Progynova+lugesteron

Astrea... 11/10... 1. oma(3. miehelle)... siittiöt... ICSI...Gonal-f, Orgalutran, Pregnyl, Lugesteron

Timjami77... 7/13... 2. oma(3. miehelle)... siittiöt... ICSI...Menopur, Orgalutran, Pregnyl, Lugesteron

Lauriska...10/2012...ensimmäinen..selittämätön..1. IVF 10/14...Puregon, Orgalutran, Pregnyl, Luget, Gonapeptyl, Minidisperin

Mella83... 2. ICSI/ 2. PAS .....Ovuloimattomuus/simpat

hiippis81 ...3. Selittämätön..pas luonnonkiertoon

Kaisla78...01/2013...1...siittiöt..IVF/ICSI... Decapeptyl, Puregon, Gonadotrophine, Lugesteron.

Tuutunen80...12/2012...1...selittämätön..IVF/ICSI?... Elonva, Cetrotide, Puregon, Pregnyl, Gonapeptyl, Lugesteron

Piinailijat

Henrietta- 4.11
Lauriska 5.11
StellaI 8.11

Plussanneet :heart:



Heinäkuu 2014
Ricardina 1.IVF tuoresiirto(km vk5?)

Elokuu 2014

Läiti 1.IVF tuoresiirto(ku)
Toiveessa3<3!! 1.ICSI/1.PAS
Sisko36 1.IVF tuoresiirto

Syyskuu 2014
Ananias 1.IVF/1.ICSI tuoresiirto
-tipunen- 1.IVF tuoresiirto

Lokakuu 2014
AUkko 1.IVF tuoresiirto
Fibbis 2. IVF tuoresiirto(km)
Ricardina 1.IVF/2.PAS


PÄIVITYSPYYNNÖT PUNAISELLA:flower:

Jos mahdollista,ilmoittakaan plussauksen jälkeisistä tapahtumista.
mm.keskenmeno,kohdunulkoinen,milloin laskettuaika,syntyikö poika vai tyttö ja milloin.
Näin saadaan seurattua millaisia tuloksia ryhmässä tulee
 
Viimeksi muokattu:
Luis Näinpä, sen takia mä ihmettelen tota pp11 testipäivää,oliko sulla verikoe?Siellähän se kyllä näkyy, mut pelkän raskaustestin varaan en kyllä jättäs.Selasin noita kuvia ja oon näköjään tehny testin myös pp10 ja sillon on ollu puhdas nega sekä liuska että apteekintesti :)
Just tällästen takia mä kuvaan jokaisen testin minkä teen, että muistaa miten noi on menny kun niistä päivämäärät näkyy kuitenkin :)
 
Juu meillä on vielä se, että ei oo veritestiä vaan ihan kotona virtsasta. Tai ei mulle ainakaan kukaan oo puhunut veritestistä mitään. Teen nyt ainakin niin, että testaan vielä huomenna illalla ja lauantaina aamulla ja lopetan sitten vasta lääkkeet. Toki soitan huomenna tuloksen klinikalle, niin kysyn asiaa sitten samalla.
 
Läiti: Mulla tuli parempi mieli, ehkä jotain mahdollisuutta ja toivoa vielä onkin. :) Huomenna se sitten selviää. Meillä on veritesti, siinä kuulemma näkyy pp11 jos on tapahtunut tarpeeksi jotain. Oon liikaa tainnut hurahtaa netin pp5 plussiin ja muihin, jotka on kuitenkin varmaan tosi harvinaisia.

Luis: Melko aikainen testipäivä kun ei ole kuitenkaan veritesti sulla. Mulla on veritesti, ensin lääkäri sanoi että 3.11 on virallinen testipäivä kotitestille, mutta muutti sitten mielensä, että otetaankin se veritesti jo 31.10. Jännää, huomenna meille molemmille selviää. Eikö tilastollisesti jonkun pitäisi pian plussata?
 
:hug: kaikille negan testanneille!

Mullakaan ei oo määrätty veritestiä automattisesti, mutta viime lääkkeellisessä siirrossa määrättiin lopullinen varmistustesti (kotona siis) pp15 tai 16, sain tosin luvan lopettaa lääkkeet jo muistaakseni pp15 negaan.

Tänään kp11 ultrassa ja kuten jo etukäteen aavistin, siellä roikkuu vieläkin vaan sitkeenä joku istukan pala tms. ylimääränen köntti mikä varmaankin estää muun limakalvon kunnollisen kasvun, oli surkee 2 kerroksinen rakenne, kun pitäs olla 3 kerrosta :( Edes kunnollista selkeetä o-rakkulaa ei näkyny, yks isoin oli noin 1cm. Piti täyttää suolaliuoksella kohtua että näki kunnolla tilanteen. Nyt yritän päästä mahdollisimman pian gynen polille kohdun tähystykseen ja että se jämä vihdoinkin poistetaan sieltä, turhapa sitä enää on jäädä odotteleen että ittekseen tulis. 5 päivän antibioottikuuri taas vaikkei kyl onneks mitään tulehdusoireita ookaan.
Eli ei todellakaan tuu siirtoo tähänkään kiertoon, sen siistimisen jälkeen pitää vielä tehdä ens kierrossa jälkitarkastus ja vasta sitten voidaan miettiä siirtoo seuraavan kerran jos kaikki näyttää normaalilta.. no sitten onkin jo joulutauko lähellä, eli varmaan menee mullakin jonnekin ens vuoden puolelle että homma etenee mihkään :headwall: olihan tähän jo henkisesti varautunu ja jotenkin tiesi että jotain outoo siellä vieläkin on, eikä heikolle limakalvolle tai muuten epämääräseen kiertoon tietenkään mitään kannata siirtää, mutta silti,.. voin sanoo että kyllä vituttaa ja raskaasti.
 
Viimeksi muokattu:
Risukasa Eeeeiii!! Tosi kurjaa :( Tolla sitkeydellä ku raskausmateriaali istuu kohdussasi ois jo suonu lapsenki syntyä!

Mutta, mepä järjestetäänkin sitten kunnon plussa-aalto tohon alkuvuoteen Risukasan, Nennan ja Havinan kanssa! Minullekin saa päivittää 2.ICSI 1/2015.

Mandala olkoon vastuussa uudenvuoden plussasta.

Luisille ja Viivalle vielä muuttuvia tuulia ja Henrietta, lauriska,Läiti ja Stella, jonku pitäis tästäki piina-aallosta plussaata :popcorn:
 
Onpa täällä ollut kurjia uutisia monella :( En varmaan edes muista kaikkia, mutta halauksia ainakin Retikalle, Havinalle, Sarahille, Luisille, Nennalle, Viivalle ja Mandalalle :hug:

Henrietta, älä vielä heitä kirvestä kaivoon, pp 8 on tosi aikanen :)

Risukasa, miten voikaan olla noin epäonnista, että vieläkin on vastoinkäymisiä. Jaksamista vitutukseen! Kylläpä sua nyt koetellaan...

Kiitti kysymästä Stella, täällä piinailu menee omalla painollaan. Pp 10 nyt ja muutamat viime päivät on alavatsaa repinyt ja jomotellut varsinkin iltaisin. Muuten on oireetonta. Testaan varmaan lauantaina pp 12, kun silloin on illalla bileet ja ois kiva tietää missä mennään. Vaikka eipä sitä kai kovin uskalla juoda, vaikka oiskin nega, kun virallinen testipäivä on pp 16? Mulla on kaapissa vaan yks testi enkä jaksa lisää ostaa negojen testailua varten, mutta luulis, että jo pp 12 eli dpo 15 näkyis luotettava tulos?

Nyt tosiaankin pitäisi saada tähänkin ketjuun iloisia uutisia! Ihmeellisen paljon kaikkea paskaa ollut niin monella :(
 
Kaikki muutkin on niin sopivan masentuneita että sallitte oman navan tuijottamisen. En hetkeen käynyt kun oli lomaa ja ihanan aktiivisia olette, vaikka tulokset on ns.paskaa.

Täällä välikierto mennyt ihan ok, pitkitetty syysloma tuli tarpeeseen ja ekaa kertaa pitkään aikaan muisti kuka on ilman näitä hoitoja ja jatkuvaa toivomista. Tällaista välitilassa elämistä, ei tiedä kuka on ja minkälainen tulevaisuus on. Tosin taas sitä toivoi että loma ja stressittömyys jotenkin aiheuttaisi jonkun absurdin luomuplussan, mutta menkkakivut on taas täällä. Jos ensi kiertoon haluaisi 3.icsin niin pitäisi huomenna juosta hakemaan taas reseptit, plaah. En tiedä ehdinkö, jaksanko, ja kaiken lisäksi sain varattua elämäni ensimmäisen akupunktion huomiselle töiden jälkeen :) Jos siitä ois apua kohdun verenkiertoon ja kiinnittymisen.. Hittoon hormonit, poppakonstit käyttöön! Täytyy kysyä mihin miehessä niitä piikkejä voidaan pistää, kun meillä on vikaa myös alhaisen siittiömäärän kanssa...
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos kaikille! :heart: :hug:

Tänään oli tosiaan virallinen testipäivä ja tein ihan viikkonäytöllisen CB:n aamulla. Se ilmoitti, että raskaana ei olla. Ja koska oli virallinen testipäivä, ilmoitin asiasta omalle polille ja siirron tehneelle klinikalle.

Maanantaiksi sain soittoajan lääkärille ja aion kysyä kortisonia ja gonapeptyliä. Tehdään siis heti perään tähän toinen lääkkeellinen PAS, kun se yksi blasto on siellä pakkasessa. Lähinnä vaan huolestuttaa se kiinnittyminen eli siksi haluaisin kokeilla heti tähän kiertoon jo jotain kiinnittymistä tukevaa juttua.

Voimia kaikkille uuden hoitokierron aloittaneille, halauksia negan testanneille ja kärsivällisyyttä piinailijoille :heart: Ja ihanaa viikonloppua kaikille! :wave:

Timjami77: Päädyitkö hakemaan lääkkeet 3. ICSI:iin?
 
Viimeksi muokattu:
Hip hei ja kovasti halauksia negan saaneille!

Ei kai ole mikään yllätys mutta vaikeimman kautta mennään meidän kohdalla tässäkin asiassa. Hcg oli noussut tiistaista torstaihin yli600. Tänään ultrassa löytyi tod.näk. kohdun ulkoinen raskaus vasemmalla munasarjan vieressä. Parin tunnin päästä pääsen laproskopiaan jossa poistetaan toinen tuuba. Valitettavasti joka asiasta täytyy näköjään saada henkilökohtainen kokemus =(
 
Pahoittelut Luis negasta :( Virtuaalihalaukset myös Risukasa ja Sarah :hug: Kurjaa, että hetken onni vaihtuu täysin päinvastaiseen ja Risukasalla vielä pitkittyy, eikä pääse asioissa eteenpäin.

Pikainen omanapa täältä sohvan pohjalta. Onnistunut ja lähes kivuton punktio takana. Saaliina neljä munasolua, joille tehdään icsi. Pelataan varmemman päälle, kun siittiöiden liikkuvuus oli hieman heikkoa. Huomenna ollaan taas viisaampia ja toivotaan, että saadaan maanantaille jotain siirrettävää.
 
Sarah85 Siis EIKÄ!!! Ihan järkyttävää ;( toivon silti että johdin ois voitu säästää, jos mitenkään mahdollista..? tulehan sitten kertomaan miten sujui, kunhan jaksat! Toipumista :hug:
Kyllä nyt sais nää koettelemukset jo riittää....

Oma ongelma sai nyt ehkä hiukan pienemmän mittakaavan,..
no kävin tänään sitten julkisen puolen lääkärissä ja ne meinas että tähystykseen ja sen klimpin poistoon vois yrittää ehkä päästä joskus JOULUviikolla, ellei sitten käy tuuri (joo, mullahan sitä aina onkin) ja pääse peruutuspaikalle!! Se hoidonsuunnittelija ihmetteli kyllä vähän kun sanoin että se materiaali on hautunu siellä jo elokuulta lähtien.. tulin kotio täysin kypsänä ja masentuneena että menee taas peukaloita pyöritellessä pari kuukautta. Soitin kuitenkin klinikalle ja sieltäkin sanottiin että ei tosiaan pitäs noin kauaa joutua odotteleen, ja kiireellisyysluokka oli laitettu lähetteeseen 1-7. Ilmeisesti se on vasta tänään myöhemmin menny sinne gynen polille perille, kun ei ainakaan päivällä vielä näkyny kun kävin siellä. Eli maanantaina taas kyselen nopeemman tähystyslähetteen perään..... tehdään varmaan sitten Taysissa kun tuolla on niin täyttä. Jos ei sinnekään saa nopeeta aikaa niin ääritilanteessa joudun meneen sitten yksityiselle. En todellakaan jää vaan odotteleen et se löntti tai mikä lie mätänee siellä vielä vuoden lopulle ja ehkä pilaa kohdunkin lopullisesti..! Onko kellään mitään tietoo paljonko kohdun tähystys ja kaavinta suunnilleen maksais ja saako jotain korvauksia, kun liittyy keskenmenon hoitoon? En oikein löytäny mitään hintoja netistä..
 
Viimeksi muokattu:
Siis eikai voi risukasa olla mahdollista että joudut puoli vuotta kulkemaan tommosta tavaraa sisällä. Ja ei sitä kyllä itse tarvi maksaa! Lopetat ylimääräisen pärjäämisen ja sanot niille ettei sun psyyke kestä tätä pitkittynytä tilaa!

Omat itkut tuli päästettyä polin odotusaulassa ja nyt mieli on ihan ok. Pari tuntia sitten pääsin heräämöstä. Olo on kuin jyrän alle jääneellä mutta yllättävän hyvä kuitenkin. Alkio oli lähtenyt itsekseen jo liikkeelle mutta oli kuitenkin vuotanut ja aiheuttanut tulehduksen joten poistivat koko tuuban. Ehkä parempi niin jos tulevatkin raskaudet ois sinne sitten hakeutuneet
 
Sarah ja Luis: :hug:

Tuutunen: Toivottavasti tulee hyvät hedelmöittyneet yksilöt.

Eilen oli verikoetesti ja ihan negatiivinenhän se oli. Nyt alkoi harmittaa sekin, ettei pakkasessa ole mitään. Tai ehkä enemmänkin hoitajan sanat siitä, että ehkä olisi alkutilanteen perusteella pitänyt jotain pakkaseenkin jäädä. Tammikuussa sitten uusi IVF. Siihen mennessä pitäisi saada BMI 29 -> 27. On kuulemma kiinnittymisen kannalta huonoa tämä oma ylipaino ja kun hormonien vastekin oli vähän huono. Kokeillaan, olen valmis kaikenlaiseen :)
 
Voi Sarah! Miten ne ongelmat kasautuukin! No hyvä että operaatio sujui hyvin :hug:

Täällä tais mieli ja keho tehä tepposet koska testit näyttää vain yhtä viivaa :'( Ja kyllähän siinä joku haamulainen jo näkyis kun jo pp 11, on tää ärsyttävää! Ei taida nää pasit olla meijän juttu kun ei tärppää... Mies puhui jo tauosta, on ehkä vähän enemmän väsyny näihin hoitoihin ku mä. Mä haluun tehä kaikki jos vaan pystyy ja heti niin tuntuu että vois ees jotain tapahtua..
 
Voi ei :( Täällä on oikein kunnon suruaalto nyt meneillään :( Toivottavasti se väistyis pian tieltämme!

Lauriskassa ja Läitissä taitaa olla meidän plussatoivot tällä kierroksella. Huhuuu....!! Ootteko testailleet?! :popcorn: :heart:

Tasapuolisesti kaikille negan saaneille pahoittelut :hug:

Perässä varmaan tullaan. Tällä hetkellä ainakaan ei usko omaan onnistumiseen ole erityisen vahva. Mulla on kuitenkin 4 kpl tässä kuussa vanhentuvaa testiä, joten sama kokeilla jo ehkä huomenna pp10. Ei kannata kenenkään kuitenkaan hengitystä piettää :D Oirepäiväkirjaa oon piettänyt tarkkaan, niin tietää seuraavilla kierroilla, missä mennään.

Voi ei Sarah :( Voimia toipumiseen :hug:

Risukasa: Kamalaa :( :hug: Ehdottomasti oot jämäkkänä ja perustelet asian hyvin, että pääset tähystykseen nopeasti!

Tuutunen: Mukava kuulla, että punktio meni hyvin. Toivottavasti saatte hyviä alkioita siirrettäväksi =)

Tervetuloa mukaan Beta :wave:
 
Testattu on ja nega tuli, yllätys yllätys :( Tänään on pp 12 ja dpo 15, eli selvä peli.. Taidan olla mukana tammikuun piinailijissa sitten, jos ne meiän pakasteruppanat selviää. Oon kyllä aika maissa, vaikka tää olikin eka siirto :'(

Henrietalle ja Viivalle halit negoista :hug:

Stella, pidän sulle hurjasti peukkuja!

Sarah, kuinka kurja tilanne :'( voimia toipumiseen!

Tuutusen alkioille paljon lämpimiä ajatuksia, että jaksaisivat kasvaa!
 
Pieniä murheita matkassa..
En ole onnistunut löytämään mistään tietoa vastaavasta oireilusta..
Eli..
Pistin to ja pe ekat gonalit 125iU/pistos. Synarela rinnalla. Eilen lauantai iltana iskee kova kipukohtaus jonka saan panacodilla ja kuumalla suihkulla kuriin, tästä seuraa kuitenkin kirkasta tuhruvuotoa.
Soitin naistentautien päivystykseen ja kätilön kanssa tultiin siihen tulokseen, että pistän kuitenkin piikin ja seurailen vuodon tilannetta. Pistin siis 125iU illasta.
Aamulla heräilen jälleen kipuihin ja taas lääke nassuun. Vessapaperiin tulee pyyhittäessä jälleen tuhrua : /
Jotenkin pelottavaa, kun en löydä mitään vastaavia kokemuksia eikä hoitajallakaan tullut mitään mieleen. En odottanut mitään tuntemuksia näin pian piikityksissä.
Lisäksi on vähän semmoinen hiivanalun tunne alapäässä.
Onko muilla ollut kovia kipuja vuotoja tms pistelyissä??
Meneeköhän tämäkin nyt jotenkin pilalle koko homma...
 
Misericordia: Voi ei : / En valitettavasti osaa auttaa :( Kipu on jossain määrin ihan normaalia kun useampia folleja alkaa kasvamaan, mutta ei ehkä kuitenkaan noin voimakas :confused: Voiko limakalvotkin jotenkin ärtyä? En tiiä, säälittäväksi arvailuksi menee. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin lopunperin hyvin :hug:

Aatelkaa mie unohin testata! :D Olisin ottanu huomiseksi parit apteekin testit, mutta yksikään työpaikan lähellä oleva apteekki ei oo sunnuntaina auki :headwall: Kai se oli kohtalon tapa ilmoittaa, ettei edes taida kannattaa yhen viivan takia tikkuun kusta.. Ja siis vasta työmatkalla hoksasin niin ei niitä halpistikkujakaan oo mukana enkä oo menossa yöksi kotiin.
 
Täällä testattu negaa,joten uutta siirtoa suunnittelemaan jakka klinikka aukeaa :)

Tsemii kaikille tasapuolisesti:hug:

Koittakaas nyt joku plussata :)

Ja uuteen kiertoon samantien, aivan kuten oli puhe.
 
Viimeksi muokattu:
Läiti: Harmin paikka :( Mutta onneksi teillä on siirrettävää pakkasessa.

Stella: Mulla on jotenkin niin vahva tunne, että sä plussaat. En tiedä mistä se johtuu vai onko osasyy se, että inssiketjussa juuri kun olin saanut negan niin sitten sä plussasit. En tiedä, mulla on vaan sellainen oletus/tunne. Hassua. Jännää kuitenkin.

Kuka on se lokakuun tilastollinen plussa? :) Mä jo ahdistuksissani kysyin hoitajaltakin, että onnistuuko kukaan koskaan näissä IVF-hoidossa. Kuulemani mukaan onnistuu, joten kaipa toivoa sitten on.
 
Läiti: Harmillista : / Onneksi teillä kuitenkin on pakkasessa alkioita.

Viiva: Toivottavasti oot oikeassa, mutta pahoin pelkään, että vaistosi ei osu tällä kertaa oikeaan :(

Ei oo yhtään semmonen olo enää, että olis tärpännyt. Ei näin vähillä oireilla. :ashamed: Tissien arkuuskin on hävinny jo aikapäivää sitten, vaikka se oli edellisessä raskaudessa ns. pääoire. Päästän itseni kuitenkin huomenna virallisesti piinasta ja teen sen testin. Mies muistutti, että eihän kaikki raskaudet oo samanlaisia ja jaksaa olla vielä toiveikas. Reppana tulee putoamaan paljon korkeammalta :(

Meillä ei jääny pakkaseen mitään ja joudutaan alottaan koko rumba alusta :ashamed: Oon miettiny et jos seuraavaa kertaa kokeilis pitkällä kaavalla, silloin follit kasvais ehkä tasaisemmin ja munasoluja sais hyvällä tuurilla enemmän niin, että alkioita jäis pakkaseenkin asti.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä