Hei!
Kysymys koskee itsetehtyjä soseita. Meillä on aloitettu juuri maistelu perunalla, ja soseen tein itse. Soseutetun perunan joukkoon laitoin Nania, ja pakastin pienissä määrissä jääpalakuutioissa. Mieleen tuli vasta nyt kun kuutiot jo pakkasessa, että olisiko Nania saanut pakastaa? Tietääkö kukaan? Kärsiikö jotenkin pakastamisesta ja sitten sulattamisesta? Vai pitääkö korvikkeet lisätä soseen joukkoon vasta juuri ennen syöntiä?
Kysymys koskee itsetehtyjä soseita. Meillä on aloitettu juuri maistelu perunalla, ja soseen tein itse. Soseutetun perunan joukkoon laitoin Nania, ja pakastin pienissä määrissä jääpalakuutioissa. Mieleen tuli vasta nyt kun kuutiot jo pakkasessa, että olisiko Nania saanut pakastaa? Tietääkö kukaan? Kärsiikö jotenkin pakastamisesta ja sitten sulattamisesta? Vai pitääkö korvikkeet lisätä soseen joukkoon vasta juuri ennen syöntiä?