Itse tehty likööri:

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Timppa
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Me tehdään tyrnistä ja annetaan mojua ensin jokunen päivä huoneenlämmössä ja lopun aikaa jääkaapissa.
lokakuussa tehtiin ja joulukuussa sitten loppukuusta korkattiin.

Pehmeää kuin linnunmaito :p Glögin kanssa oli ihan ykköstä!
äiteemuori tekee puolukoista tai karpaloista yleensä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:
Alkuperäinen kirjoittaja Nitta:
Niinhän tuo on yksi liköörin valmistumenetelmistä - ja hyvää on. Mutta miksi siivilöidä?

Kun ne veltot mansikat ei ole oikein hyviä... Ja prosentteja tuntuu olevan ihan kivasti! :D

Joo, no itse teen vain mustaherukoista, joissa velttoutta ei havaittavissa, vaikka pehmeitä ovatkin. Hyvää yhtä kaikki! :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree:
Kaiketi siinä on sama prosenttimäärä kuin siin kirkkaassakin? Eikös?
Vai muuttuuko se jotenkin matkan varrella?

Lähinnä ajattelin että muuttaako sokeri sitä tai laimentaako lisätty tavara sitä tms. Minä en näistä kemiallisista reaktioista tiedä, siksi kysyin. ;)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:
Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree:
Kaiketi siinä on sama prosenttimäärä kuin siin kirkkaassakin? Eikös?
Vai muuttuuko se jotenkin matkan varrella?

Laimeneehan se sokerin verran eli varmaan siinä on sellaiset 20%.

Ai? Ok, mä en ole koskan ollut hyvä näissä viinasasioissa.
Päähän ne mulla kaikki menee. B)
 

Yhteistyössä