Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja Nitta:Niinhän tuo on yksi liköörin valmistumenetelmistä - ja hyvää on. Mutta miksi siivilöidä?
Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Alkuperäinen kirjoittaja Nitta:Niinhän tuo on yksi liköörin valmistumenetelmistä - ja hyvää on. Mutta miksi siivilöidä?
Kun ne veltot mansikat ei ole oikein hyviä... Ja prosentteja tuntuu olevan ihan kivasti!![]()
Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Alkuperäinen kirjoittaja Nitta:Niinhän tuo on yksi liköörin valmistumenetelmistä - ja hyvää on. Mutta miksi siivilöidä?
Kun ne veltot mansikat ei ole oikein hyviä... Ja prosentteja tuntuu olevan ihan kivasti!![]()
Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree:Kaiketi siinä on sama prosenttimäärä kuin siin kirkkaassakin? Eikös?
Vai muuttuuko se jotenkin matkan varrella?
Alkuperäinen kirjoittaja emäntä:kirsikoista tulee tosi hyvää, eikä tarvitse siivilöidä.
marjat voi syödä jäätelön kanssa![]()
Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree:Kaiketi siinä on sama prosenttimäärä kuin siin kirkkaassakin? Eikös?
Vai muuttuuko se jotenkin matkan varrella?
Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree:Kaiketi siinä on sama prosenttimäärä kuin siin kirkkaassakin? Eikös?
Vai muuttuuko se jotenkin matkan varrella?
Laimeneehan se sokerin verran eli varmaan siinä on sellaiset 20%.
Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:liian makeaa (en tiedà mutta luulen )