Itkuhälyttimet vertailussa

Meillä oli Philipsin itkuhälytin. Ei oikein kestänyt kylmällä ilmalla, vaan kulutti ihan älyttömästi pattereita, vaikka yritettiin aina pakata hälytin jonkin vaatekappaleen sisään.

Nyt on cobran radiopuhelimet, joissa on myös itkuhälytin -toiminto. On vähän halvempi systeemi kuin "oikea" itkuhäly ja kantomatkakin huomattavasti pidempi: 3-5km!
 
Meillä myös toi philipsin perusversio, oli kyllä verkkovirralla käytössä että pattereita ei kulunut. Mutta alkoi vuoden jälkeen temppuilemaan ja oli irtoillut tinauksistaan johtoja, että tällähetkellä on toimintakunnoton enkä philipsiä enää aio ostaa, ihan normaalikäytössä tulisi kestää kauemmin.
 
Mulla on huomattavasti paremmat kokemukset Philipsistä kun aiemmilla kirjottajilla :) Eli ei siis moitittavaa.
Ostin sen pari vuotta sitten Hulluilta Päiviltä ja ihan hyvin on pelittänyt, eikä ole mennyt pakkasessakaan miksikään.
Meillä on toinen ollut aina verkkovirrassa kiinni ja toisessa ladattavat paristot, mutta ei mielestäni kyllä kovin usein ole niitä paristoja tarvinnut latailla.
 
Ammattilainen
Philipsejä on "ainakin sataa" eri mallia. Mun siskolla on ihan se karvalakkimalli, on kyllä toiminut loistavasti muuten mut siinä tulee aika paljon häiriöitä. Esim. joskus venäläisten rekkamiesten LA-puhelut kuuluu läpi. Ja sit joskus saattaa kuulua naapurin vauvan itkut jos sattuu samalle kanavalle, kun tuossa on vain 2 kanavaa.

http://www.vaunuaitta.fi/tuotteet/itkuhalyttimet/itkuhalytinphilipssbcsc463analoginen/

Meillä ittellä on philipsin digitaalinen malli, ja se on tosi hyvä. Ei tule mitään häiriöitä, ja mikrofonin herkkyyttä pystyy säätää. Jos on esim tuulinen päivä niin voi säätää sillai et parvekelasien kolina ei kuulu koko ajan sisälle. Tai sit jos vauva on vaikka nuhainen ja haluaa kuunnella tarkemmin hengitystä, niin voi laittaa sen herkimmälle asennolle, niin kuuluu joka pihaus.

http://www.vauvatalojohanna.fi/article/articleview/680/1/121/
 

Yhteistyössä