Italian hallitus suunnittelee tekevänsä veronleikkauksen suomalaisten veronmaksajien rahoilla

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/italian-talouden-odotetaan-kaantyvan-nyt-vahvaan-kasvuun-hallitus-suunnittelee-tuloverotuksen-leikkausta-lehtihaastattelu-paljastaa/8f8d7660-755b-4cbe-a1b8-13fc0a7932f6
"Italian talouden odotetaan kääntyvän nyt vahvaan kasvuun – Hallitus suunnittelee tuloverotuksen leikkausta, lehtihaastattelu paljastaa Italian talous palautuu voimakkaasti vuoden kolmannella neljänneksellä, ja bruttokansantuotteen odotetaan kääntyvän 15 prosentin kasvu-uralle, kertoi maan valtiovarainministeri Roberto Gualtieri sunnuntaisessa La Repubblica -lehden haastattelussa."
 
vierailija
Joskus mietin että kun meret ovat kohta täynnä muovia ja mauritius nyt viimeksi öljyllä tuhottiin että MIHIN VITTUUN PUTIN JA MUUT RIISTÄJÄT LAITTAVAT SEN 300 METRISEN HUVIJAHTINSA?
 
vierailija
karma kostaa ahneelle paskalle, sitä ne ei tule ikinä ymmärtämään
Valitettavasti se ei mene noin. Valitettavasti tuo on vain kadunmiesten tapa lohduttaa itseään. Oikeastihan ne ahneet paskat elävät hyvän ja loistokkaan elämän siirtyen huippuhommasta toiseen kunnes jäävät eläkkeelle ja saavat kuoltuaan ylistävät muistokirjoitukset lehtiin.
 
vierailija
US:

"Mielosen mukaan vuonna 2019 alkaneen Quota 100:n on tarkoitus olla käytössä vuoden 2021 loppuun ja siitä tehdyt kustannusarviot ovat 20–30 miljardia euroa.

Uutistoimisto Reuters kertoi viime tammikuussa, että Italian kolmevuotisen Quota 100 -hankkeen budjetti on noin 20 miljardia euroa.

”Quota 100 on herättänyt sekä Euroopan komissiossa että OECD:ssä kritiikkiä, kun Italia sitä kautta lisää varhaiseläkeväyliä ja eläkejärjestelmän menoja. Italiassa efektiivinen eläkeikähän on myös OECD:n keskiarvoa matalampi ja menot taas OECD:n toiseksi korkeimmat”, Mielonen kertoi."


Sinä maksat Italian eläkeuudistuksen...
 
vierailija
IS pääkirjoitus:

"Pääministeri Sanna Marinin (sd) hallitus ei tietenkään voi seurata vientiteollisuuden vaikeaa tilannetta tumput suorina. Jokainen ymmärtää, että enää ei ole kyse pikkukuppilan asiakaskadosta ja työntekijöiden lomauttamisesta, vaan suuren luokan yhteiskunnallisesta katastrofista, joka vertautuu 1990-luvun alun lamaan.

VIENNIN ongelmat voivat tulla hallituksen syliin myös toista kautta.

Heinäkuun lopussa kinasteltiin EU:n 750 miljardin euron elpymispaketista. Hallitus puolusti Suomen linjaa ja osallistumista pakettiin muun muassa vetoamalla siihen, että paketilla turvataan vientiteollisuuden edut ja markkinat Euroopassa.

Paperitehtaiden mahdolliset sulkemiset ja massatyöttömyys kertoisivat siitä, että EU:n elpymisrahaston tavoite ei olisi toteutumassa hallituksen toivomalla tavalla."


Tytöt ne vaan lomailee...
 
vierailija
Kauppalehti:

"EU-rahojen pelätään ajautuvan mafiosojen taskuihin muuallakin kuin Italiassa – ”Miljardeja euroja virtaa Eurooppaan, eikä mafia vain katso sivusta”
10.8.202008:35
Mafian bisnekset. Huumekauppa on edelleen merkittävä tulonlähde mafialle Italiassa. Talousrikospoliisi Guardia di Finanza takavarikoi jättimäisen erän amfetamiinia heinäkuun alussa Salernossa.KUVA: CIRO FUSCO

Italian mafianvastainen poliisi DIA varoittaa EU-rahojen ajautumisesta mafiosojen taskuihin. DIA:n johtajan Giuseppe Governalen mukaan seuraava vaaran paikka on syyskuussa pidettävissä paikallisvaaleissa.

Italian mafianvastainen poliisi eli Direzione Investigativa Antimafia varoittaa painavin sanoin maan mafiaorganisaatioiden toiminnasta koronakriisin jälkihoidossa. DIA:n johtajan Giuseppe Governalen mukaan seuraava vaaran paikka on syyskuussa pidettävissä paikallisvaaleissa."
 
  • Tykkää
Reactions: AivanSama
vierailija
Suomi lahjottaa Italialle fyrkkaa jolloin Italia pystyy laskemaan verojaan ja sen talous lähtee nousuun. Meanwhile in Finland, hallitus joutuu korottamaan veroja että se voisi rahoittaa Italian tukimassit. Verojen korotus syöksee talouden talouden taantumaan.

Reilua eikö totta?
 
vierailija
Pitää ymmärtää, että vihervasemmistolle raha on oikeasti leikkirahaa. Ne eivät tee tätä tahallaan, kompentenssi ei vain riitä ymmärtämään. Kun vihervasemmistolaisten kanssa juttelee, niin hyvin nopeasti huomaa, ettei se reppana ymmärrä yhtään mitään taloudesta. Kaikesta pitää puhua kapulakielellä.

Jos vihervasemmistolainen "auttaa" ystäväänsä, kun sillä on rahat tiukilla ja menee ja ostaa sille kuukauden ruoat. Sitten tämä ystävä menee ja ostaa Vuittonin käsilaukun. Kun vihervassarille sanoo, että sinähän siis maksoit tuolla Vuittonin käsilaukun, niin vihervasemmistolainen ei oikeasti tajua. "En varmasti maksanut sitä, ihan vain kuukauden ruoat maksoin". Eikä hän näe tässä logiikassa yhtään mitään outoa.
 
  • Tykkää
  • Haha
Reactions: m1es ja AivanSama