Inseminaatio

soleil76: Ei ehkä ole välttämätöntä eikä edes yhtään tarpeellista tuo punaviini, mutta hyvää on :whistle:

Onko kellään uutisia? Itsellä ei mitään tuntemuksia, mutta ei kai tässä vaiheessa voisi vielä ollakaan..
 
Täällä nega testattu tänä aamuna mammaksin herkällä :'( Nyt siis pp 12 menossa eli se taisi olla sitten siinä. Vai voisikohan se vielä muuttua? Ei kai. Mies ei suostu uskomaan etteikö siellä oisi joku kyydissä, mutta oisihan se jo kai näkynyt.

Surettaa ja ahdistaa :'( Onnea muille matkaan :wave:
 
Voi ei Veena ja Lumikki73 :'( Voihan se Veena vielä muuttua, toisilla kai näkyy tosi myöhään vasta plussa noissa kotitesteissä.. Itselläkin toiveet tosi matalalla, ahdistaa kun mies koko ajan kyselee tuntemuksia ja on niin toiveikas, eilen tuli riitakin :ashamed: Tuntuu, että inssillä tulee raskaaksi niin pienellä todennäköisyydellä, että miksi niitä edes tehdään.. Voi taas tätä (lapsettomuuden mukanaan tuomaa) pessimismiä, huoh..
 
Olipas täällä ikäviä uutisia. Pahoittelut Lumikki73 & Veena! :hug: :(

Täällä on kp 33/30-35. Mahaan sattuu inhottavan tutulla tavalla, joten... Höh. Mutta en nyt vielä heitä kirvestä kaivoon. Odottelen, en testaa.
 
Eipä tullut onnea tännekään. kp 3 jo mennossa, olin tuossa muutaman päivän pois palstalta kun teki sen verta pahaa tämä epäonnistuminen.

Uuteen yritykseenhän se on vaan lähdettävä ja seuraava ultra-aika varattuna.

Lumikki ja Soleil: :hug: Koittakaa jaksaa, vaikka niin perskuleesti sattuu ja pelottaa :hug:
 
Oon lueskellu taustalla jo jonkin aikaa teidän pinoa ja ajattelin nyt kirjoittaa kans kokemuksia. Lapsettomuutta takana yli 6 vuotta ja selittämättömiä ollaan..

Ensimmäinen inseminaatio tehtiin viime kuussa ja se ei tuottanu toivottua tulosta. Pettymys kova, kuten monella muulla täällä juuri nyt! :headwall: Eihän siinä muu auttanu, kun koota ittensä taas jälleen kerran ja mennä eteenpäin.

Nyt oon pistetty puregonia 5 päivää ja huomenna sit ultraan.

Tsemppiä kaikille ja kyllä me vielä onnistutaan!! =)
 
Kävin sit eilen ultrassa ja munasoluja oli vissiin ainakin kymmenen!! Oli vähän lääkärillä sellanen fiilis, et liikaa on. Eilen jätin pistämisen väliin ja tänään vaan pieni annos. Huomenna katotaan ultrassa mitä on tapahtunu. Onko kellään käyny niin, et inssi on jääny tekemättä jos on liikaa tasakokoisia munasoluja?

 
Tao74 Minulle on ainakin aina sanottu ettei inssiä missään tapauksessa tehdä + yhdyntäkielto jos on enemmän kuin 2 isoa follikkelia!! Toivotaan, että muut kutistuvat/jäävät kasvamatta lisää kun annostasi vähennettiin.

Pahoittelut Veena, soleil76, anna1979 :hug: ja jaksamista uuteen yritykseen.

Itselleni taitaa kyllä nyt riittää tämä inssitouhu ja ilmoitin klinikalle, että haluaisin siirtyä nyt IVF:ään. Lääkäri soittaa torstaina ja keskustellaan asiasta. Jotenkin tuntuu, että nämä 3 tuloksetonta inssikertaa riittää monen vuoden luomu+ovistikkuyrityksen jälkeen, koska niiden todennäköisyys päätyä raskauteen ei ole sen suurempi kuin luomuna.
 
[/b]lumikki73 Kiitos vastauksestasi! Näin mä vähän pelkäsinkin asian olevan. Lähden tästä nyt ultraan kuulemaan tuomion. Jos ei ihmettä tapahdu niin huonosti käy tämän inssin kanssa... Väkisinkin hiipii jo masennus mieleen vaikka ei sais ajatella negatiivisesti! :(
 
Heippa.
Kyselisin sellaista,että jos teille on tehty inseminaatio väestöliiton kautta. Kuinka paljon aikasemmin olette ottaneet kaikki pakollisetverikokeet HIV yms. ? Ja lupalapun täyttäminen?

Meile tehdään ehkä jo ensi kuussa 1. inssi nyt kp 11 ja ovista yritetään bongailla.

Onkos teillä ollu inssi kanssa clomit vai pistokset käytössä?
 
Ja niitä ihmeitä tapahtuu... Kaksi munasolua oli ottanu kasvukirin, joten inssi tehdään perjantaina!! Tänään pistän vielä puregonia ja huomenaamulla pregnyl.

sannuli-81Meillä tämä on toinen inssi ja molemmissa on ollu pistokset mukana. Ensimmäisessä menopur ja nyt puregon. Meillä suoraan pistokset sen takia, et olen muutama vuosi sitten kokeillut clomit ja lapsettomuutta takana niin pitkään. Meillä myös alustavasti varattuna ivf marraskuulle. Eli vauhdilla mennään!
 
Sannuli-81: Meillä oli pistokset Puregon50x5 ja Pregnyl irrotuspiikki. Näitä ennen söin 4kk Clomhexalia. Nyt välikierto ilman mitään hormoneja. Onnea inssiin!

Hyviä ultrakuulumisia Tao74! Onnea teillekin! Täytyyhän tänne nyt jo tilastollisestikin tulla myös plussia välillä ;)
 
Eipä tehtykään sitten inseminaatiota tänään, koska munasoluja liikaa. Lääkäri päätti, et tehdään punktio saman tien, ettei mene hukkaan hyvin kasvaneet munasolut!

Eli taidanpa tästä sitten kuulua tuohon ivf pinoon...

Onnea kaikille inseminaatioon meneville! =)
 
Mulla on nyt kp 3 eli ensimmäinen inssi ei tuonut tulosta. Tässä kierrossa uudelleen ilman mitään apuja, jos vaan ovulaatio löytyy. Jos ovis ei näy kotitesteissä, niin sovittiin, että soitan klinikalle kp 16 ja menen ultraan tarkistamaan tilanteen.

Onnea kaikille uusiin yrityksiin, jospa pian olisi jollakin jo plussauutisia!
 
Puhuin torstaina erittäin töykeän lääkärin kanssa puhelimessa halustani siirtyä IVF-hoitoihin ja haluavat ihan väkisin tehdä vielä yhden inssin pistoksilla ennen IVF:ää :| No, pakko asennoitua siihen positiivisesti. Tällä kertaa laitetaan myös ihan huvin ja urheilun vuoksi keltarauhashormonitukilääkitys (siis huvin vuoksi koska omat keltarauhasarvot on olleet priimoja). Eli vielä kerran inssi ensi kierrossa. Koitan nostaa lippua korkeamalle näistä fiilareista...
 
Kysyn nyt jos täälläkin pinossa tietääkö kukaan,.. voidaanko julkisella pakastaa siittiöitä jotta ne ois varmuudella saatavilla oikeella hetkellä? Kuinka pian hoidon alettua tiedetään mikä on se "ruiskutuspäivä" jollonka miehen pitäs olla siellä? Jos homma keskeytyy siks ettei mies päässy paikalle niin onko se yks hukkaanmenny kerta (piikittäsin menopuria)?

:ashamed: :'( Hankalaa.. :headwall:
 
Liittyisin mielelläni tähän pinoon, kun ensimmäinen inseminaatio olis edessä. Tutkimukset on tehty ja kummallakin kaikki hyvin, jostain syystä ei vaan tärppää. Vuos ja viis kuukautta yritystä takana. Meillä miehen kanssa kummallakin yhdet luomutytöt jo on, edellisistä suhteista ja yhteistä/yhteisiä haluttais saada. Vähän jännittää neulakammoisena alkaa itseään piikittää, tai siis mies sen joutuu tekee ;) Mutta mitäpä sitä ei kestäis, että sen pienen nyytin itselleen sais =)
 
Cristina tervetuloa :wave:

Risis: En kyllä tuosta tiedä. Hmmm.. saisikohan joltain hoitajalta tiedon?

Lumikki: Äläs nyt, jospa kuitenkin... Ei sitä koskaan tiedä :heart:

Vuokko: :hug: Toivottavasti tälläkertaa tärppäisi.

Tao: ainakin IVF:ssä paremmat onnistumistodennäköisyydet.

Ja Annaa peesaan siinä että tilastollisesti tänne on PAKKO alkaa tulee plussia!!

Täälläkin pitäisi tänään pyörähtää inssi numero 2 käyntii ja toiveet taas alkaa nousta. Eilen sain ovistikkuun plussan ja aamulla oli ultra. Hyvältä näytti siellä ja lekuri sanoikin että voisi sanoa että jos ei tällä ala raskaus niin millä sitten, mutta että on oppinut nöyräksi näissä hommissa niin... No joka tapauksessa iltapäivällä toimenpiteeseen :)
 
minulle on tehty kaksi inssiä. ekalla kerralla en tullut raskaaksi ja toinen inssi tehtiin 22.9, nyt vaan odotellaan. :) kumpikin on tutkittu ja mitään syytä ei ole lapsettomuudelle löytynyt. ollaan n.3- vuotta yritetty mutta ei ole tärpännyt. vielä olisi yksi inssi edessä jollei raskautta kuulu. sitten jos ei kolmas onnistu niin koeputkihedelmöitys on sitten seuraava. onko kellään kokemusta ? lääkkeet on kuulema kaalliita ? itse käyn julkisella puolella. hoito on halvempaa mutta siitäkään ei oikeastaan ole sen suurempaa tietoa.
 
Hei!olen seurannut tätä ketjua jonkun aikaa, mutta ajattelin etten ole palstallekirjoittaja-tyyppiä, tässä sitä kuitenkin kirjoitellaan...meillä tosiaan yritystä takana reilu vuosi ja mitään vikaa ei ole löytynyt. positiivisella mielellä ollaan liikenteessä, onnellisia jo nyt mutta lapsia toivotaan.sunnuntaina saa testata, yllättävän hyvin on ajatukset pysynyt muuallakin tämän 2vkoa.mitään erityisiä tuntemuksia ei ole ollut, mutta ei kai aina olekaan.on ollut kiva katsella miten on muilla tärpännyt - aika vaihtelevaa näyttää olevan: toisilla heti ekasta kaksoset, toisille ei neljännestäkään kerrasta, joten ihan avoimin mielin liikenteessä.Väestöliitossa ollaan hoidossa ja hyvää hoitoa saatu.laittakaa jatkossakin miten on hoidot sujuneet niin saadaan muut lisää tsemiä odotteluun!
 
aMMaM: Tervetuloa :wave: Meillä kanssa samainen tilanne että selittämättömiä ollaan ja toinen inssi takana. Toivottavasti nyt tärppäisi! Toimepide tehtiin 15.9 eli ei enää kauaa kuin asia selviää. tai toisaalta sekin aika tuntuu ikuisuudelta.

Fasupala: Tervetuloa :wave: Hienoa että olet saanut ajatukset pidettyä muualla. Mulla se ei ole onnistunut ollenkaan.. Vaan yksi asia kokoajan mielessä, vaikka päätin että pidän tällä lertaa jalta maassa niin ei.. Onnea matkaan!
 

Yhteistyössä