Imetyksen lopettaminen, mutta muut maidot eivät sovi

Nyt tarvittaisiin neuvoja ja kokemuksia!?
Tilanne on seuraavanlainen:

Esikoistyttö on 11kk ja haluaisin lopettaa imetyksen. Ongelmana kuitenkin on, että korvikkeet aiheuttavat oksentamista. Alle puolen vuoden iässä kokeiltiin eka kerran korvikkeita ja tuloksena oli oksennus-kohtaus. Ei tarvita kun hörppy korviketta ja hetken päästä alkaa oksentaminen. Ollaan kokeiltu erilaisia kaupasta saatavia korvikkeita. No nytten sitten neuvolassa neuvottiin että kun aletaan siirtymään tavalliseen maitoon niin kannattaa lisätä sitä pieni määrä ruokaan. No näin toimittiin ja tästä seurasi oksennus..

Onko kenelläkään vastaavasta kokemuksia?
 
Haluatko kertoa onko sulla mikä syy miks olet nyt jo lopettamassa imetystä?mietin,että tuollaisessa tapauksessa varmaan olis tosi iso hyöty lapselle,että jatkaisit suositusten mukaisesti. Kuulostaa tosi ikävältä vauvan kannalta tuo oksentaminen =/ voisko olla maitoallergiaa tms?
 
Meillä oli aikoinaan sama tilanne. Tytöt ikäerolla 1 v olivat molemmat pahasti allergisia. Myös maidolle ja kaikelle mitä söin itse. Nuoremman kanssa lopetin imetystä heti alkuunsa ja aloimme kokeilemaan eri korvikkeita. Tuloksetta. Allergialääkärin valvonnasta kahlattiin apteekin korvikkeita vuorotellen läpi ja jossain vaiheessa joku niistä kävi. Myöhemmin sekään ei sopinut ja piti taas kahlata niitä uudelleen ja sitten taas joku sopi. Aika hirveetä, mutta lastenlääkäri sanoi että aina löytyy joku korvike vaikka vaatii hermoja. Nyt käytän vauvallavi imetyksen ohella kaupasta saatavaa nutrician omneota ja se käy. Tämän kolmannen kanssa ei merkkejä allergiasta. Koita myös erilaisia pulloja, jos joku tietty pullo aiheuttaakin tuota refluksia? Jaksamista!
 

Yhteistyössä