Ihmetteleekö kukaan muu

vierailija
Usein, koska sairaus ja oireet pääsevät yleensä hiipimään pikkuhiljaa, ja mennä salakavalasti niin pahaksi että tarvitaan pari päivää jatkuvaa neste- ja lääkehoitoa ja valtimoverestä tiheästi otettuja verikokeita. Näin tarkka seuranta on mahdollista vain teholla.

Mutta tehoa ei tarvita jos ehditään huomaa (sattumalta) ajoissa.
Aikamoista, eikö? Eikö näe mistään muusta kuin että tahtoo juomaa usein? Jos juo itsekseen, ei kukaan hu0maa?
 
... miten nuo kaikki diagnoosit ja lääkitykset on annettu noin heppoisin perustein tuossa "äiti feikkasi lapsen sairaudet" -jutussa:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005825259.html

Pimeä nainen, mutta aika leväperäistä lääkärityötäkin ollut.
Hämmästelin samaa... mutta sitten taas toisaaltaan olen huomannut, että lääkärit hoitavat hanakasti lapsia ja uskovat vanhempia...
Jotkut vaan osaa olla todella vakuuttavia valehtelijoita.
 
vierailija
Ei näihin ollut edes oikeaa diagnoosia. Mutsinsa vaan on sairaanhoitaja.
Mutta syy vatsavaivoihin taisi loppupeleissä olla se, että niissä kaikissa vitamiineissa ja muissa lisäravinnepilsuissa oli kaikissa xylitolia tai maltitolia tai muuta missä lukeekin päällä että liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia. Kisko nyt moisia kourallinen aamutuimaan tyhjään vatsaan niin...
niin, en ole koskaan käyttänyt niitä eikä ole vuosikausiin ollut reikiä hampaissa:)
 
vierailija
Olen opetellut itsekin uudet tavat, koska "tottumus on toinen luonto": kun mennään ulos, ennen kuin ne kertakäyttöiset hansikkaat vedetään käten, poimitaan puhtailla käsillä niin paljon herukoita, kun jaksaa viitsii kehtaa. Siellä nuo marjat ovat hyvin säilyneet monta viikkoa. Ensimmäisenä kypsyi aurinkopaikan Pohjanjätti, ne isot mahtavat ja vielä nyt saa syödä niitä MUstia Mortteja, jotka kypsyivät viimeisenä. Mustaherukkahan on siitä tunnettu, et marjat kypsyvät eri aikaan samassa tertussa. Raakoja ei kannata syödä ollenkaan. Tein juuri polkua, jonka varrelle istutan vadelmia ja herukoita - välillä isompi mansikkamaa - ja niitä voi napostella pitkin syksyä, eikä tarvi istua paikallaan polttisia (mäkäräsitä pienempi pureva ötökkä) houkuttelemassa:whistle:
Kohta kypsiä ne mustaherukat.
 
vierailija
Yksikin on liikaa.
Googlaa: Biomedicum Klefström rikottuun soluun syöpäsolu
Mut nyt on mentävä. Se 2kymppiä on ollut törkeä "porkkana", jolle ei tietenkään kukaan enää mitään mahda:mad:. Glutenittomissa tuotteissa on järkyttävän paljon levää ja muuta, mitä ei voi kuvitellakaan syövänsä. Mut sekin on businessta. SCD luontaisesti gluteenittomana voisi olla hyvä, mutta luomu on Suomessa pilattu, kun siihen on sallittu bt-toksiinin käyttö ym. Googlaa bt maize ja 1964.
Luomuspelt- mannaryyneistä tulee hyvä vispipuuro - jopa mustaherukan kans sopii. Pöläytin cassiakanelia (luomuna saa kaupoista nyt) vähän sekaan ja pirkkaluomuhunajaa.
 
vierailija
[QUOTE="vieraili...n no tässäkään asia ei ole noin. Pienen lapsen migreenidiagnoosi edellyttää magneettikuvausta ja aivosähkökäyrää
[/QUOTE]
Kunnollista ruokaa ja ruokapäiväkirjasta nähdään syyt. HedelmienE904 myös saa aikaan sen.
 

Yhteistyössä