Alaston Kokki
Hyvää oli juu, nams
... Lisäsin pekonia, sipulia, valkosipulia ja paprikaa
Plus hieman chiliä
... Lisäsin pekonia, sipulia, valkosipulia ja paprikaa
Plus hieman chiliä
nimpparijuttuTämä tehdään pyöreään piirakkavuokaan, halkaisija n. 24 cm
Pohja:
150 g rasvaa
n. 200 g vehnäjauhoja
1 dl vettä
Tai sitten kaupan pakastealtaasta valmista piirakkataikinaa.
Täyte:
Jauhelihaa 400g
mieleisiä mausteita. esim. jauhelihamauste, sipulia, valkosipulisuolaa, paprikajauhetta ym. ym.
Paista jauheliha, lisää mausteet.
Levitä taikina vuokaan. Paista taikinaa yksinään 225 asteessa 10 min.
Ota uunista ja levitä päälle jauhelihamössö.
Sekoita kulhossa 2 munaa, 2 dl kuohukermaa, ripaukset suolaa, valkopippuria ja paprikajauhetta.
Jauhelihamössön päälle levitä ensin pikku pussi punaleima emmental-juustoa, sitten kaada päälle tuo muna-kermaseos.
Laita takaisin 225 uuniin ja paista n. 20-30 min. kunnes väri on hyvä. =)
Jos tämä piirakka jää syömättä, niin on todella outoa!!!