Alkuperäinen kirjoittaja titityy:Tämä tehdään pyöreään piirakkavuokaan, halkaisija n. 24 cm
Pohja:
150 g rasvaa
n. 200 g vehnäjauhoja
1 dl vettä
Tai sitten kaupan pakastealtaasta valmista piirakkataikinaa.
Täyte:
Jauhelihaa 400g
mieleisiä mausteita. esim. jauhelihamauste, sipulia, valkosipulisuolaa, paprikajauhetta ym. ym.
Paista jauheliha, lisää mausteet.
Levitä taikina vuokaan. Paista taikinaa yksinään 225 asteessa 10 min.
Ota uunista ja levitä päälle jauhelihamössö.
Sekoita kulhossa 2 munaa, 2 dl kuohukermaa, ripaukset suolaa, valkopippuria ja paprikajauhetta.
Jauhelihamössön päälle levitä ensin pikku pussi punaleima emmental-juustoa, sitten kaada päälle tuo muna-kermaseos.
Laita takaisin 225 uuniin ja paista n. 20-30 min. kunnes väri on hyvä. =)
Jos tämä piirakka jää syömättä, niin on todella outoa!!!
Eikös tavallisen vehnäjauhopaketin kyljestä yleensä löydy muuntosuhde tyyliin 1dl=x g tai 100g=x dl?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Paljonko on deseissä 200g jauhoja?
Mä oon nyppinyt.Alkuperäinen kirjoittaja nn:pitääkö tuo rasva sulattaa, vai pitääkö se nyppiä jauhojen joukkoon? Kuka tietäis?
en ole katsonut =)Alkuperäinen kirjoittaja R86:Eikös tavallisen vehnäjauhopaketin kyljestä yleensä löydy muuntosuhde tyyliin 1dl=x g tai 100g=x dl?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Paljonko on deseissä 200g jauhoja?
Mä sulatin voita ihan hetken mikrossa ja sitten nypin. Margariinista jos tekee niin varmaan ihan nyppimällä menee.Alkuperäinen kirjoittaja Sara:Mä oon nyppinyt.Alkuperäinen kirjoittaja nn:pitääkö tuo rasva sulattaa, vai pitääkö se nyppiä jauhojen joukkoon? Kuka tietäis?
Tää on muuten tosi hyvää!