If:stä kokemuksia

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
meillä taas hyviä kokemuksia.Nopeasti tuli korvaukset eikä tarttenut sataa kertaa soittaa/käydä selvittämässä asioita.
tulipalon savuvahinkoja sain,maksoivat pesulat,asunnon siivouksen,väliaikaisesta majoituksesta tietyn summan per pv.
 
Safir
On ollut erittäin tyydyttävää toimintaa. Meille on valitettavasti sattunut jos jotakin ja aina on tullut hyvää palvelua, useimmiten myös korvaukset (esim. mun kaskovahinko neuvottiin maksamaan itte, koska bonusmenetys olis tullut kalliimmaksi). Yhtiöiden välillä on vakuutusehtojen suhteen erittäin minimaaliset erot tänä päivänä, mutta kohtelun suhteen meidän kohdalla Pohjola hävis 10-0. Hinnan puolesta If ei olis ollut halvin, mutta paketti oli meille sopivin, koska mm. henkivakuutukset on son asuntolainan takia elintärkeät nyt ja vielä vuosia eteeenpäin. Ne oli solleet muualla paljon kalliimmat.
 
Safir
Lisään, että korvaustoiminta on just nopeaa ja nykyaikaista. Voi ilmoittaa netissä ja useimmiten ei edes kuitteja tarvita.

Miinuksena ennen synnytystä otettavan vauvavakuutuksen puuttuminen valikoimasta.
 
Korvaukset tulee tosi nopeaa ja tosiaan ilman kuitteja. Meillä vesivahinko, pari päivää kesti korvauspäätös, korvasivat kaiken, mm muuttomiehet, varaston jonne huonekalut vietiin korjauksen ajaksi, huonekalut jne. En voi kuin kehua.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Safir:
Lisään, että korvaustoiminta on just nopeaa ja nykyaikaista. Voi ilmoittaa netissä ja useimmiten ei edes kuitteja tarvita.

Miinuksena ennen synnytystä otettavan vauvavakuutuksen puuttuminen valikoimasta.
sellainen on kyllä nykyään tarjolla
 
Tyytyväinen asiakas
Itse unohtaisin Pohjolan ja Ifin ja ottaisin vakuutukset Tapiolasta. Hyvää palvelua, edulliset hinnat ja vakuutusturva omissa vakuutuksissa laajempi kuin mitä pohjola ja if pystyivät tarjoamaan. Korvauksia pystyy hakemaan Tapiolan omilla nettitunnuksilla ja tulevat todella nopeasti.
 
Nykyään kaikki vakuutukset iffissä. Pelkkää hyvää sanottavaa. Korvaukset tulee nopeasti ilman tappeluita. Jopa taannoisen vesivahingon korvaukset saatiin parissa päivässä. Kosteusmittaaja/arvioija kävi vaan kotona ja oli samantien puhelimitse yhteydessä iffiin. Rahat tilillä parin päivän päästä. Vakuutuskilpailutuksessa lisäksi halvin mahdollinen ja saa vielä s-bonustakin.
 

Yhteistyössä