Hyvät neuvot olis tarpeen!!!

Lapseni on 1.5 v. ja on tavannut isäänsä valvotusti puolivuotta PTK:ssa. Nyt kuitenkin valvotut tapaamiset on loppu(ei kuulemma myönnetä kuin 6kk yhdelle perheelle). Tapaamisissa olleet valvojat varmistivat epäilyni lapseni isän kyvyistä.
Eli minä, lapseni huoltaja, ja valvojat tapaamisissa olemme sitä mieltä, että isä ei pärjää kahdestaan vielä näin pienen lapsen kanssa(ei pysty huolehtimaan ihan perustarpeista).
Tiedän kyllä, että lapsella on oikeus isäänsä, olenkin jopa ihan itseäkin nöyryyttäen antanut pubien läheisyydessä tai kaupungilla isän tulla tapaamaan.
Eli mitä voi tehdä kun lapsen isä ei ole kykeneväinen ottamaan vastuuta lapsestaan ja silti pitäisi vahvistaa tapaamissopimus?
Isä on omasta mielestään täysin kykeneväinen huolehtimaan lapsestaan. Useasti on myös ,sanonut haluavansa lapsen asumaan kanssaan, vaikka hänellä on säännöllinen yötyö!!!???
Lapsemme oli 5 vkon ikäinen kun hain hänen isälleen häädön kodistamme.

En tiedä sainko kirjoitettua mitään järkevää, mutta minulla on todella kova ahdistus tämän asian suhteen, kun haluaisin myös lapseni tietävän kenelle niitä kortteja tekee marraskuun toinen vkonloppu :)
Olisin todella kiitollinen hyvistä neuvoista!!!
 
eev
Miten voi olla mahdollista, ettei valvottuja tapaamisia järjestetä teille enää?? En todellakaan ymmärrä.. :eek: Eihän kukaan voi olettaa, että annat lapsen miehelle edes hetkeksi, jos tapaamisvalvojankin mielipide on se, ettei isä pysty huolehtimaan lapsesta yksin!! Neuvoisin sinua soittamaan tiukkasanaisen puhelun sosiaalitoimistoon (esim. lastenvalvojalle tai perhepuolen sos.työntekijälle) ja vuodattamaan ahdistuksesi heille. Kyllähän lapsen etua on tällaisessa tapauksessa ajateltava ensin, sitten vasta muuta! :eek:
 

Yhteistyössä