hyvät matkarattaat???

  • Viestiketjun aloittaja äityli
  • Ensimmäinen viesti
Peg perego pliko p3 hyvät pienelle, mutta meidän 2v ei enää niissä suostunut istumaan...(istuinosa aika lyhyt). Nyt matkoilla kulkeneet Brio Race:t ja (palstan mukaan hyi hyi yli 3v:lle sattareita etsittiin...) Ostettiin Carena lie backit, ovat ok hätävarat, mutta kulkevat eteenpäin surkeasti verrattuna noihin plikoihin...vaikka isommat pyörät on. Uutena maksavat n. 70e luokkaa.Jotkut noita MC Lareneita kovasti kehuu...
 
vuotaraaputin
mitä hintaluokkaa aattelit? meillä on Brion Ponyt sekä Carena Easyt. Carenat on kesäkäytössä jees, Ponyt isommalla (joka jaksaa istua pidempään) hyvät talvellakin.
 
maissihiiri
Meillä ollut kesäkäytössä Carena Easyt, ne on siitä hyvät että saa ihan makuuasentoonkin jos tulee pienelle väsy. Olis muuten tarpeettomana tuolla vaatehuoneessa... :)
 
Minkä verran olet valmis sijoittamaan? Satasella saa jo jotain perusmallia, 200-300e niin saat jo todella laadukkaat kiesit.

Meillä on Gessleinin Swift:it, ja ovat sataanvarjomaisesti kasaanmenevät matkarattaat. Me on tykätty näistä. Aikasemmin oli Gracon Miraget eli se halvin malli ja en tykänny niistä.
 

Yhteistyössä