Hyvä all-inclusive kohde esim. Kanarialla?

Onko joku käynyt esim Kanarialla All-inclusive matkalla?
Meillä on n.3v ja 6+kk vauva syksyllä (loka-marraskuussa) jolloin ajattelimme lähteä auringon perään.
Thaimaassa käytiin viime vuonna, mutta lento oli niin pitkä että lähtisimme jonnekkin muualle tällä kertaa.
Onko hyviä ehdotuksia ja kokemuksia?
 
Me vietettiin mukava loma n. 2 km Inglesin keskustasta sijaitsevassa rauhallisessa San Agustin alueella.
Mukana olivat vaimoni, 2 ja 4 vuotiaat lapset sekä mummo. Hotelli oli nimeltään IFA beach joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Hotelliialueella oli myös erinomainen uima-allas, lastenallas, sekä pari poreallasta. Siisti ja viihtyisä hotelli. Seisovan pöydän antimet olivat melkoisen hyvät. Lapsille myös mukavia vaihtoehtoja. Allasaluella oli oma itsepalvelubaari all inclusive asiakkaille. siellä oli koko ajan myös hedelmiä ja voileipiä tarjolla. Lapsille limsaa sekä hedelmäjäädykkeitä. Meillä lapsista oli tosi kivaa ottaa itse "mehujäätelöä" koneesta.
Kannattaa ottaa huone merinäköalalla. Meillä toinen huone oli ja sieltä oli kyllä ihanat näkymät allasalueelle ja merelle. Kävelytie menee rantaa myöten Inglesin alueelle. Siellä oli mukava tehdä myös aamulenkki ennen auringonnousua.
 
Olimme miehen kanssa IFA beach hotellissa viime jouluna,sää ja atlantiksen vesi oli aivaan ihanaa.Hotellisata pari sana: ruoka oli mahtava ja monipuolinen ei puhettaakaan laihdutuksesta,allas alue on iso mutta vesi oli kylmä, aika paljon saksalaisia, suomalaisia oli meidän lisäksi 4hlö. Joka ilta hotellin ravintolassa oli iltaohjelma joka oli engl. tai saksan kielella.Taksi on tosi halpa .Inglesiin hotellista 6 km matka maksa n.3e .
Matkan hinta oli n.1200e. ja perillä ei mennyt kuin muutama satanen.
 
me käytiin poikakaverinkanssa kanarialle melonerasissa ja meillä oli tuo all-inclusive. Hotelli oli aivan mahtava ja tuo paketti siitä ihanana tekiki ettei tarvinut enää hotellilla raaha lompakoita mukana. Aivan mahtava paikka. Ruoka oli mahtavaa ja palvelu aivan loistavaa. Käy netistä kattoon kuvia riu club hotel meloneras, neljän tähden hotelli. kaksi aikuista oli n.2400e
 
Hei me oltiin tammikuussa viikko Kanarialla all in clusive-hotskussa nimeltä Taurito Prinsess..Hotsku sijaitsi Puerto Moganissa ja oli aivan mahtava paikka..Olen reissannut paljon ja viettänyt ajallisesti kolmisen vuotta ulkomailla ja tämä hotelli oli varmaan paras missä olen käynyt..Suosittelen..Meillä oli mukana silloin 11 kk ikäinen poika..Hotellissa oli paljon aktiviteetteja kaiken ikäisille..Kerrassaan mahtava paikka B)
 

Yhteistyössä