HuOmenta !!!

"Muusa"
Huh hu mikä tuuli! Ei auttanut aamulla kuin kammeta tunniksi töihin ja sen jälkeen meikä tyttö siivoili pihaa ja nosti roskiksenkin takaisin paikoilleeni. Kamala ilma. Onneksi vapaapäivä koulusta, niin ei tartte poistua ulos vasta, kuin päivällä, jospa Seija olisi rauhoittunut.

Äskeen kuulin tömähdys ulkoolta. Taisi roskis kaatua uudelleen... No eikun opiskelee ja siivoomaan kotia.
 
Huomenta! =)
Aikamoinen myrsky täälläpäin ja katuvalot ainakin räpsii mutta onneksi sähköt on meillä vielä, toivottavasti ne ei menekään. Siivouspäivä edessä ja onneksi ei tartte pidemmälle kuin tuohon lähikauppaan taapertaa jossain vaiheessa.
Turvallista matkaa kaikille pyöräilijöille ja autoilijoille :heart:
 
Huomenta..
Tunnelmallista aamukaffihetkeä vietän..Kynttilän valossa-myrsky katko sähköt.Sen verran piti sähköä aamulla,että sain kahvit tiristeltyä..
Tuossa justiin kaverille sanoin,että mie joka pelkään pimiää,ei aio liikahtaa mihinkään ennenko torppaan on valkeus saatu.Kynttilää hakiessani sain jo hjärtslaagin,ko kissan ketale oli tullut seljän taakse ja ko olin pakittamassa kaapista pois päin,niin naukas kiitettävän kuuluvasti...
 
IhanaValo
"Huomenta!" On tässä jo herätty aikoja sitten, käväsin heti seiskan maissa labrassa ja sen jälkeen sai sitten ottaa aamukahvit ja palasen :)
Tässä joululahjoja mietiskelen, just äidilleni laitoin tilaukseen magneettikorun, liekkö nuo auttaa edes mihinkään mutta saapihan sitä kokeilla.
Isä tuottaa eniten tällä hetkellä ongelmia, tarttis vielä lähteä kaupungille ihmettelemään ja etsimään mutta taidan suosiolla jättää tänään menemättä..hirveä ilma.
Vaikka selvisin aamulla tuonne labraan niin soitin miehelle jaksaisko poiketa ja napata miut kyytiin kun oli ajelemassa muutenkin.:)
 

Yhteistyössä