HuOmenta !!

vianna
Kuopiossa n. -13 astetta pakkasta kurkkasin kun kävin äsken vaipan vaihdossa. Nyt imetän sängyssä reilut 2 viikkoista poikaa toista kertaa tänä yönä. Mies kuorsaa toisella ja esikoinen pinnasängyssä toisella puolella. Pyykinpesukone ja tiskikone pyörähtivät juuri ajastuksella päälle. Kohta vielä parin tunnin unet ennen kuin esikoinen herää kikattelemaan pinniksen laidalle <3

Sitten suihkuun tytön kanssa, aamupalaa ja pojun kanssa pikakäynti kaupoille.. Iltapäivällä tulee vieraita. :)
 
  • Tykkää
Reactions: marabou
Huomenta! :)

Täällä noustiin 7 aikaan, vähän väsyttää, ku pääsin eilen illalla vasta 22.00 töistä, mut muutama mukillinen vielä kahvia, niin eiköhän tästä ala heräileen :) -25, näyttää meillä lämpömittari, ei tarvii ulos mennä, ellei lauhdu tosta..

Illalla meen varmaan käymään kaverilla parilla ja ehkä korttia lätkitään sitte samalla :)
 
no onkos tullu kesä...:LOL::D meillä pakkasta vain -9
ja HUOMENTA kaikille.
Siivouspäivää pukkaa ja olin jo ajatellut miten ihana kun kunnolla pakkasta ( eilen aamulla -26 )ja matot pihalle tuulettumaan mut nythän se jo melkein kesää tekee.
Koko alkuviikon yli 20 ja nyt sitten käänty tyyli ilmojen herran.
Nooh musat soimaan ja siivous käyntiin. Reipasta päivää kaikille.
 
Huomenia vaan jokaiselle tasamaan tallaajalle :)!

Ihana raikkaan rapsakka pakkasaamu tosiaankin - tuvassa kuitenkin suloisen hykerryttävän lämmin ja aamupalalla pöytää koristaa kynttilät...näistä hetkistä ihan nauttii, kun ei ole tulipalokiire mihinkään :heart:.

Mies suunnittelee lähtöä mehtään hakemaan puita torppaan, ipanat jäävät sisälle leikkimään ja mä käynnistelen hissuksiin siivousurakkaa ja suunnittelen juhlakauden leipomisprojektin aloittamista.

Lupsakkata lauantaita :wave:!
 
Huomenta. Mitäpäs meille, -18 nyt, lauhtumaan päin.

Kyllä se pakkasennätys on muuten ollut meidän rannassa! :vampire: Käytiin eilen siellä illalla makkaranpaistossa -30 asteessa ja kurkattiin grillimajan ulkopuolista mittaria, ni se oli hajonnut kun asteikkoa on riittänyt vaan -35:een. MoT

Aamu on vaalean purppurainen.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä