HuOmenta!!

"Vilma"
Huomentaa!!

Ja mukavaa alkavaa viikkoa! Kävin muuten Marabou molempina aamuina viikonluppuna juoksemassa ja nilkka kesti hyvin. Aivan mahtavaa oli muutaman viikon tauon jälkeen ja ilmat mitä parhaimmat.

Oliko Tie pohjoiseen hyvä?
 
  • Tykkää
Reactions: marabou
"Vilma"
Vilma : Mahtavaa että olet päässyt taas juoksemaan :)
Nyt on niiiin mahtavat juoksukelit ! :) :)

Joo, leffa oli HYVÄ, todella hyvä. Kannattaa mennä katsomaan .
Ensi viikonloppuna viimeistään sitten taas juoksemaan :) Tuppaa työpäivät olemaan niin pitkiä ettei iltaunisena jaksa enää illalla :/

Hyvä tietää että leffa oli hyvä! Vaikka tiuskin voisi huono ollakaan kun siinä on Samuli ;)
 
"vieras"
Huomenta! Lapset vielä nukkuu niin saa rauhassa juoda kahvia ja seurata uuden Blumen tuloa palstalle ;) Tai ainakin epäilen että kyseessä on jälleen feikki, saa nähdä :D Vapaapäivä meillä kaikilla, harmittaa kun sateiselta näyttää :( Voi olla, että joudun sittenkin siivoamaan eikä päästäkään lupaamalleni pyöräretkelle.
 
Huomenta,

kolmen tunnin yöunilla ihmeen vähän väsyttää..Kipu on kiva kaveri,joka varmasti pitää ihmisen hereillä,ei auttanu kipulääkkeet ei asennon vaihto(kipu vasemmalla puolella niska-hartija linjalla aina lapaan saakka)Menin sitten soffalle ja mahdollisimman hankalaan asentoon,kun oikeesti meinas itku jo päästä eikä halunu herättää kakspunttista piehtaroinnillaan,niin hetkeksi asettu-kunnes se kipu hyökynä taas tuli...Ei tälläsestä mitään tuu,kohta on pakko kysyä tohtorialta,mikä tää voi olla..
Aurinko värittelee pikkusen kellastuneita lehtipuita metsässä,kaunista...Kaikesta huolimatta tästä tulee hyvä päivä(toivottavasti)..
 
  • Tykkää
Reactions: Kesä-ukko
Huomenta! :)

Heräsin taas pirteänä uuteen päivään.
Herätelin jo esikoisen aamutoimiin ennen kouluun lähtöä ja muut nukkuu.

Olipa outoa kävellä olohuoneeseen,en omaksi ollut tunnistaa.:D
Eilen koottiin ystävän kanssa uudet tv-tasot,hyllyt,ripusteltiin verhot jne..
Miehet pakeni maalle heinähommiin tms. :D
On kyllä niin hyvä mieli nyt tämän uuden olohuoneen takia vaikka tää ei kauaa tälläsenä pysykkään,kun muutetaan isompaan ja pois kerrostalosta. :)
 
  • Tykkää
Reactions: Littledeath
Huomenta.

Odottelen että kello tulee kahdeksan niin voin soittaa pomolle että oon sairaana ja sitten työterveyteen. Vähän huono omatunto kun laitoin lapsen hoitoon.. mutta johan tässä on melkeen viikko oltukin kotona ja lapsi on toipunut flunssastaan, ja niinhän se nuhakuume sitten tuli muhun viikonlopun aikana. Äiti ja sen mies asuu tuossa naapurissa niin äidin mies vei lapsen hoitoon töihin mennessään.

Hrr, inha olo, pääsis jo nukkumaan..
 

Yhteistyössä