Huomenta!

Taa
Se on sitten vappu! Työväen juhlapäivä.
Mitkäs on päivän fiilikset ja suunnitelmat?
Me lähetään auttelemaan siskoa muutossa. Tai minä nyt en paljoa kanna tms, mutta organisoin ja käskytän sitäkin sujuvammin :D
 
näkki
ääh, vielä vähän aikaa työtä ja sitten kotiin nukkumaan. siinä se päivä meneekin jonnekin klo15, pakko saada nukutuksi ku vielä on yötyötä jäljellä. toivottavasti mies on tullut kotiin johonkin aikaan..
 
Taa
Alkuperäinen kirjoittaja salla:
Töihin lähdössä. Eikös se ole paras tapa juhlia tätä työnpäivää
=) Niinhän se taitaa olla. Normaalisti olisin minäkin töihin nyt lähdössä, mutta äitiysloma on hyvä tekosyy luistaa hommista ainakin vajaa vuoden verran :saint:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Sitruuna:
Alkuperäinen kirjoittaja Neppari--:
Sitruuna :hug: Jos mies on ennenkin noin tehnyt, niin ehkä on aika miettiä että ero on paras ratkaisu.

Niinpä!
Miehen asenne, :" ainahan me voidaan saman katon alla asuu.. ja hän käy välillä sitä panemassa..."
|O |O Kun kysyin miks hänestä tollanen tuli.
No onpas törkee!! :eek: :eek: Kuule, nyt tuommoinen mies pihalle, kyllä niitä parempiakin löytyy :hug: Ei tuommoista tosiaankaan tarvitse saman katon alla sietää..
 
Huomenta!
Ihanaa vapaapäivä ja vkloppu. Kuopus innostunut niin kovasti pyöräilystä, että sen kanssa harjoittamaan lisää polkemista. Ja ulos muutenkin. Mä nautin tästä, kun ei tarvii töihin mennä. Tää raskausväsymys on jotain ihan kauheeta..No ei pitäis valittaa. :D
Muuten ei mitään suunnitelmia täksi päiväksi. Tarkoitus ulkoilla taas kovasti, kun ihana aurinkoinen ilma. :)
 
IhanaValo
Huomenta!
Joka paikka taas kipeenä, oottelen tässä jos lääkkeet auttais..lapset kattoo aamuohjelmia ja mies nukkuu.
Esikoinen piristyi jo eilen illalla, kuume laski ja nytkin vaikuttaa ihan omalta itteltään. Tais siis olla rokotteesta johtunut se eilinen kuumeilu.

En tiiä ollaanko minnekään menossa, mies vähän sanoi ettei hän viiti lähteä minnekään kun tappeluks menee esikon kans..niinhän se on mutta silti tekis mieli käydä kattelemassa juhlahumua.. :/

Muoks. Niin Sitruunalle iso :hug: Parempi varmaan antaa moisen olla ja erota..ei tuo ihan normaalilta miusta kuulosta.
 
Aksu81
Vappumarssi lähtee klo 11 rautatientorilta, mun on oltava pojan kanssa siellä 10 jälkeen jo ja hetken ollaan hakaniemessä ja tokoinrannassal. Sitten ullanlinnanmäelle piknikille naisystävän ja sen sukulaisten kanssa. Ja poika haluaa välttämättä laittaa neuvostaikaisen koppalakin päähän :LOL:
 

Yhteistyössä