»»» Huhtihiput 2008 - Osa 1 «««

Neuvolamittoja meiltäkin pikaiseen... tosin käytiin jo reilu viikko sitten :ashamed: .
Eli poitsu oli 77cm pitkä ja painoa oli 9180g, py:tä en muista. Omaan tasaiseen tahtiinsa kasvaa, ei tullut noottia et olis liian laiha.

Meillä ei vielä kävellä, mitä nyt tukea vasten silloin tällöin. Tuntuu, ettei jätkällä ole minkään asteista tasapainoa vielä. Sanojakaan ei vielä tule. Mä osaan kyllä nauttia tästä kävelemättömyydestä, koska keskimmäinen lähti tosi aikaisin kävelemään, eikä siinä touhussa ollut mitään tolkkua.

Äh, täytyy lopettaa, pikkumies tyhjentää kaikki keittiön kaapit :headwall:

Lilja + pikkumies 1v2vk
 
Anu-78
:wave:

Sakulla kuumeilu jatkaa vaan :( jos huomenna vielä kuume siellä 39 ja yli niin mennään uudestaan lääkäriin, se ois sitten huomenna neljäs päivä noi korkealla toi kuume.. Poskihammaskin nyt flunssan ja kuumeen aikaan tuli esille.

Meillä noi kahdet päiväunet on kyllä tarpeen edeleenkin, ei ole suunnitelmissa vielä yksiin koska ei toi poika ole kiukunnut, sillon kiukkuaa jos toiset unet jää välistä niin illasta on todella kiukkunen, mut muuten tyytyväisenä on :)

Käytiin tänään miehen kanssa suomi soffassa ja ostettiin sit uuteen asuntoon sellanen kulmadivaani sohva :) oikee hinta sillä oli 1998? mut oli alennuksessa ja me sit siitä maksetaan 598? :) et huima pudotus, käsiraha jo maksettiin ja sit kun haetaan se niin sillon maksetaan loput pois..

Ja tosta hobbyhallin pyörästi niin meilläkin ollaan sitä mietitty et semmonen ois kiva :)

Mut eipä nyt muuta tuu mieleen..

Illan jatkeet!

Anu ja Saku edelleen kipeenä :(
 
Ikuisuuteen en ole ilmoittautunut, mutta nyt kannan korteni kekoon 1-vuotisneuvolakuulumisilla: pojat olivat 76,5 cm pitkiä ja 9,2 sekä 9,6 kiloa.

Mukavasti on poikien kanssa edelleen mennyt. Miehelläni loppui vanhempainvapaa itse asiassa eilen, ja nyt hän jatkaa osittaisella hoitovapaalla. Työt on saatu järjesteltyä niin, että pojat lähtevät päiväkotiin aikaisintaan 1,5 vuoden päästä.

Eka poika nousi seisomaan itsenäisyyspäivänä, eli melkein 5 kuukautta on jo jonkinlaista liikehdintää pystyasennossa ollut :). Tällä hetkellä kävelevät muutamia askelia ilman tukea, mutta mielellään vielä turvautuvat työntökärryyn tai muuhun apuun.

Pari viikkoa sitten pojat kotiutuivat kolmannelta ulkomaanreissultaan, ja eivät päässeet äiskä ja iskä enää yhtä helpolla kuin ennen: lentokoneessa ei toinen poika olisi viihtynyt paikallaan ollenkaan (paitsi nukkuessaan - onneksi välillä nukkui!), ja luulen, että seuraavilla reissuilla vauhti vaan kiihtyy...

Edelleen pojat myös syövät ja nukkuvat hyvin sekä ovat enimmäkseen oikein hyväntuulisia (=isäkseen), joten oikein kiitollisella mielellä täällä ollaan. Hyvää kesän odotusta kaikille!

Kuplavesi + kaksospojat nyt jo vuoden
 
Tapaamiseen tampereelle tulossa:

Viljaliina
Dooris
Puella
vuotaraaputin (ehkä )
Anuuu
Huvikummun vääpeli
Essi
Zeena (ehkä )
RouvaPannunen
Hysteerinen



Puuttuuko listasta joku?[/b]

Meillä A on kans kipeenä, pieni räkätauti alkoi eilen ja viime yönä nousi sitten kuume ja poika ei oo juurikaan nukkunu koko yönä. Tarvii seurailla ja viedä tarpeen mukaan lääkäriin. Meillä on ollu paljon noita flunssia tänä talvena mutta yleensä ei oo nostanu kuumetta kuitenkaan. Nyt kyllä A rohisee aikalailla ja yskii paljon ja äänikin on niin käheä...
Mä en kovin helposti lähe viemään lääkäriin, punnitsen aina viimeseen asti, että onkohan tarpeellista...Voi kun noi osais puhua ja sanoo jos joku paikka on kipee...
 
Juu tulossa ollaan! :wave:

Pojalle nousi eilen kuume siitä rokotuksesta, koko ilta meni itkun puolelle. :( Onneksi nyt on oma itsensä. Yö oli vaan aika mielenkiintoinen kun hän keksi et sängys voi nukkua väärin päin. Siellä sit ähräs jalkopäässä, kiva varmaan nukkua alamäkeen, meillä on unipalikoita kohottamassa päätyä. :D

RouvaP ja Poika pian 1vee
 
Moikka!

Meillä on Topilla silmätulehdus ei onneks paha. Saatiin niihin tipat ja voide mitä laitetaan yöks. Just tultiin lääkäristä. On noi silmät oireillu jo viikon mut aina välillä olleet paremmat. Eilen olis ollu 1v-neuvola mut se siirty ens torstaille,ni siellä olisin näyttäny noita pojan silmiä.
Toivottavasti meille ei nouse sit siitä rokotteesta kuumetta ku on sit perjantaina tulo sinne tampereelle.

Täällä on aivan ihana ilma. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämmintä on varjossakin 15 :D Ihanaa kyl se kesä sieltä tulee.

Vuos sit 24 päivä päästiin Topin kanssa sairaalasta koitiin :heart:

Mut nyt on mentävä poika heräs nukahti tulomatkalla rattaisiin.

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua hippusille :wave:

baby dream ja Topi 1v :heart:
 
Anu-78
Täällä pojalla ei enää kuumetta oo mutta jumalaton yskä kylläkin vielä :( yskii sit niin pitkään että oksentaa ruuat ja limat pois :( ei tainut toi yskänlääke auttaa sit yhtään..

Ihana aurinkoinen ilma tuolla ulkona :) jos sitä huomenna pääsis poitsun kanssa ulos :) nimittäin alkaa jo ahistaa tää neljän seinän sisällä olo :|

Ja kaikille muille sairastelijoille kans paranemisia :hug:

Aurinkoista perjantai päivää kaikille! Jospa se kesä kohta tulis ;)

Anu&Saku
 
Minäkin olen ehkä tulossa. Ellei mitään tautia pukkaa päälle. Poika on nyt kipeenä, mut katsotaan paraneeko...eikö tosiaan ole muita tulossa, kovin on lyhyt lista. Mä jotenkin kuvittelin, että meitä olis iso kasa mammoja paikalla :D Mutta innolla odotan, että pääsisin tulemaan ja näkemään teitä, vaikka harvoin ehdinkin palstailla :ashamed:
 
Sunnuntaita!

Viikko vierähti ihan huomaamatta. Oli kaikenlaista ylimääräistä. Kävi ilmalämpöpumpun asentaja, siivooja ja vauvakinossakin käytiin torstaina. Ja ilmatkin olleet tosi hienot. Ens viikolle onkin sitten hautajaiset tiedossa perjantaille ja sitten se tapaaminen lauantaille. Niin ja hääpäiväkin meillä on huomenna! Otson synttäreitä juhlitaan sitten seuraavalla viikolla.

Sairastelijoille paranemisia! :hug:

Toivottavasti vielä muitakin tulis tapaamiseen, olis kiva kun olis mahdollisimman paljon mammoja paikalla. Tapaamisiin!

Puella ja Otso reilua viikkoa vaille 1v.
 
moikka moi!

Onko tapaamispaikan osoite Kaalamonaukio 2? En muista paikan nimeä, enkä jaksais ettiä vanhoilta sivuilta. Onkohan siinä lähettyvillä parkkipaikkoja? Mites se tarjoilu ny menikään, oliko se niin, et omat eväät mukaan? Innolla odotan lauantaita.
Me tulemme koko porukalla Tampereelle, mut mies ja poika menee sukuloimaan siksi aikaa, kun me tytöt ollaan treffeillä. En siis lähde illalla rientoihin, sillä me ajamme takaisin kotiin saman päivän aikana.

Nyt jatkamaan haravointia...

Hauskaa Vappua kaikille ja lauantaina nähdään!!!!!
:wave:
 
Onpas täällä hiljaista :eek: taitaa kaikki säästellä juttuja tapaamiseen :whistle:

Huvikimmun Vääpeli On se osoite Kaalamonaukio 2 =)

Aivan ihanat ilmat ollu,aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta B)
Topi tykkää leikkiä tuolla pihamaalla ja terassilla.

Mut eipä tässä nyt itellekkään tule muuta mieleen mut nähdään sit lauantaina jos ei tule mitään estettä.

Ja hauskaa vappua kaikille hippusille.

baby dream ja Topi
 
Heippa täältäkin jälleen;-)

Huvikummun vääpeli:
Tarjoiluista sovittiin niin, että minä tuon pullat, paketin kahvia ja kahvimaitoa. Muut syömiset yms. kukin saa tuoda itse itselleen/jälkikasvulleen =)

Vitsit mitkä kelit. Tänäänkin mentiin aamusta heti ulos Väinön kanssa, pari kertaa ollaan pyörähdetty sisällä vaippa vaihtamassa ja syömässä, muutoin oltu koko päivä pihalla haravoimassa yms. Ja koko viikoksi luvattu yhtä ihania kelejä, jessss!!!

Mutta nyt iltapalaa Väinölle laittamaan, mukavaa iltaa kaikille hipuille toivotellen

Dooris ja Väinö
 
Anu-78
:wave:

On kyllä lumet saaneet kyytiä kun on aivan mahtavat ilmat jotta huh =)

Tänään käytiin sitten kauppakirja tekemässä siitä meidän tulevasta talosta :) ja käsirahakin maksettiin jo. Samalla sanottiin tämä nykyinen asunto irti, nyt sitten vois ihan oikeesti ruveta pakkailemaan noita kamoja :) sitä nimittäin riittää :eek: roskiin ollaan jo kannettu vaikka kuinka ja mun porukoille annettu että myyvät sitten kirpparilla pois niitä, täälleen pääsee ylimääräisistä tavaroista eroon =)

Mut nyt ei muuta kuin illan jatkeet!

Anu
 
Moikka!
Hiljaiselo netissä alkaa meillä aina kesällä ja ku on kesäiset kelit niin johan on taas tullut luuhattua pihalla. Illallakin oltiin 3 tuntia ulkoilemassa, vähä ensin pyöräillen pitemmällä puistoilemassa ja sit vielä poikien kavereitten kans omaan puistoon.
Mut joo lauantaina sit nähdään ja saadaan jutella kasvotusten, kiva kiva!

Anu ja pojat

ei ku niin piti sanoo että voi olla että Artun unien takia vähän myöhästytään... ku se nukkuu usein johonki kahteen, mut tullaan autolla heti ku se herää.. meiltä ajaa siihen ehkä 10min että ei varmasti paljo myöhästytä.. mut tiedätte sit että tulossa ollaan vaikka ei heti näkyisi.
josta tulikin mieleen että Huvikummun Vääpeli siinä ei oo mitää kunnon parkkista vaan on ihan tavallisen asuinkerrostalon kellarikerroksessa nuo tilat että parkkipaikkaa löytää kadun varresta.
 
Huomenta. :wave:
Toivottavasti kaikki alkaa olemaan terveitä. Ihanat ilmat. Tänään on luvattu kunnon hellettä, saa kaivaa kesävaatteet esille.
Tänään olis kymmeneltä Nellalla puheterapeutti. Nyt kulutetaan aikaa, kun aikasin jo herättiin.

Hippoliina ja tytöt 2v4kk ja kohta 1v
 
Zeena voi harmi! :hug: Toivottavasti kuitenkin parannutte lauantaihin mennessä.

Anu-78 onnea talokaupoista!

Oisko mahdollista, että joku antaisi puh.numeron varalta, jos vaikka tulee jotain ongelmia sen tapaamispaikan löytämisen suhteen. Niin vois vaikka viestiä laittaa.

Täällä vappua odotellaan. Simat on jo lähes valmiita, munkit jää mulla tänä vuonna paistamatta, kun on ne hautajaiset perjantaina. Ellei sitten lapset saa houkuteltua miestä tekemään. Mutta torstaina menen käymään kahvilla työpaikalla. Työkaveri tekee maailman parhaita munkkeja ja aikoi torstaina tuoda töihin mukanaan. Nam! :p

Mutta tapaamisiin!

Puella ja Otso viikkoa vaille 1v.
 
heips, pikaiseen kysäisen että olihan se tapaaminen 2.5 Napapiirillä klo 14 eteenpäin?

tässä ollut kovasti hässäkkää viime päivät. Miska nukkui viime yön ekaa kertaa jatkettavassa sängyssä :D ja esikoinen siirtyy pois meidän makkarista joten on sisustettu paljon, vaihdeltu huoneita, siivottu, järjestetty jne hiki hatussa.
 
Heippa!

Neuvola kuulumisia:

Paino:10,250g.
Pituus:78,4cm.
Pipo:47cm.

Sit täti kirjoitti korttiin näin: Kasvu ja kehitys tasaista. Monipuolinen ruokavalio. Unirytmi säännöllinen ollut. Kävely (tukiamyöten) vakaata ja koko jalkapohja lattiassa tasaisesti. Reipas ja toimelias poika. Ja sit saatiin rokote.

Anu-78 onnea talokaupoista :flower:

:attn: Me ei päästäkkään tulemaan sinne tapaamiseen :attn:

Mut ei muuta ku hauskaa vappua kaikille =)

baby dream ja Topi :heart:
 
Vuotaraaputin:
Tila on vuokrattu 14-18 väliseks ajaksi;-)

Baby Dream;
Harmi homma! Muutoinkin vähän porukkaa tulossa :|

Toivottavasti me päästään tulemaan.. Väinöllä nenä vuotaa, toivotaan, ettei tule oikeasti kipeäksi vielä ennen lauantaita... Pitäisikö tehdä varasuunnitelma sen varalta, että näin käy, tuo avain kun täytyy kuitenkin noutaa, että väki pääsee sisälle, lähtiessä sen saa jättääkin sitten esim. mikron päälle. Tuo vuokrauksia hoitava henkilö asuu Tampereella Kalevassa. Eikös ainakin anuuu asu Tampereella? Muita? Jos tosiaan käy niin, että tuo nenän vuoto ei jääkään pelkäksi nenänvuodoksi, ei sitten ainakaan kaikilta mene homma hanskaan... Vielä elän kuitenkin vakaassa uskossa, että pääsemme, mutta jos, niin.. ?

Mutta ihanaa ja aurinkoista päivää ja HAUSKAA VAPPUAKIN kaikille hipuille toivotellen

Dooris ja Väinö
 
Anu-78
Moikka!

Ja kiitos onnitteluista talokaupan suhteen! :)

Niin, ja teillä on nyt viikonloppuna se tapaaminen :) kertokaahan sitten kuinka siellä meni :) harmi vaan kun itse ei sinne pääse pitkän matkan takia :( mutta pitäkää te muut siellä sitten hauskaa, ketkä nyt sinne tuleekin :)

Mä kävin jo kaupassa niin ei tartte sit enää lähtee kun mies tulee töistä kun sit on kauheet ruuhkat siellä...Huomenna jos sitten kävis koko perheen voimin vapputorilla kattomassa et mitä siellä on :) Mutta hauskaa vappua kaikille :) ja juhlikaahan rauhallisesti! :attn: :D =)

Anu ja Saku
 
Dooris: toivottavasti Väinö ei tuu kipeemmäksi. Ja jos tosiaan Anuuu olisi varamiehenä?
Meillä taitaa tapaaminen ainakin tämän päivän perusteella jäädä väliin, molemmat lapset on edelleen kipeinä, kuumetta 39 :/ ja siihen päälle järkyttävä räkis. Mennään illalla vielä uudemman kerran lääkäriin kun A:n kuurikin loppui ja on vaan kipeä....

Meillä vappu menee siis sairastaessa ja mä meenkin huomenna töihin. Aina kannattaa olla töissä pyhäpäivinä B)

Mutta mukavaa vappua kaikille ja palataan tapaamisasiaan vielä :wave:
 
Dooris mä tossa jo aikaisemmin sitä huutelin etten pääse heti kahdelta tulemaan joten jos vaikka v.raaputin olis varamies kun asuukin siinä kävelymatkan päässä?

Ja sit tietenki hauskaa vappua kaikille!!! :)
 

Yhteistyössä