Holokaustin kieltäminen hallituksen agendalla

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Perussuomalainen on väkivallan puolella. Ihan sama, että onko se Hamas vs. juutalaiset vai Israel vs. palestiinan lapset. Persulle tärkeintä on se, että kärsimys maksimoidaan. Ja sitä toivotaan myös koko suomen kansalle
 
vierailija
On jokseenkin outoa, että perussuomalaisista ainakin osa ja muut äärioikeistolaiset ovat nousseet politiikkaan juuri esim. juutalaisvastaisuudella. Nyt sitten mukamas puolustetaan Israelia ja sen kansaa. Kuvottavaa, moraalitonta porukkaa, jolle ei ole tärkeintä muu kuin oma etu, vaikkapa rahan jakaminen oman alueen ampumakerholle.

Jopa moni israelilaissyntyinen haluaa, että järjetön tappaminen loppuu.

Kaikki pisteet Kokoomuksen Aura Salalle rohkeudesta puolustaa omia arvojaan!

"Europarlamentaarikko Aura Sallan kommentit Israelista ja Palestiinasta herättivät pahennusta myös hänen omassa puolueessaan kokoomuksessa, mutta samanlaisia näkemyksiä on esitetty Israelin tukijoiden joukossa ja Israelissakin jo pitkään.

Äskettäin Israelia syytti kansanmurhasta Human Rights Watchin perustaja Aryeh Neier, joka pelastui kaksivuotiaana natseilta, kun vanhemmat pakenivat viime hetkillä Berliinistä. Suku tapettiin keskitysleireillä. Neierin mielestä ruoan ja veden epääminen Gazan siviileiltä täyttää kansanmurhan kriteerit.


Osittain samoilla perusteilla kansainvälisen rikostuomioistuimen pääsyyttäjä Karim Khan haki Israelin pääministeri Benjamin Netanjahulle ja tämän puolustusministerille pidätysmääräystä sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan. Kuten myös Hamasin johtajille, jotka käynnistivät Gazan sodan viime vuoden brutaalilla terrori-iskulla, pahimmalla väkivallanteolla juutalaisia vastaan sitten holokaustin."



 
Jos minua vassarilla vihjailet, niin kertauksen vuoksi en ole vasemmistolainen. Persujen ja vasemmistoliiton väliltä löytyy monia puolueita ja myös vaihtoehto olla äänestämättä mitään.

Hamas, Venäjän johto ja Israelin johto samaa paskasakkia kaikki, surmaajia.

En puolusta ketään. Miksi sä puolustat heitä etkä noiden teoista kärsiviä? Meinaatko, että olet arvokkaampi kuin muut? Et ole.

Mikset tee työtä esim näiden lasten puolesta? Et tee, koska et kykene, olet kylmä.

Sinun pitäisi sitä työtä olla tekemässä, kun asiasta mesoat.
 

Yhteistyössä