Hoidot Kysillä

Täällä tätiä odotellaan ja onpa täti jo tulon merkit näyttänyt. Tänään tuhruvuotoa YES =)
Eli PAS reilun parin viikon päästä, jos vaan alkiot selviää sulatuksesta.
Niin, ja jos saavat sen labrarempan tehtyä siihen mennessä.
Mukavaa kevät-talvea kaikille, nautitaan auringosta kun se jo välillä kurkkii =)
 
hopottitar, labra aukeaa viikolla yhdeksän ja on viikon 10 kiinni, koska on hiihtoloma. Toivottavasti siirtosi osuu tuolle ysi viikolle. Minulla siirtyy hiihtoloman jälkeen, jos saan viivytettyä menkkoja terolutien avulla :|
 
Ainokkiiii Olipa taas ihanaa kuulla miten siulla menee! Anna pikku silitykset masuasukille :flower: ja tuu ihmeessä kertomaan kuulumisia jatkossakin.

Kummi kerros nyt tietämättömälle, että mitä tarkoittaa icsi luomukiertoon? Alatko piikittää luomukiertoon eli ei pysäytystä vai mitä kummaa?

Tikru vietä huippuihana loma Kanarialla! Hui kauhistus, kun väläyttelit, et jos siirtyy icsi kokonaan tältä keväältä! Toivon todella, että oisivat ilmoittaneet jo tähän mennessä jos meiänkin ivf siirtyy yhtään suunnitellusta. Ei kyllä jostain syystä huvita sinne soittaa ja kysyä. Saavat vielä sopivan paikan sanoa, että joo valitettavasti, nyt pitäs siirtää syksylle.. Mrgh!

Rallukka komppaan kommenttiasi KP:stä.. Kyllä on melkoinen taival siulla kuljettavana, mutta hitaasti ja varmasti kohti plussaa! Ja onneksi on pikkukaveri pitämässä äipän kiireisenä! :D

Arcatha Aina sitä jotenkin toivoo kuitenkin parasta, vaikka kuinka on faktat tiedossa. :hug: ja tsemppiä odotteluun!

hopottitar pas taitaa siulla osua sopivasti ysi viikolle! :flower: Sitä jäämme odottelemaan joukolla :D Alan jo peukuttaa!

pohtijatar Toivottavasti terolutit tepsii!

(.) on turvoksissa ja välivuotoa sekä menkkakipuja alaselässä. Samperin Divinat... Miulla alkaa synarelasumut just sopivasti lomaviikon alussa, joten saanpahan totutella siihen rauhassa. Onks teil kokemuksia sivuoireista? Ei millään jaksais enää esim. unettomuutta, kun oon just saanu unirytmiä takas normaalimmaks.

Kirjoittelemisiin!
 
Pikavastausta Sitronellalle...
Joo, sitähän se tuo (minun keksimäni nimi?) luomuicsi tarkoittaa. Ts. jarrua ei ollenkaan, koska on saattanut vaikuttaa epäsuotuisasti munasolujen laatuun/munasarjoihin. Sitten yritetään kartoittaa kierron pituus mahdollisimman tarkkaan (helppo homma, kun kierto on viime aikoina ollut aika epäsäännöllinen), heittää arviolta joku punktioviikoksi, aloittaa piikitys kierron alkupäivinä (mulla tällä kertaa muistaakseni menopur) ja toivoa, että siellä kasvaisi enemmän kuin se normaalit yksi (tasakokoista) munasolua ja punktioida se...
Helppo homma :LOL: . Lääkäri sanoikin jo, että varustaudu epäonnistumisiin ja hoidon siirtymiseen.

Tsemppiä ja ehkä nähdään pian porukalla Kysissä :wave: !
 
Eilen tuli kysistä postia. Miehellä lähete uusintatestiin, simppatestiin. Soittelikin tänään polille ja kyseli, että voisko mikä päivä ajella kysille, että antaa kuitenkin näytteen siellä. Purkki tuli postissa myös, mutta ei kuitenkaan haluttas ottaa sitä riskiä, ettei näyte ehdi tunnissa ts. tarpeeksi lämpimänä perille. Meillä kun on tapana viivytellä lähdöissä aina välillä :D

Maanantaina suuntamme sitten kysille, lähden kuskiksi sillä mies pääsee valvomasta tuolloin. Sieltä sitten pitäisi mulle varailla soittoaikaa ilmeisesti tuloksia varten ja sitten mietiskellään jatkoa.
 
KYSIN HOIDOKIT lauantaina 14.2.2009

Arcatha..................
Raitatiikeri.............clomit............................................ .....
Möhköfanttis.........menopur + IUI....................................
Katmis....................IVF tammikuu 09................................
Pohtijatar..............PAS helmikuu 09..............................
Retuli82..................PAS helmikuu 09..............................
Tikru72..................PAS maaliskuu 09...............................
Hopottitar.............PAS helmikuu 09.................................
Vesiheinä..............PAS helmikuu 09.................................
Inkku83................inseminaatio helmikuu 09...................
Sitronella..............2. IVF maaliskuu 09...........................
Kummi...................
Tao............................................................
Zirppana...............ICSI/IVF kevät 09..............................
Peppilottasikuriina.....1.käynti helmikuu 09....................
Rallukka...................PAS helmikuu 09?..................


:heart: Plussanneet :heart:

Tulppa...................clomit + metut LA 06/2009 :heart:
Ainokki..................clomit syksyllä LA 22.6.2009 :heart:
 
HELLUREI pitkästä aikaa ja hyvää ystävänpäivää kaikille :heart:

Listaa nostin kun oli jäänyt jonnekkii seilaamaan, kattokoon kukin omalta kohdaltaan että tiedot ok...

Mie oon pitäny palstalta lomaa, ei oo jaksannu hirveesti panostaa... kun on joutunut siirtämään sitä siirtoakin. Mutta toisaalta on hyvä, että siirto on lykkääntyny, sillä kierto on palautunut nyt normiksi. Elelläänkin kierron vika päiviä, tädin pitäis kurvailla kylään alkuviikosta. Eli silloin Pas olis vko 10? Toivon mukaan :eek:
 
Pitkästä aikaa minäkin täällä. Meille tehtiiin ICSI ja punktio oli Intiimissä, koska Kysin labraremppa ei ehtinytkään valmistua ajoissa ja piikittelyt oli jo aloitettu. Aluksi ahdisti ajatus vieraaseen paikkaan siirtymisestä, mut kiva kokemus (jos punktiosta näin voi sanoa)oli. Saatiin 5 munasolua, joista neljä oli kypsiä ja 3 hedelmöittyi. Torstaina siirrettiin yksi top-alkio ja yksi meni pakkaseen. On aika jännä fiilis, ekaa kertaa näin lähellä onnistumista! Vielä en kuitenkaan uskalla liikoja toivoa.

Hirmuisesti tsemppiä kaikille :)
 
Katmis Valtavasti onnea matkaan! :heart:

Rietu kiva kuulla siustakin pitkästä aikaa! =) Palsta ja lapsettomuusvapaa-ajatus -loma tekee varmaan hyvää. Kunpa pystyis itekin siihen pitempään, ku pari päivää kerrallaan :kieh:

(.) Viikon päästä alkas sumut. Jännittää miten ne vaikuttaa fyysiseen ja psyykkiseen olotilaan..
 
Vielä viikko ja sit ois käynti KYS:illä. :$ Jänskättää mitä ne sanoopi :| :/ :x tänään kävin tk:ssa ja käskivät jäädä sairaslomalle kun on niin kova yskä, että keuhkoihin on mennyt, pyh, olisin halunnut mennä töihin enkä kotona olla peiton alla. :/ No, nyt voin toisaalta kotona tehdä omia juttuja ja nauttia kun joku muu tekee raskaat hommat. :D
Ihanaa aurinkoista viikkoa kaikille hilimoille!
 
Täällä myös toinen joka sairastaa.. En ehtinyt kuin viikon olla työssäoppimassa niin johan iski taudin :( Tänään piti päivystyksessä käydä, niin koko viikon pitää olla lähes petipotilaana eli saikkua.. Mieluummin minäkin olisin ollut harjoittelussa kuin sängynpohjalla :(

Me käytiin eilen siellä kysillä.. tai siis mies antoi näytteen. Mulle varailtiin soittoaika parin viikonpäähän ja sitten katsellaan.. Saa siis elää jännityksessä maaliskuun alkuun..

:wave:
 
juuh, ei sit vieläkään siirtoon tässä kierrossa :/ Siirto ajottuis just sinne vkolle 10, jolloin labra kiinni. Voi tsiisus, että ottaa päähän tämä hiton odottelu, ketuttaa taas ihan urakalla. Ei jaksais odottaaaaaaa....

Parempaa päivänjatkoa teille muille kuitennii =)
 
Tökkii täälläkin. Ovis bongattu tänään, joten maanantaina liian myöhäistä inssiin. Eli taas odotellaan ja katsellaan käviskö maaliskuun kierrossa yhtään parempi tuuri.... Huoh!

Kivaa laskiaista kuiteskin kaikille, syökäähän paljon pullia. :D
 
Aloha!

Ompas kiva kun se labra on viikon 10 kiinni, epä siellä tehdä varmaan silloin inssejäkään joten taas siirtyy kuukaudella koko homma. Mitähän seuraavana on eessä ovulaatio ajottuu varmaan jus viikonlopuun.... ahdistaa.
 
Heips kukkuu!
:wave:

Me kävimme eka kertaa KYS:illä. Mies purkittaa uuden satsin ja se tutkitaan kysillä. Ja molemmat joutui myös veritesteihin. Uusi aika saatiin kolmen viikon päähän joten sinne asti joudutaan jännittämään tuloksia kuin käy meidän hoitojen. Lääkäri puhui jo koeputkihedelmöityksestä... :|
Pitkä aika odottaa, mutta onneksi on niin paljon kaikkea hommaa ja töitä että aika kuluu varmasti nopsaan kunhan ei ajattele asiaa niin paljon. Luomua yritetään silti, eihän sitä koskaan tiedä.
Oikein hyvää kevään alkua kaikille!
 
ICSIn tuoresiirrosta neljätoista päivää. Tänä aamuna tein raskaustestin, joka oli (ensimmäistä kertaa ikinä!) positiivinen. Jippii! Noh, kävin tietty vielä verikokeessa ja hcg-arvo olikin vain 34. Siihen loppui juhliminen... Hcg-kontrolli ensi viikolla, luget jatkuu ja tää hiton epätietoisuus on nyt sitten aika piinaava. Lapsettomuuspolilta sanoivat, että huonommillakin arvoilla on saatu kunnon raskaus. Jaksaisikohan luottaa ja toivoa, että pikkualkio vain on kiinnittynyt vähän myöhemmin?! Pakko kai se on. Raskausoireita ei ole eikä toisaalta mitään vuotojakaan. Tosin menkkatuntemukset ovat vahvalla plussalla :|

Taas toivottelen hirmuisesti hyvää onnea teille muille!
 
kyllä meitä nyt koetellaan tuon rempan ja hiihtoloman takia :headwall: Onneksi ovat molemmat kohta taaksejäänyttä elämää ja päästään naiset tositoimiin! Minä olen aloitellut popsia zumenonia ja valmistaudun elämäni ekaan pasiin....Ensi viikolla on limakalvoultra ja seuraavalla viikolla sitten siirto, jos hyvin onnistuu. Täälläkin on odoteltu jo joulukuun puolivälistä, joten pikkasen alkaa jo turhauttaa..

Mites teillä muilla? Jok oArcanhalla on uutta tietoa jatko suunnitelmista? Sitronella on ilmeisesti siellä "sumuloissa", joko on ollut ultria?

Ai onkos tuo muuten kovinkin yleistä, että varataan seuraava ivf ,vaikka alkioita on vielä pakkasessa, kuten Vesiheinällä? Järkeväähän se tietysti on, että sitähän voi joutua odottelemaan taas ties kuinka kauan, jos ei onnistakkaan pakkasalkoilla.Meilläkin niitä kyllä muistaakseni oli 6 olkea, tai jotain sellaista, niin tuntuu vaan että jos ei niillä tärppää, niin miten sitten uudellakaan yrityksellä.En tiedä, mistäs sen tietää, vaikkeivat selviäisi koko sulatuksesta :(


Kauhea väsymys päällä, ja yöllä ei sitten taas nukuta. Ilmeisesti nuista zumeista on sitten kuitenkin oireita, vaikka suhtauduinkin niihin niin "pikkulääkkeinä" pistosten jälkeen.
 
Tervehdys arvon naiset =) Ja kiitos pohtijatar myötätunnosta, tää odottelu ja siirtojen siirtyminen rassaa hermoja, niin kuin varppina ihan kaikilla. Siispä joukkohali kaikille meille, jotka syystä tai toisesta joutuu odottamaan siirtoon, inssiin jne. pääsyä :hug: Mutta pohtijattaren sanoin, kohta päästään naiset tositoimiin!!

Katmis , varovaiset onnittelut lähetän ja paljon onnea ja uskoa matkaan!! Toivotaan, että arvo olisi seuraavassa mittauksessa lähteny roimasti nousuun!! Ja tosiaan noilla heikoimmillakin arvoilla on päästy toivottuun tulokseen, eli normaali raskauteen. Vaikken itse siihen ryhmään kuulunukkaan, eli mulla oli ekassa hoidossa hcg pp 13 jotain 40, mutta se lähti sitten normaalisti nousuun ja kaikki näytti melkein liian hyvältä... sykettä ei vaan löytyny edes rv 8, eli alkio oli kuollu... Tarkoituksenani ei ole pahoittaa mieltäsi enempää omalla kokemuksellani, mutta on hyvä edetä päivä kerrallaan vaikka se niin raastavan tuskaiselta tuntuukin ja luottaa myös siihen, että ihmeitäkin tapahtuu :hug: Paljon jaksuja :hug:

Peppis , siitä ne vaan asiat etenee, pikkuhiljaa =)

 
Joku taisi kyselläkin jo meidän kuulumisia :)

Tänään pitäisi tulla kysistä soitto minulle..
Saadaan tietää miehen näytteestä vastaukset
ja ilmeisesti jatkoa suunnitellaan. Saa nähdä kuinka käy.
Liekkö mitään tehtävissä?

Eipä ole ehtinyt hirveästi jännittää ja miettiä tätä "projektia" nyt..
Mulla harjoittelu menossa, vielä kolme viikkoa olisi jäljellä.

Väliin iloisia uutisia:
Meillä kirkko ja juhlapaikka varattuna kesälle 2010 :heart:
 

Yhteistyössä