Hoidot Kysillä

Alkuperäinen kirjoittaja peppilottasikuriina:
... tehdäänkö kyssissä uudestaan sisätutkimukset ja simppatestit kun ne on kaikki tehty jo kerran?
Todennäköisesti kyllä.

Alkuperäinen kirjoittaja peppilottasikuriina:
onko kyssillä rajoitusta siihen kuinka monta kertaa voi yrittää hoitoja?
Insseissä ei kai periaatteessa ole mutta eiköhän se kuusi krt ole maksimi. Koeputkihoidoissa 3 hoitoa + mahdolliset pakastealkiosiirrot / lapsi eli jos ja kun saa lapsen, niin hoitolaskuri nollautuu.

-rallis

 
Ja sitten kun hoidot onnistuu niin minulle sanoivat kysillä alku vuodesta että kovia hoitoja tehdään niin että neljä lasta tulee täyteen ja kevyillä eli clomeilla yms ei ole rajoituksia. Mutta nämäkin on ihan paikkakunta kohtaisia. Tiedän tapauksia että edes kevyillä hoidolla aikaiseksi saadun lapsen jälkeen hoitoja ei julkisella suostuta tekemään
 
Täällä ollaan oltu kolmeen saakka töissä.
Että oli ihanaa päästä välillä töihinkin.. Kahteen paikkaan eilen soittivat sijaiseksi..
tosin ensin ehdin lupautua tietty siihen mihin ensin soitettiin, kolme päivää töitä siis tiedossa.
Heti tuon puhelun jälkeen soittivat toiselta alueelta, olisivat tarjonneet koko loppuviikoksi töitä, mutta siihen tarjoukseen piti vastata kieltävästi :headwall:

Aamulla viiden maita herätessäni lämmöt olivat todella alhaalla. Menetin jo toivoni, että ei tullut tärppiä tässäkään kierrossa. Alavatsaa vihloi aamun ja aamupäivän ajan. Nyt sohvalla lepäillyt tunnin verran ja outo väsy. Kuumeen mittasin ja mittari näytti 37.10. Huomenna laskujen mukaan tulee täti jos se on tullakseen.

Mitenhän käy?

Huomenna seitsemäksi töihin, torstai vapaata ja perjantaina vielä töitä.
 
Hyvää alkanutta vuotta myös täältä!

Pyh.. kp:t paukkuu, testi tänä aamuna nega.. Huomenna kp 31/28.
Johan tuo pitkään pysyikin tuossa 28 päivässä.

Outoa sinällään tuo kierron venyminen kun mulla nuo Terolutit menossa.
Ihan normaaliin tapaan söin päivinä 15-24.

Metforem aloitettiin sillä, että kun se saattaa auttaa ovulaatiossa.
Olisko se nyt sitten auttanut? Mutta miksi myöhässä täti jos ei testikään mitään näytä?

Ensi viikon perjantaina olisi ollut se aukiolotutkimus, mutta jos tämä pitkäksikin venyy tädittömyys niin eipä sinne varmaan pääse :(
 
KYSIN HOIDOKIT perjantaina 2.1.2009

Arcatha..................Tuuba-uä 9.1.09 metforem.................
Raitatiikeri.............clomit............................................ .....
Möhköfanttis.........menopur + IUI....................................
Katmis....................IVF tammikuu 09................................
Pohtijatar..............PAS helmikuu 09..............................
Retuli82..................PAS helmikuu 09..............................
Tikru72..................PAS maaliskuu 09...............................
Hopottitar.............PAS helmikuu 09.................................
Vesiheinä..............PAS helmikuu 09.................................
Inkku83................inseminaatio helmikuu 09...................
Sitronella..............2. IVF maaliskuu 09...........................
Kummi...................
Tao............................................................
Zirppana...............ICSI/IVF kevät 09..............................
Peppilottasikuriina.....1.käynti helmikuu 09....................
Rallukka...................PAS helmikuu 09?..................


:heart: Plussanneet :heart:

Tulppa...................clomit + metut
Ainokki..................clomit syksyllä LA 22.6.2009 :heart:
 
Viikonloppuja kaikille :D

Peppi , toivottavasti oireesi johtuisi plussasta =) Eihän ole vielä täti kurvaillu kylään? Jännäillään =)

Täällä mennään kp 7... tai 8, en nyt muista. Mutta ihmeellistä kyllä, hirveitä ovislimoja jo alkanu tulee, normisti vasta joskus kp 14 eteenpäin. On todellakin vissiin kierto vähän sekaisin! Kuitennii, tämä vuosi alkaa nyt sitten harjoittelulla, nimittäin tipattomalla tammikuulla :D Jossain välissä varmaan kaipaa saunaolutta, mutta eiköhän se siitä :p



 
Peppi ja Arcatha + muut, me "tätiä kylässä" pyhinä pitävät ! Nyt vaan kohti uusia seikkailuja ja tänä vuonna tulee sitten semmoset plussapisteet Savoon, että muut maakunnat vapiskoon!

Arcaha ja Katmis taitavat jo viritellä hommia tässä kuussa, helmikuussa sitten onkin ruuhkaksi asti jännääviä! Huisia!
Hengessä täällä teidän kanssanne myös tänä vuonna, Tikru :heart:
 
Joo, se mun täti onkin kuule sellanen täti jotta ei passaa. :LOL: on kuule niin täsmällinen ja pilkun viilaaja, ei edes hetkeä myöhässä ikuna. Joskus vois olla sen 9 kk käymättä kylässä niin jaksais taas sen ottaa vastaan, mut ärsyttää kun joka kuukausi se vaan saapuu kyläilee, kamala riesa :kieh: :kieh: :kieh: :LOL:
Juu, sen kortin vois ottaa pois 9kk ainakin.
Kyllä laitetaan nyt savon maa sekasin ja aletaan plussaa paukuttaa kaikki!
Onneksi tekeminen ei sitten lopu tässä huushollissa niin pysyy mieli virkeenä ja pää selkeenä. :D JA sitten äkkiä kertomaan miten kelläkin on mennyt. :wave:
 
Heh hee, tosiaan tädiltä kortti poies ja hyllylle seuraavaks yhdeksäs kuukaudeks :LOL: Mokomakin kaahailija ja ei-toivottu vierailija :kieh:

Täällä kotiuduin juuri kuskin hommista, piti tulla vielä tsiikailee tänne ennen kuin painun pehkuihin. Hyvää yötä siis kaikille :wave:
 
Jopas ollaan pudottu... missäs kaikki ovat, kuulumisia?

Arcatha , varmaan jo oletkin saanut vastauksesi koskien tuota kierronpäivää... eli aina ensimmäinen VUOTOpäivä on kp1. Eli ne tuhrupäivät ei meinaa vielä mitään.

Mistähän lienee tällanen hirvee univelka syntyny... eilen illalla nukahdin ukon kylkeen sohvalle kun katottiin elokuvaa, joskus 11 maita. sitten omaan punkkaan ja heräsin vasta vaille 12 tänään! Ja vieläkin ois uni maittannu!! Osansa varmaan tekee tämä lievä räkäisyys, vissiin tuo flunssa iskemässä tänne... ukolla jo loppusuoralla tuo tauti. Noh, vielä keikun täällä yömekossa ja kylpytakissa, onneksi ei oo kiirettä mihinkään :whistle:
 
Terveisiä tuolta lumipyrystä! :D Jotenkin sitä tuntee elävänsä, kun tuulee ja tuiskuaa, ihanaa!

Peppi ja Rallis, tervetulotoivotukset miultakin! :wave:

Ainokki ja Tulppa mitä kuuluu teille ja masuasukeille?

(.) Täti sais kurvailla kaaransa lumihankeen tai jonnekin muualle mut ei meille! :kieh: Divinoita vielä ainaki viikko jälellä ja jo tuntuu, että täti soittaa summeria milloin tahansa. Voi olla niinkin, et kuvittelen kaiken. Aina uuden hormonin alotettua sitä kai kuuntelee kroppaa tarkemmin ja mieli tekee tepposensa. Huomenna töihin :p Oishan tuota lomaa voinu vielä jatkaa vaikka kuinka kauan..

Hei muutamalla alkaa tositoimet jo lähestyä! Tsemppiä savon hilimoille! :attn:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Sitronella:
Ainokki ja Tulppa mitä kuuluu teille ja masuasukeille?

Jaahas mitähän tuohon nyt oikein osaisi sanoa. Aika usein saa itselleen muistutella että olet raskaana. Liikkeitä ei vielä tunnu säännöllisesti eikä mahakaan ole kasvanut. Joten ei ole sellainen raskaana oleva olo. Ja pelko on vieläkin mukana vaikka kriittiset viikot ovatkin jo kaukana takana. Mitenkähän sitä osaisi näihin raskauksiin suhtautua jos niitä lapsia tulisi " sormia napsauttamalla". Myös ekasta on ollut tälläinen samanlainen huoli ja murhe koko raskauden ajan ja vaikka mä vannotin itselleni että tästä raskaudesta minä nautin enkä murhedi niin silti vaan huomaa sen nautinnon jäävän jonnekkin. Mutta eiköhän ne liikkeet ala kohta puoliin ihan kunnolla tuntumaan ja parin viikon sisään tässä rojahdetaan ja puoleen väliin raskautta ja rakenne ultran aika olisi. Jos sen jälkeen sitten osaisi jo nauttia. Mahan minä haluisin jo kasvavan niin että se näyttäisi edes hieman silti kuin olisin raskaana. Mutta niipä tuosta esikoisesta se pompahti näkyviin vasta kuukausi ennen syntymään :(
 
Tulppa , jos saan udella niin onko teillä selvinny syytä teidän lapsettomuustaustaan? Ja entäs laskettu aika, niin voidaan tuonne listaan päivittää =) Ymmärrän muuten hirveen hyvin kaiken tuon huolen ja murheen mikä liittyy raskauteen. Meilläkin yksi keskenmeno takana ja jo nyt pikkasen huolettaa, että sitten jos ja kun onnistumme, niin miten sitä oikeesti osaa nauttia raskaudesta ilman murheita... mutta aika näyttää ja päivä kerrallaan =) Jaksuja sinne ja yritäthän myös naatiskella :heart:

Juuri tulin tuolta kirpakkaasta pakkasilmasta sisälle uunin lämmitykseen. Kävin koiraa juoksuttamassa potkukelkan kanssa, loppu vaan akalta kunto, koira ois voinu juosta vielä vaikka kuinka kauas.
 
Hei ja paljon plussia tähän ketjuun uudelle vuodelle!

Osaakos kukaan sanoa, että jos on ovis näinä päivinä ja kierto noin 28-30 päivää, niin mahtaako päästä jo seuraavaan kiertoon Passiin Kyssiin? Tämähän tarkoittaisi, et menkat alkais noin 20.1.?? Pääseeks sinne Kyssiin ultriin jo tammikuun puolella, vai pitääköhän niitäkin odotella helmikuun puolelle?
 
Vesiheinä , mun mielestä passiin pääsis jo heti helmikuun alkupuolella. Tehdäänkö teitille Pas ihan luonnolliseen kiertoon? Täällä ainaskin ihan normikiertoon yritetään, LH-huipun saan aina ovistestillä esiin. Kertookos joku viisaampi, että ultrataanko aina Passissa ja missä vaiheessa? Sain sen käsityksen, että kun menkat nyt sit alkaa niin ilmoittelen kysille ja alan testaa ovista normaalista, sit kun LH-huippu niin siitä 2-3 päivän päästä siirto.
 
Joo, meillä sama suunnitelma kuin teillä Retuli, omaan kiertoon Pas. Ainakaan en mitään lääkkeitä ole saanut, paitsi Lugestreron-resepti on odottamassa. Ja oviksen olen kyllä aina bongannut, kun olen testaillut. Mutta hämärästi jotain muistan puhutun, että voidaan ultratakin vielä lisäksi, mitenkähän on?
 
Hyvät uuden vuoden alut kaikille!!

Uusi vuosi on alkanut elintapojen parannuksen merkeissä kun lääkäri tietysti kehoitti (ja ihan syystä) lopettamaan tuo röökaaminen ennen helmikuun hoitoja...

Poltin noin 1-2 tupakkia iltaisin joten aika vähän kuiteskin (yrittää edes vähän selitellä)
Päivällä ei oo mitään ongelmia kun en päivällä koskaan polttanutkaan...mutta illalla se hieman tahtoo hiipiä mieleen...

Onko kellään muulla mitään huonoja tapoja, vai oonko ainut??

Mulla oli edellinen kierto niin lyhyt jostain syystä että jossain vaiheessa laskeskelin että sattuukohan mulle yhtään ovulaatiota koko helmikuussa. tarkalleen tietää vasta sitten kun täti tulee kylään tässä kuussa.

Että semmoista täälläpäin :D
 
Iltaa!

Huomenna se sitten olisi, aukiolotutkimus.. Pelottaa ja jännittää jo valmiiksi, katsotaan jos siitä selvittäisiin..

Tietääkö muuten täällä kukaan sen aukiolotutkimuksen jälkeisistä jutuista? Saanko huomenna tutkimuksen jälkeen jotain tuloksia tms. ja kuinka jatkoa suunnitellaan?
 

Yhteistyössä