Hoidot Kysillä

Hyvä asenne Hopottititar, ei kun eteen päin vaan.

Mulla oli tänään se punktio, hyvin meni ja odotettua kivuttomampi. Nyt on kyllä maha kipeä, jos liikkuu tai painelee. Piti pistää kolme kertaa,joista kaksi rakon läpi, kun munasarjat oli jotenkin kierteellä. Talteen saatiin 20 munasolua, joten eipä olisi voinut paremmin mennä. Myös simppanäyte oli aikaisempaa parempi, eli kai ihan riittävän hyvä. Torstaina on siirto. Meinasivat ensin jatkoviljellä perjantaihin, mutta päättivät kuitenkin näin. Nyt vaan huilitaan ja makaillaan sohvalla ja odotellaan torstaita. Tai huomennahan sitä jo kuulee, miten ovat hedelmöityneet....jännää taas...

Myötätuulia kaikille!
 
Kiva kuulla, että Vesiheinän punktio oli odotettua kivuttomampi! Kuka gyne sulle teki punktion? Tuntuu varmasti hyvälle, kun saalis on saatu ja pikitykset loppu.. Pian pääset jännäämään ihan tosissaan! =) Voi kun omakin punktio olis jo ohi..kun pelottaa.. :( Pian alkavat Menopur-piikitykset, hui! Annetaanko muuten pistosvälineet pistosopetuksessa vai olisko ne pitänyt ostaa itse apteekista? En pöhlö tajunnu ollenkaan!
 
Vesiheinä , todella hieno munissaalis! Sillä lailla =) Tuuhan kertoo sit huomenna hedelmöittyneiden määrään =) Kohta pääsette piinailee ihan urakalla!!

Zirppana , pistosvälineet saat Kysiltä, kun käyt siellä opettelemassa. Onnea matkaan!!

Hopottitar , asenteella vaan etiäpäin taistoon :hug: Ja mukava kuulla, että olis mahdollista toteuttaa seuraava hoito jo noinkin pian.

Meillä nyt siirtyi viikolla tuo hoito, jotta nuo menkat ajoittuu oikeelle ajalle. Eli viikko 48 oliskin sitten se meidän viikko!! E-pillereitä popsin nyt neljättä päivää, pinna on kyllä pikkasen kiristynnä mutta eiköhän se siitä tuas tasotu :p
 
Hippis teki punktion ja hoitsut oli aivan ihania, en muista keitä kaikkia siinä pyöri. Omituisin olo tuli sen lääketipan jälkeen, kun rupesi päässä surisemaan ja lääke levisi kroppaan. Kipu oli ehken samaa luokkaa kuin pahimmillaan hammaslääkärissä. Tai no vaikea arvioida. Nyt koskee liikkuminen ja kaikenlainen heiluminen. Meinasin yrittää pienelle kävelylenkille, mutta sataa kuin saavista.
 
Täällä kans yks pömppis. Eilen kävin ultrassa, 15 follia laski ISAn gynekologi.
Saa nyt nähdä, miten kypsyvät. Torstaina KYSiin tulo.
Jahas- punktoidut naiset tulee sitten sinne siirtoon ;) . Pittääpä kyylätä!
Torstaina selviää, milloin ensi viikolla on punktio (jos on).
Olotila aikalailla pinkee ja turvonnut. Aamulla piti etsiä löysempiä farkkuja. Närästää jne. kaikenlaista pientä brenkkaa. Ei oikein kävelläkkään kehtaa hirveesti. Kuhan ei vaan hyperiä kehittelis...
 
Tsemppiä ja kärsivällisyyttä kaikille siirtoja odottaville ja jännääville! Pidän peukkuja, että huurunenät ja huuruttomatkin pääsevät onneellisesti perille, ja ymmärtävät myös kotiutua sinne!

Itse aloitan taas clomit (2 kpl/pv) huomenna ja ensi torstaina sit seurantaultra, jotta nähdään pureeko tabut yhtään paremmin kun vajaa vuosi sitten. Tiedossa siis taas mukavia mielialoja ja kuumia aaltoja. Huah!
 
Olen äärettömän pahoillani Sitronella :hug: Kun eilen kommentoin töissä pikapikaa, niin vasta kotosalla tajusin, etten ollut kirjoittanut pahoitteluitani sinulle. Jaksuja sinulle ja miehellesi :hug: Olo on varmasti enemmän kuin raskas, kun kaikki menikin nyt ihan väärinpäin...



 
IHANAA VESIHEINÄ!! =) Toivotaan, että kaikki menee yhtä hyvin jatkossakin!
ON: Kävin 0-ultrassa ja kystahan siellä jökötti, oikeassa munasarjassa. Lääkäri ei osannut sanoa, onko se endometriooma vai "verikysta" :( Vetää kyllä mielen matalaksi, kun eí kaipaisi yhtään lisäjännitystä tähän IVF-rumbaan. Lääkäri kielsi myös särkylääkkeiden käytön kokonaan, joten toivotaan ettei päänsärkyjä ilmaannu! Muutenkin suihke on saanut mielialan hieman negatiiviseksi ja närästää porottaa ihan olan takaa! Anteeksi valivalini..:ashamed:
 
Kiitos todella paljon lämmöstä jota tänne päin on huokunut! :heart: Pari päivää olen nyt pettymystä sulatellut ja eiköhän tämä tästä ala asettumaan. Alan kasvatella toivoa kevättalvea varten. Olisin halunnut jatkaa mahdollisimman pian, mutta joulu-tammikuussa on kuulema labraremppa, joten väkisin menee johonkin helmi-maaliskuulle seuraava yritys. Onni onnettomuudessa, että tämä kesken päätynyt 2. IVF ei vie hoitokertoja, vaan seuraava on tavallaan edelleen se 2. IVF. :) Ja reseptitkin saan tämän vuoden puolella, niin ei ole niin suurta taloudellista kynnystä lähteä jatkamaan hoitoja.

Kummi ystäväinen, miten menee? Olihan eilen kaikki ok? Ihan täällä jo huolestun, kun et ole vielä kirjoitellut kuulumisia. Ja anteeksi hötkyilyni, totta kai jokainen kirjoittelee oman fiiliksen mukaan! :x

Vesiheinä Ihan hillittömän hieno määrä hedelmöittyneitä! Zirppanan sanoin: toivotaan, että kaikki menee yhtä hyvin jatkossakin!

Tikrulle onnea hautomiseen! :flower: Samoin Raitikselle!

Hopottitar ihana kuulla, että voit jo paremmin! Voimia ja onnea seuraavaan hoitoon!

Miten taolla meni 0-ultra ja piikitysharkat? Toivotaan, että tää jää teidän ekaks ja vikaks IVF:ksi! Tsemppiä!

Voi Zirppana jaksuja siulle! Miulla kanssa oli jotain puhetta (tosin vasta punktiossa) "suklaakystasta" tai endosta, mutta siinä huumepäissäni en sitten saanut taottua päähäni, että mihin lopputulokseen se Hippis päätyi. Meinaan soittaa ja pyytää lausumat itselleni. Miltä siulla näytti vasen puoli?

Retuli Eikös ole lohdullista, että hormonimyrskyn alkuoireet sitten yleensä vähän helpottaa, kun kroppa tottuu mömmöihin! Pitkää pinnaa siulle! :hug:

Aurinko paistaa meillä päin! Huomenna töihin ja "normaaliin" elämään. Olen päättänyt, että joulu tulee pian ja sen myötä hoidot jatkuu ensi vuoden puolella!
 
Täällä päästään jännittämään teidän puolesta... on punktioita takana ja edessä ja niin monen piinapäivät käsillä :heart: Sitronellalle voimia. Tuo on kyllä iso taloudellinen etu, kun saa reseptit vuodelle, jolloin lääkekatto on jo täynnä. Mekin saatiin kevään 2008 hoidon reseptit jouluna 2007, kun 2007 lääkekatto oli täynnä. Tämän piti olla meille kolmas ja viimeinen hoito, mutta... taidamme sen neljännen vielä kokeilla, jos huurunenät ei tänä vuonna plussaa anna.
En tiedä milloin sitä älyää lopettaa tän yrittämisen :headwall:
 
Vähäisen kokemuksen ja omien fiilisten kautta epäilen, että meillä ovatkin ne ongelmat jossain ketjun loppupäässä. Olen esimerkiksi aina bongannut oviksen, kun olen testaillut jne...Mutta jossain mättää....Nyt kuitenkin hyvillä mielin eteen päin.
 
Huomenia!

Vesiheinä , hieno on hedelmöittyneiden saldo, onnea :heart: Tänään saat vissiin pienen kyytiläisen matkaan? Mullakin on sellaisia ajatuksia, että meidänkin onkkelmat raskautumisessa sijoittuu sinne loppupäähän... Vikaa ei oo löytyny, ovis tulee aina ajallaan ja sitä rataa. Ekassa hoidossa 8 muniksesta 6 hedelmöittyi eli lemmenbileet maljalla onnistui hyvin ilman avustusta. Jossain silti mättää, kun ei oo luomusti onnistunu! Onnea matkaan teille Vesiheinä, eiköhän se plussa sieltä pärähdä teillekin =)

Hopottitar , kyllä se pienokaisen kaipuu on niin suuri ja syli ammottaa tyhjyyttään, että kyllä tässä varmasti kaikki keinot on kokeiltava! Ja Sitronellalla keula kohti taas uusia suunnitelmia, hieno juttu! Olette vahvoja naisia =)

Zirppana , on kyllä ärsyttävää kun matkaan tulee lisää mutkia. Ihan kun jo ei muutenkin hermoja koeteltais hoidon aikana! Jaksamisia. Toivon mukaan kysta ei tuota sen suurempia ongelmia.

Eilen tuli postissa hoitosuunnitelmia, eka ultra olis 11.11. Huih, sehän tuntuu jo olevan lähempänä kuin ajattelinkaan :D Sillon kesällä tuntui, että marraskuulle on pitkä ikuisuus |O Päivänjatkoja kaikille :wave:
 
Huomentapäivää ihanaiset! =) Kiitos kaikille tsempityksistä, ihana kun täällä jaksetaan tukea kaikkia! :heart: Sitronellalle vielä virtuaalihalaus ja hatunnosto positiivisesta ajattelusta. Kyllä täällä todellakin on sitkeitä ja vahvoja naisia, niin kuin Retuli kirjoitti. Ihanaa, että Retulinkin asiat menee taas vauhdilla eteenpäin. Itsestä ainakin tuntui paljon konkreettisemmalle, kun on päivämäärät tiedossa.

Sitronellalle vastaus: Lekuri taisi sanoa, että vasen puoli on lepotilassa, mutta limiksestä ei sanonut mitään..Joten kai se oli tarpeeksi ohut.

Minä luulen myös, että meidänkin raskautumisen ongelmat on siellä loppupäässä, kiinnittymisessä tai sit endo tuhoaa alkion ennen kuin reppana ehtii plussaksi testiin.. :|

Itse mietin eilen polilla istuessani miten kaukaiselta ja utopistiselta asialta oma (tuleva) raskaus tuntuu. Siis ettei voi kuvitella miltä se sitten tuntuisi jos olisi raskaana ja kävisi ultrissa jne. Ajatus tuntui jopa hieman pelottavalta, niin paljon kun sitä toivookin!!! Onko muilla samanlaisia ajatuksia?
 
Moikka!

En ole oikein uskaltanut aiemmin viestiä laittaa, kun tilanne on ollut aika epämääräinen. Punktiossa saatiin kerättyä ainoastaan 4 munasolua, joista kaksi oli vielä raakaa. Ne hedelmöittyivät icsillä mutta lopettivat jakaantumisensa alkumetreillä. Ts. fragmentaatiota ja jotain reikiä ym. Siirtoa ei nyt tietenkään voida tehdä. Tilannetta tutkitaan vielä lisää ja voi hyvin olla, ettei meillä ole mahdollisuuksia saada omia lapsia. Siirryn taustajoukkoihin ja toivotan jo plussanneille ja jännääjille parempaa onnea ja tsemppiä tulevaan!!
 
Voi harmitus Kummi. Toivottavasti tutkimuksissa selviää jotain joka voidaan korjata ja ohittaa. Taidettiin muuten olla maanantaina peräkkäin siellä punktiossa. Voimia ja jaksamista sinne teille.

Meille tehtiin tänään siirto ja viisi alkiota jäi pakkaseen. Nopeasti ne ihmisen alut siitä hupenevat, kun joka välissä häviää näköjään noin puolet...
 
Kummi Hiljaiseksi ja surulliseksi vetää siunkin tilanteesi... :ashamed: Toivotaan, että lisätutkimukset tuovat vastauksen ja sitä myöten sopivan hoitovaihtoehdon teille, jos niin vielä päätätte. Tuolla toisessa ketjussa puhuit lahjamunasoluista ja se avasi miunkin silmät. Ehkä sen vaihtoehdon voisi laittaa mietintämyssyyn.. Lämmin lohtuhalaus siulle! :hug:
 
tao
Huomaa että hoidot kuumimmillaan kun tekstiä tulee ihan mukavasti...

Hopottitar toivon todella että niistä huurunenistä tulisi se teidän oma pikkuinen. Akupunktio kuulostaa jännälle, vaikka siinä esiintyykin tuo punktio sana ;)

Mitenkäs Tikrun ultraus meni ?

Raitatiikerille clomeista ja Retulille e-pillereistä :hug: Voi niitä mielialojen vaihteluita, ei oo kivoja !

Voi ei Zirppana toivottavasti se kysta ei vaikeuta hoitoa. Ja endo ei oo mikään kiva juttu, kokemusta on.

Vesiheinälle oikein paljon liimaa mukaan !!

Kummille :hug: Voimia teille, ei löydy sanoja :'(

Hienoa Sitronella että katse on jo tulevaisuudessa, se on vaan uskottava siihen että kyllä se vielä tärppää, toivoa ei saa menettää.
Kiitos kysymästä, 0-ultra meni ihan hyvin.
Jännitin ihan hirmusesti sitä pistämistä, mutta eihän se edes tuntunut miltään.
Hippu ultras munasarjat ja toinen oli ihan ok, mutta toinen täynnä nestettä, se vähän huolestuttaa, mutta katsotaan maanantain ultrassa tilanne uudelleen. Eli nyt sitten pistän gonalia 150 iu päivässä. Eipä sen kummempia, kaikille hauskaa loppuviikkoa !!!!!
 
Kummi , sanattomaksi vetää uutisesi :hug: Onneksi kuitenkin asiaa tutkitaan, toivotaan hartaasti, että joku keino löytyy myös teidän raskautumiseen. Voimahaleja :hug:

Vesiheinä , joo, kato tuntuu olevan joskus melkoinen. Mutta onneksi saitte sentään pakkaseen asti, hyvä juttu =)

Zirppana , samoilla linjoilla ollaan... tuleva raskaus on enemmän kuin toivottu, mutta silti siihen liittyy paljon pelkoa. Jännittää, että meneekö kaikki ok, syntyy terve lapsi, osaa hoitaa pienokaista tarpeeksi hyvin jne... Varsinkin kun on keskenmeno takana, niin tuntuu, että voiko sitä ollenkaan relata sitten kun tärppää. Mutta päivä kerrallaan, eiköstäs niin!!

Mitäs Tikrulle ?

 
Kummille halimus täältä- on se aikamoinen pettymys kaiken sen vaivan ja toiveiden jälkeen. Mutta kyllä se onnenpäivä teidätkin vielä joskus tavoittaa- luota siihen! :flower:

Kävinpä sitten 3. ultrassa.
Kyyläilin siinä aulassa päivällä niitä pareja, että joko joku kysyy "Tikrua". Rupes naurattamaan, kun katsoin ihmisiä ns. Tunnistaisinko Sinut?- tyyliin. Yksi nainen huomasi ja alkoi hymyillä, meinasin jo jotakin lohkaista mutta maltoin mieleni. Ja sitenpä minua jo vietiinkiin...
12 follikkelia hyvässä jamassa siellä möllöttää. Limakalvo ok ja muutekin olosuhteet. Nestettä jnkv mahassa kerryttänyt, yritän pärjäillä kuitenkin. Sunnuntaina Pregnyl ja
punktio tiistai aamuna. ... mutta, mutta ne vaikeudet ovat yllätteäneet meidätkin aina siinä loppuhässäkässä... että pitää olla varovaisen toiveikas tässä vaiheessa!

Tsemit siirtoon päässeille :heart: :heart: :heart:
 
:wave:

olen alloittanut kuntoilun ja painon pudotuksen..
Kuntosalilla käyn neljästi viikossa (kahdesti kuntosalilla, kahdesti ryhmäliikuntatunnilla) Näin mennään ensimmäinen kuusi viikkoa.. Sain henkilökohtaisen kunto-ohjaajan.. Tukee kovasti ja kannustaa käymään. Kuuden viikon kuluttua kokeillaan kuulema hölkkäämistä juoksumatolla.. Kävelemässä olen käynyt ulkona melkein päivittäin. Ruokaremonttikin on tullut tehtyä.

Kova väsymys on päällä. Koulu stressaa, tämä tilanne stressaa. Tärppää, ei tärppää, ovis, vai ei ovis..

Eilen aloitin taas terolutit. Kohta päästään jännäämään. Toisaalta mennyt jotenkin fiilikset koko jutusta. Vai kuuluko se tähän, että kun tutkimusten aloittamiseen on se kuukausi aikaa niin kaikki tuntuu turhalta ja mitättömältä?

Kaksi viikkoa koulua.. Sitten viideksi viikoksi kentälle, viides viikko on siis näyttöviikko. Eli näytön orientoivalla viikolla on aika KYSiin. Eli viikolla 49. Viikon 50 viikonloppuna vietänkin jo joululomaa. Lähiopetusta tuosta kahdesta viikosta on kuusi päivää. Viimeisen kolmen päivän aikana on kolme tenttiä. Yksi kotitentti pitäisi myös tehdä, ja yksi fysioterapian työ, vai oliko niitä peräti kaksi.

Masentaa.
 
Hellou Arcatha! Onks sulla painon kanssa ongelmaa, vai ihanko muuten kuntoilun aloitit? Mulla on aika paljon ylipainoa, mutta siitä huolimatta hormoonitasot ihan normaalit. Tätä ovat lääkäritkin ihmetelleet. Olin viime kevättalvella kanssa kuntokuurilla, 3*6 viikkoa aluksi kohoteltiin kuntoa eri ohjelmilla. Painoa on pudonnut ihan hyvin, mutta näiden ivf:n aikana en ole jaksanut siihen enää keskittyä ja joku lääkäri sanoikin, että niiden aikana pitää olla myös iloa elämässä, ei pelkkää ruuasta kieltäytymistä. Noh, tätä neuvoa olen sitten noudattanut B) Mutta tsemppiä kuntoiluun, kyllä siinä jumpatessa aina saa uutta energiaa!
 
KYSIN HOIDOKIT perjantaina 24.10.2008

Vesiheinä..............1.ICSI vko 43.....................................pp1
Tikru72..................3. ICSI vko 44....................................pp
Tao.......................clomit syksyllä, 1. IVF vko 45..............pp
Zirppana................1. IVF vko 45.....................................pp
Retuli82.................2. IVF vko 48..................................... pp
Pohtijatar..............1. IVF 11/08 (vko ?)............................pp
Arcatha..................1. suun.käynti 12/08..........................pp
Tulppa...................clomit + metut.....................................pp
Möhköfanttis.........menopur + IUI....................................pp
Katmis....................IVF tammikuu 09................................pp
Hopottitar.............
Kummi...................


:heart: Plussanneet :heart:

Ainokki..................clomit syksyllä
 

Yhteistyössä